da barem… (znači da bi imao povelik portfelj za moje prilike)…
ali stvarno… znači nitko normalan unutra osim RBA broj 2… svi ili su več prodali ili taman uletili i prodaju.. ajme..
ili to oni ipak svi rade da se ne vide u top10?
Dosta je jedan jak igrač, ako je fond- pumpat će prinose samo sebi kad ELKA krene gore. A naravno, tu je i opcija da se kupuje preko više manjih računa koji će kasnije biti prebačeni na pravog kupca.
Ljudi , što više vremena prolazi to je meni situacija sve čudnija i postao sam skeptičan . Ozbiljno razmišljam da se riješim te dionice . U ljestvici top 10 vidi se da je i Pavao Zubak skratio svoj udio u ELKI !
K:
151,32 127
150,60 140
150,57 2800
150,52 250
150,50 1530
P:153,90 1
154,00 2000
154,99 139
156,95 248
158,98 100
Ljudi , što više vremena prolazi to je meni situacija sve čudnija i postao sam skeptičan . Ozbiljno razmišljam da se riješim te dionice . U ljestvici top 10 vidi se da je i Pavao Zubak skratio svoj udio u ELKI !
A šta ti misliš da je Pavo Zubak Warren Buffet? Ako ti je to razlog izlaska iz dionice ti slobodno izađi i poklopi moje naloge za dokup. Kad vidim da ljudi na ovakav način razmišljaju o ulaganju diže mi se kosa na glavi.
Pa svatko ima svoj rezon ulaska i izlaska iz dionice, btw ja sam neki dan izašao iz MIV-a na 15000 kuna jer sam mislio da je to to (obzirom da se zarada firme svodi na izvanredne prihode), i eto ti ga preko 16000 danas pa se tučem u glavu! Izašao sam dijelom i iz Končara na 840, pa je potegnuo iznad 1300, i još će. Ako netko izlazi ne znači da je u pravu, svi mi griješimo. A što se tiče skrbničkih koji su izašli, kaže frend da mu je broker rekao da su to neki Litvanski fondovi (!?), pa ko se oće povodit za njima njegova stvar. Meni je zadnji rezon ulaska i izlaska iz dionice to što neko drugi ulazi ili izlazi. Ljudi ako nemate povjerenja u vlastite sposobnosti za ulaganje na tržištu kapitala prodajte sve dionice i kupite udjele u investicijskim fondovima i riješeno.
Pozdrav
. U ljestvici top 10 vidi se da je i Pavao Zubak skratio svoj udio u ELKI ! ” A šta ti misliš da je Pavo Zubak Warren Buffet? Ako ti je to razlog izlaska iz dionice ti slobodno izađi i poklopi
a ja sam mišljenja da je i sam Buffet bio unutra i izlazio da bi ste vi našli razloga da kažete – pa što?
Baš tako, i da je izlazio sam Buffet, pa što? Taj valjda nikada u životu nije povukao pogrešan potez? Ma daj….
eto vidite…
Vidimo, vidimo. Ti bi kupio po 150. I ja bih još par stotina komada dok je rasprodaja, pa imam otvoren nalog i strpljivo čekam [smiley2]
Elvar: ” eto vidite… ” Vidimo, vidimo. Ti bi kupio po 150. I ja bih još par stotina komada dok je rasprodaja, pa imam otvoren nalog i strpljivo čekam [smiley2]
Ej ljudi meni nije jasno zašto se ovako liparimo na kupnji kad je razlika između kupnje i prodaje manja od 2kn?!?