EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.000 3,51 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 9.410 0,61 Skrb. račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. HPB D.D. 5.797 0,38 Skrb. račun
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
8. LOGOŽAR VLADIMIR 3.385 0,22 Osnovni račun
9. DOM IZGRADNJA D.O.O. 3.376 0,22 Osnovni račun
10. BORAS ARIJANA 3.227 0,21 Osnovni račun
Ukupno: 81,69

[/quote]
Kako smo i pretpostavili PBZ je u petak prodao 4600 komada.
Ono što je intrigantno je tko je kupio, jer RBA nije, HPB je kupio određenu količinu, ali prolazili su oni veliki nalozi od po 2000 komada odjednom. Znači niti su mali niti itko iz Top 10.
[/quote]

pbz je out

da uzmemo cd od sda?ima li zainteresiranih?

ja sam zainteresiran i za cd i za skupstinu, jedino sto sam 1000 km daleko pa bi se zadovoljio informacijama od vas odvaznih patriota kod kuce

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.000 3,51 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 9.410 0,61 Skrb. račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. HPB D.D. 5.797 0,38 Skrb. račun
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
8. LOGOŽAR VLADIMIR 3.385 0,22 Osnovni račun
9. DOM IZGRADNJA D.O.O. 3.376 0,22 Osnovni račun
10. BORAS ARIJANA 3.227 0,21 Osnovni račun
Ukupno: 81,69

[/quote]
Kako smo i pretpostavili PBZ je u petak prodao 4600 komada.
Ono što je intrigantno je tko je kupio, jer RBA nije, HPB je kupio određenu količinu, ali prolazili su oni veliki nalozi od po 2000 komada odjednom. Znači niti su mali niti itko iz Top 10.
[/quote]

pbz je out

da uzmemo cd od sda?ima li zainteresiranih?

Od kada je ovaj članak??? ” Tekst od 2005. godine u modificiranom obliku kako nekom odgovara napisan iz samo jednog razloga da prikupi naivne. Neznam koji bi smajlić odabrao kad vidim ovo.

Pa i nije toliko bitno od kada je ovaj članak. S obzirom da su mnogi kukali kako je poslovanje EIG-a netransparentno, ovaj im članak barem malo može pojasniti što su to oni radili i čime se bave.

Pozdrav

Kako smo i pretpostavili PBZ je u petak prodao 4600 komada. Ono što je intrigantno je tko je kupio, jer RBA nije, HPB je kupio određenu količinu, ali prolazili su oni veliki nalozi od po 2000 komada odjednom. Znači niti su mali niti itko iz Top 10.

Moguće je da neka brokerska kuća uzima za svoje klijente po 1000-2000 komada jer zna da je rizik pada cijene minimalan, a izgledna je dobra zarada. Moguće i da znaju tko je iza onog skrbničkog koji je kupio 54.000 komada pa mirno kupuju. Dosta je nepoznanica, ali prije bilo kakve odluke o prodaji treba sačekati rezultate za 2Q jer će onda puno toga biti jasnije, a rezultati bi trebali biti još bolji nego 1Q.

Ignore: KressoM, delux

Ide to kada odluče, do tada šuti i gledaj.

koničiva (pozdrav na japanskom)

Moguće je da neka brokerska kuća uzima za svoje klijente po 1000-2000 komada jer zna da je rizik pada cijene minimalan, a izgledna je dobra zarada. Moguće i da znaju tko je iza onog skrbničkog koji je kupio 54.000 komada pa mirno kupuju. Dosta je nepoznanica, ali prije bilo kakve odluke o prodaji treba sačekati rezultate za 2Q jer će onda puno toga biti jasnije, a rezultati bi trebali biti još bolji nego 1Q.

Kako to misliš , da će im podjelit kao božićnicu.Čega ćete se još sjetit , to je kao i ona sa L. Raićem.

Ako nisi znao, brokerske kuće klijentima (po dogovoru) vode i portfelje, pa za njih kupuju i prodaju dionice te od ostvarene dobiti uzimaju sebi dio zarade. Eto, nešto novo si sad naučio, a tome i služi forum.

Ignore: KressoM, delux

avax10: ” ” Moguće je da neka brokerska kuća uzima za svoje klijente po 1000-2000 komada jer zna da je rizik pada cijene minimalan, a izgledna je dobra zarada. Moguće i da znaju tko je iza onog skrbničkog koji je kupio 54.000 komada pa mirno kupuju. Dosta je nepoznanica, ali prije bilo kakve odluke o prodaji treba sačekati rezultate za 2Q jer će onda puno toga biti jasnije, a rezultati bi trebali biti još bolji nego 1Q. ” Kako to misliš , da će im podjelit kao božićnicu.Čega ćete se još sjetit , to je kao i ona sa L. Raićem.

Ne znam čemu toliko čuđenje. U potpunosti se slažem s avax10 oko ovog. Uostalom, recite Vi što biste učinili sa ogromnom lovom od prodaje LURA ili … Bivši HG Spot–ovac je sa ekipom kupio Lipa Mill. Zašto netko drugi ne bi pretočio lovu iz jednog biznisa u drugi u kojem vidi veću perspektivu ?

samo polako, pbz je out, sad treba jos malo protresti male
meni se ne zuri, u najmanju ruku imam vremena do HT-a, uz ovakve fundamente(BV 0,9+pozitivno poslovanje) bolje mi je lovu drzat u ELKI nego na tekucem 🙂
vrijeme ce pokazat svoje, brijem prije FI-a za 2Q
samo polako

samo polako, pbz je out, sad treba jos malo protresti male meni se ne
zuri, u najmanju ruku imam vremena do HT-a, uz ovakve fundamente(BV
0,9+pozitivno poslovanje) bolje mi je lovu drzat u ELKI nego na tekucem
🙂 vrijeme ce pokazat svoje, brijem prije FI-a za 2Q
samo polako

Evo, zbog ovakvih elka ne može do 200 ni u kom slučaju do jeseni. Ne žuri mu se, a u jesen će rasprodati sve da bi kupio HT bez obzira na sve napisano jer u HT-u ga čeka sigurnih 30%. Kad to proda, što će onda uzeti? Tako razmišlja prosječni mali ulagač koji ne shvaća bit burze i ne shvaća da se ovako nikada neće enormno obogatiti nego samo malo poboljšati standard, jedva primjetno. Takvih je 90% na burzi i na kraju priče ipak ih većina popuši svu lovu jer jednom se dogodi suprotno od očekivanog i ….odu pare. A vidimo to i po ovim prekrasnim izrazima tipa “brijem” i slično…Neće ovo tako brzo gore, sve mi se više čini. Samo najstrpljiviji će dočekati 200 kuna na elki, a za više od 200 zbilja trenutno ne vidim materijala niti podrške.

zivi bili pa vidjeli..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close