ok… nije loše.. ali nemoj misliti da si mi ti smiješan već mi je smiješno iznošenje ‘činjenica’ na način da se ne prikazuju u startu kao ‘možda’ i ‘moguće da će’…
tebe niti poznajem niti te sudim po avataru [smiley2]
a da jesi promijenio retoriku jesi čim si kupio… kupuj i dalje na 150 misleći da je jeftina i reci to, ali mani se ovih daljnjih tobože predviđanja NHF
A ti si razvezao cijelu priču oko jedne kratke rečenice koju sam stavio uz prvih 5 K/P. Nije ni čudo da se stranice na ovoj temi samo gomilaju, a da se ništa novoga ne pročita. [smiley2] NHF
suzdrzano trgovanje danas… sitno.. veliki nalozi stoje.. nesto se ceka..
A ti si razvezao cijelu priču oko jedne kratke rečenice koju sam stavio uz prvih 5 K/P. Nije ni čudo da se stranice na ovoj temi samo gomilaju, a da se ništa novoga ne pročita. [smiley2] NHF
ne nego sam se nadovezao na tvoja 2 posta – plus što sam i svoje viđenje stanja K/P objasnio jer znam da to čita barem 50-ak ljudi koji mogu na osnovu toga zključivati svašta…
jednostavno imam alergiju na nadobudne izjave, što ja mogu
mnogo tastine na ovom forumu.. pa je l neko cuo za rijec tolerancija? mozda ja nisam pravi primjer da to navodim, al j_bemu… ajmo malo konstruktivnije pricati o hartiji.. a ne ko je kaj rekao, mislio i kako je protumacio recenicu, avatar i sl..
nije mi namjera nikoga ni prozivati ni uvrijediti…
elvare, kako tumačiš jučerašnji promet na ELKI? Misliš da je fiktivno? Ili? I ja sam skeptičan prema ovoj dionici zbog raznih igara i netransparentnosti, ali postoje i neki momenti koji odudaraju od tvoje teorije… Svakako, previše je tu nepoznanica da bi se olako ismijavalo ičije ozbiljno promišljeno stajalište. I to što govori Avax drži donekle vodu, uostalom kao i tvoje teorije, ali oboje ne može biti točno, a upitno je da li je uopće ijedno točno… Ili nešto treće.
Meni je npr. neobično kako to da cijena dionice ne pada, a tolika je gužva na prodaji za razliku od kupnje? I tako već cca. tjedan dana… Uvjeren sam da postoji određeni dogovor između prodavatelja i kupca, ali što točno, teško mi je procijeniti.
Ma gurnut će i to, samo da se nakrcaju, mogu onda i tri dana u blokadu. Ne treba se opće zamarati pokazateljima, mogućnostima, tko, zašto. Sad kupuju, kada se nakupuje ode u blokadu, po nekoliko dana.
Ma gurnut će i to, samo da se nakrcaju, mogu onda i tri dana u blokadu. Ne treba se opće zamarati pokazateljima, mogućnostima, tko, zašto. Sad kupuju, kada se nakupuje ode u blokadu, po nekoliko dana.
slažem se i to sam čak i ja rekao… kada se sve istrese i nakrca dovoljno skaće barem 10-20%… što dalje od tada teško mi je govoriti…
no, do tada ne znam zašto svi trčite? jedino ako ste nakupovali koliko god ste htjeli pa sada želite što prije gore… pa ne ide to željom…
to što je neki dan najvjerojatnije kupio PBZ 2000 komada na 159 pa 5000 komada jucer na 154 JESTE indikativno ali ne nužno ono što svi govore (da će to već sutra na 170, da to kupuje veliki kupac koji će diči cijenu i slično)… ali meni je indikativnije da svi ostali prodaju svoje udjele..
no medjutim slažem se za potencijal ELKE i mogućnost zarade i ne govorim ništa protiv nje same
elvare, kako tumačiš jučerašnji promet na ELKI? Misliš da je fiktivno? Ili? I ja sam skeptičan prema ovoj dionici zbog raznih igara i netransparentnosti, ali postoje i neki momenti koji odudaraju od tvoje teorije… Svakako, previše je tu nepoznanica da bi se olako ismijavalo ičije ozbiljno promišljeno stajalište. I to što govori Avax drži donekle vodu, uostalom kao i tvoje teorije, ali oboje ne može biti točno, a upitno je da li je uopće ijedno točno… Ili nešto treće.
Meni je npr. neobično kako to da cijena dionice ne pada, a tolika je gužva na prodaji za razliku od kupnje? I tako već cca. tjedan dana… Uvjeren sam da postoji određeni dogovor između prodavatelja i kupca, ali što točno, teško mi je procijeniti.
pa netko vrlo ocito skuplja sve ispod ova dva velika naloga.. kad se to isprazni, ili kad tome bude dovoljno, pocistiti ce sve (ili ce mu uvaliti nize) i onda ide preko 160 minimalno.. a mozda i kako kaze mauricije
nemojte me krivo shvatiti… ja sam imao preko 1500 dionica u jednom trenutku i prodao sam ih zbog toga jer nakon određenog vremena sam shvatio da postoji 50% – 50% u teorijama ‘mogućeg kupca’…
špekulirati ću uvijek ali samo sa 30000 kn no glavni ulog mi neće više biti u ELKI zbog svega toga
nemojte me krivo shvatiti… ja sam imao preko 1500 dionica u jednom trenutku i prodao sam ih zbog toga jer nakon određenog vremena sam shvatio da postoji 50% – 50% u teorijama ‘mogućeg kupca’… špekulirati ću uvijek ali samo sa 30000 kn no glavni ulog mi neće više biti u ELKI zbog svega toga
deda u zadnja tri dana otišlo je 20 334 komada od 150,06-155, a to bumo tek videli u SDA ovih dana ko je izašao. Nešta si mi mutan prijatelju, sigurno si nakrcan do bola a još kupuješ.
[smiley2]