Ovdje mi je jedino ENIGMA što ne mogu ni pretpostaviti što bi svako sljedeće izvješće moglo donijeti!!![smiley1]
Ovo jedina dionica koja uopće ne reagira na pad tržišta ali nažalost ni na rast tržišta!
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.266 3,53 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
5. LOGOŽAR VLADIMIR 6.201 0,40 Osnovni račun
6. HPB D.D. 6.157 0,40 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 6.000 0,39 Skrb. račun
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
9. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 4.000 0,26 Osnovni račun
10. DOM IZGRADNJA D.O.O. 3.376 0,22 Osnovni račun
Ukupno: 81,75
Ovdje mi je jedino ENIGMA što ne mogu ni pretpostaviti što bi svako sljedeće izvješće moglo donijeti!!![smiley1]
Jesi li čuo neku novu vijest da se nešto radi ili proizvodi , odmah znaš kakvo će izvješće bit.
“Jesi li čuo neku novu vijest da se nešto radi ili proizvodi , odmah znaš kakvo će izvješće bit.”
Moj susjed i radi i proizvodi a ja ne radim ništa a zarađujem puno više od njega.
Tako valjda i Elkica.[smiley2]
“Jesi li čuo neku novu vijest da se nešto radi ili proizvodi , odmah znaš kakvo će izvješće bit.”
Moj susjed i radi i proizvodi a ja ne radim ništa a zarađujem puno više od njega.
Tako valjda i Elkica.[smiley2]
🙂 dobar!
Kolega, takvih TA sad ima ko pljeve. Svi šalju “buy” signal, što je i normalno za ovakvo razdoblje. [smiley7]
Kolega, takvih TA sad ima ko pljeve. Svi šalju “buy” signal, što je i normalno za ovakvo razdoblje. [smiley7]
To je super, što nije dobro. Bit će fine kupnje.
SLK:
”
”
To je super, što nije dobro. Bit će fine kupnje.
Bit će, ali da li je pravi trenutak, kako TA kaže? Ja se nadam da je, da neće biti još puno jeftinijih kupnji slijedećih dana.