EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moze K-P?
hvala

ma upravo nevjerojatno kojom preciznoscu se kupi sve ispod 154, tak da mi se cini da bi taj nalog mogao ispariti preko noci, ili eventualno samo poklopiti dogovorenu kupnju ako kupnja ne poklopi njega, i onda je put otvoren prema gore..

A onda bi se opet moglo pojaviti jos 2000 kom na prodaji. Dosadni su s iskrcavanjem ko’ stjenice
[smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

K:
152,01 9
152,00 200
151,32 127
150,60 140
150,57 2800

P:
153,98 1537
153,99 200
154,00 2000
154,99 139
156,95 248

Ignore: KressoM, delux

ma stiscu prema dole, to je ocito..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ne bih rekao da stišću, nalozi su tamo faktički od jučer, mislim da su jednostavo odlučili to što im je ostalo prodati po oko 154 kn. Nemaju više znatnije količine pa im se ne žuri s prodajom ostatka.

super24: ” ma upravo nevjerojatno kojom preciznoscu se kupi sve ispod 154, tak da mi se cini da bi taj nalog mogao ispariti preko noci, ili eventualno samo poklopiti dogovorenu kupnju ako kupnja ne poklopi njega, i onda je put otvoren prema gore.. ” A onda bi se opet moglo pojaviti jos 2000 kom na prodaji. Dosadni su s iskrcavanjem ko’ stjenice [smiley2]

Pa nemaju ih valjda beskonacno ili preljevaju iz supljeg u prazno sa svojim minusom … ali ne vidim tu dugorocne logike

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Nemaju ih još puno ali RBA se isto ne žuri to počistiti pa su stavili svoj veći nalog na kupnju nešto iznad 150 da PBZ poklopi njih. Vidjet ćemo ko će popustiti, zadnja 2 dana je mrtvilo, niti mali se više ne uključuju previše u trgovanje. Dionica je dugo na ovoj razini pa je većina koja je mislila kupiti ili prodati to već učinila.

Kratkoročno se na cijenu dionice može utjecati ali dugoročno cijena ide tamo gdje zaslužuje!Toga se držim i kod Elke,tabor kupaca je stvarno jak i prodaja neće dugo moći odolijevati…

Kad je dobar vjetar i purani lete!

a ima jos municije, 14000pbz + 5000zubak …cca 3 mio HRK bi se tribalo protrgovat….

Zadnjih mjesec dana promet s ELKA je oko 30 mil.kn, pa onda ne sumnjam da će se “nekako” sakupiti i ta 3 milijuna za ostatak dionica na rasprodaji [smiley2]

pa što je sada ovo…

iz top10 broj 7. je prodao 100 komada (HPB) i broj 9 (RBA) isto 450 komada.. pa tek su ušli, jel oni to namjerno rade? [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

HPB je to već radio, kupi -proda par stotina komada. Bit će da su day traderi. Da nemaš ti neke veze s tim računima? [smiley2]

New Report

Close