Elvar: ” eto vidite… ” Vidimo, vidimo. Ti bi kupio po 150. I ja bih još par stotina komada dok je rasprodaja, pa imam otvoren nalog i strpljivo čekam [smiley2]
haha..
dovoljno sam mudar da znam da po 150 neće biti… i da ako hoću kupiti moram lupiti po ovom 154… na kraju krajeva meni i dalje dobro jer sam prodavao po 162 prosjek… ali neću!
Ljudi , što više vremena prolazi to je meni situacija sve čudnija i postao sam skeptičan . Ozbiljno razmišljam da se riješim te dionice . U ljestvici top 10 vidi se da je i Pavao Zubak skratio svoj udio u ELKI !
S obzirom na to da će i u 2. kvartalu biti iskazana dobit (zbog prodaje onog d.o.o.-a) dionica će morat ići gore bez obzira ko ulazi a ko izlazi. Samo je pitanje dal su svi spremni čekat.
avax10: ” Elvar: ” eto vidite… ” Vidimo, vidimo. Ti bi kupio po 150. I ja bih još par stotina komada dok je rasprodaja, pa imam otvoren nalog i strpljivo čekam [smiley2] ” Ej ljudi meni nije jasno zašto se ovako liparimo na kupnji kad je razlika između kupnje i prodaje manja od 2kn?!?
upravo tako… uvjeren sam da krenete papati ovog na 154 da bi ga smazali ni ja se ne bi snašao…
Vjerojatno će se tako i dogoditi, samo ako se zaleti neki veći koji je pred par dana skinuo 2 puta po 2000 kom. na 154 nećemo ni stići reagirati i bit će gotovo. Ali to je draž ovog posla. [smiley2]
Hm, taman sam mislio predložit da počnemo grickat taj veliki nalog, a ono me drhtave ručice odjutros poklopile već 2 puta na bidu [smiley2]
Evo idem uskoro na ručak, pa ako nitko ne počne grickati taj veliki nalog dok se vratim ja dajem časnu Titovu da ću ja bit prvi! 😉
Conan:
”
Ljudi , što više vremena prolazi to je meni situacija sve čudnija i postao sam skeptičan . Ozbiljno razmišljam da se riješim te dionice . U ljestvici top 10 vidi se da je i Pavao Zubak skratio svoj udio u ELKI !
”
S obzirom na to da će i u 2. kvartalu biti iskazana dobit (zbog prodaje onog d.o.o.-a) dionica će morat ići gore bez obzira ko ulazi a ko izlazi. Samo je pitanje dal su svi spremni čekat.
Po svemu sudeći dionica je odavno trebala prijeći njen BV od 168kn ali kako vidiš nije . Očigledno da je nekome u interesu da se cjena iste ne diže pa nevidim razloga zašto čekati. U 2 kvartalu prikazati će se prodaja Adriatike od 25 miljona i bojim se da će onda dionica skočiti na 165-175 kn ako je opet netko odozgo ne blokira njezin rast….
budemo vidjeli ….
Vjerojatno će se tako i dogoditi, samo ako se zaleti neki veći koji je pred par dana skinuo 2 puta po 2000 kom. na 154 nećemo ni stići reagirati i bit će gotovo. Ali to je draž ovog posla. [smiley2]
je bas je posao.. jel bi ti htio porez na dohodak? pazi sto pricas da ljubo ne bi citao forum[smiley2]
a ima jos municije, 14000pbz + 5000zubak …cca 3 mio HRK bi se tribalo protrgovat….
Nemaju više toliko, u utorak su otišla ona 2 velika naloga od 2000 komada. To ćemo vidjeti danas na Top 10.
avax10: ” Vjerojatno će se tako i dogoditi, samo ako se zaleti neki veći koji je pred par dana skinuo 2 puta po 2000 kom. na 154 nećemo ni stići reagirati i bit će gotovo. Ali to je draž ovog posla. [smiley2] ” je bas je posao.. jel bi ti htio porez na dohodak? pazi sto pricas da ljubo ne bi citao forum[smiley2]
Samo neka čita, i tako neće doći na vlast s tim idejama [smiley1]
Hm, taman sam mislio predložit da počnemo grickat taj veliki nalog, a ono me drhtave ručice odjutros poklopile već 2 puta na bidu [smiley2] Evo idem uskoro na ručak, pa ako nitko ne počne grickati taj veliki nalog dok se vratim ja dajem časnu Titovu da ću ja bit prvi! 😉
Izgleda da si se vratio s ručka!!!!