I meni je svejedno.
No, usporedbom zadnjeg stanja i stanja na 31.03. vidljivo je da prvih 10 ima sada drže 3,77% manje ukupnih dionica elke, a što znači da su mali za toliko podebljali svoje pozicije.
Što mislite o ovoj činjenici?
I meni je svejedno. No, usporedbom zadnjeg stanja i stanja na 31.03. vidljivo je da prvih 10 ima sada drže 3,77% manje ukupnih dionica elke, a što znači da su mali za toliko podebljali svoje pozicije. Što mislite o ovoj činjenici?
To i je i mene malo mučilo, pogotovo ako se pogleda statistika jer je unazad mjesec dana prošlo oko 200.000 dionica uz promet oko 30 mil.kn! Bilo je tu i trejdanja, ali je svejedno jako velika količina, a % 10 u top se smanjuje. Moguće je da se količine skupljaju preko više računa sa po par tisuća komada kako se kupac ne bi pojavio u top 10 još neko vrijeme, a možda smo stvarno, uz velikog kupca Raiff.skrbnički, sve ostalo pokupovali mi mali. [smiley2]
Prodajom dionica ELKE sam izrazio svoj stav o toj dionici.To isto preporučam i ostalim “malima”.
Mudrim ulaganjima i “mali” mogu postati “veliki”, a neki mali uvijek će ostati mali.
Bilo je tu i trejdanja, ali je svejedno jako velika količina, a % 10 u top se smanjuje. Moguće je da se količine skupljaju preko više računa sa po par tisuća komada kako se kupac ne bi pojavio u top 10 još neko vrijeme, a možda smo stvarno, uz velikog kupca Raiff.skrbnički, sve ostalo pokupovali mi mali. [smiley2]
najbliže istini…
avax10: ” Bilo je tu i trejdanja, ali je svejedno jako velika količina, a % 10 u top se smanjuje. Moguće je da se količine skupljaju preko više računa sa po par tisuća komada kako se kupac ne bi pojavio u top 10 još neko vrijeme, a možda smo stvarno, uz velikog kupca Raiff.skrbnički, sve ostalo pokupovali mi mali. [smiley2] ” najbliže istini…
Elvare, znači vi znate što je istina. Zašto nam je ne kažete….?
pa govorim je cijelo vrijeme [smiley2][smiley2][smiley2]
šalim se… već sam rekao… sve što govorim ne dolazi insider informacije već isključivo moja zapažanja tako da nemojte mene slušati.. ali da, budem probao malo piknuti elke ovaj tjedan…
.. ali da, budem probao malo piknuti elke ovaj tjedan…
u prenesenom značenju….?
najbliže istini…
I meni se čini…
pa vidiš da svi očekuju boom – to ti je čista psihologija… sigurnih 10%…
pa vidiš da svi očekuju boom – to ti je čista psihologija… sigurnih 10%…
I meni se čini…