Trogodišnje iskustvo na forumu me uči da dionica po kojoj se najviše s… ide najviše gore. I to uskoro.[smiley1]
Iz vaših usta u božje uši kolega tenkisto.
Trogodišnje iskustvo na forumu me uči da dionica po kojoj se najviše s… ide najviše gore. I to uskoro.[smiley1]
trenutno se po dionici ELKE najviše hvali (nakon DDJH, VART, BZJK i još nekih koje ne pratim)
Ja vidim da se daleko više kudi po Elki. Svi spominju da veliki prodaju, rijetko ko da Elka ima strašnu dobit a nitko osim mene ne spominje da su prodali vilu za 25 mil kuna. A cijena je bila 160 kn prije nego se znalo da uopće imaju nekretnine. A sad dok se zna cijena je pala ispod 160 kn. Čudno. Ako taj pad nije zbog foruma onda neznam zbog čega je. Ali vratit će se to čim se plašljivci iskrcaju. I poletjet u nebo.[smiley1]
Izgleda je “umjetno ” izazvana korekcija na ELKA završila, najdrhtavijima su dionice frknule iz portfelja, sve se to lijepo pokupovalo i sada opet idemo UP…[smiley2][smiley1]
Ja vidim da se daleko više kudi po Elki. Svi spominju da veliki prodaju, rijetko ko da Elka ima strašnu dobit a nitko osim mene ne spominje da su prodali vilu za 25 mil kuna. A cijena je bila 160 kn prije nego se znalo da uopće imaju nekretnine. A sad dok se zna cijena je pala ispod 160 kn. Čudno. Ako taj pad nije zbog foruma onda neznam zbog čega je. Ali vratit će se to čim se plašljivci iskrcaju. I poletjet u nebo.[smiley1]
ja ne vidim da itko kudi po ELKI svi pričaju svašta kako im dodje… recimo ti kažeš da nitko ne spominje niti da je znao za Luksuzne vile (što je daleko od istine) a to što je cijena bila 160 kn prije nečega stvarno ne znam što bi trebalo značiti…
također da je cijena pala zbog foruma (znači zbog mene jer koliko vidim jedino ja ‘kudim’ osim što je Avax isto uzeo to u razmatranje) je stvarno velika hvala za mene.. ja ipak mislim da ni to nije istina već da je cijena pala jer PBZ skrbnički prodaje a ekipa je mislila da je prodao – pa zar treba to milion puta govoriti?
Ak ste vi znali za vile ja nisam znao. na forumu nije pisalo, u izvještaju nije…neznam gdje je? A i bez toga mi je dionica bila dobra pa sam je kupio. Nemoj sad pitati onda zbog čega jer nebudemo tak nikad gotovi. Uglavnom puno budemo pisali a ništ novoga, kak kaže jedan uvaženi član. pozdrav!
Ak ste vi znali za vile ja nisam znao. na forumu nije pisalo, u izvještaju nije…neznam gdje je? A i bez toga mi je dionica bila dobra pa sam je kupio. Nemoj sad pitati onda zbog čega jer nebudemo tak nikad gotovi. Uglavnom puno budemo pisali a ništ novoga, kak kaže jedan uvaženi član. pozdrav!
na forumu je pisalo i prije objave i izvještaja a ako to niste znali prije govori samo to koliko neupućeni kupujete dionice…
i ne kudim ja ELKU već samo pokušavam trezveno razmišljati što očito na forumu uglavnom predstavlja problem većini jer bi svi mi rado htjeli da dionice koje imamo rastu maksimalno moguće…
Kupio netko 600 kom po 255 kn u komadu koliko vidim po transakcijama. Očito je da ne kupuju samo mali, kako se tu stalno priča. Jedino ako neki “mali” jako vjeruje u Elku. Kao i ja u Elku, Đuru i još neke.
Još malo, pa nas evo opet na 150. Prilika za kupovinu ili još malo čekati kolega Elvar?
zvonac:
”
onako ugrubo iz top 10 je prodano cca 45-50 tisućica , a RBA skrbnički je kupio 41 tisućicu, po tome ispada da je ostali promet napravila “ekipa”, daytraderi, mali ulagači ili kako ih god nazvali….ako je tako onda i nije tako loše što je ekipa iz top 10 prodavala jer je otprilike isti udio kupio jedan kupac, a ekipica se priključila, netko je zaradio a netko izgubio u tim k/p igrama…
”
Novi sam član foruma, dionice ELKE posjedujem od početka godine i do sada, bolje rečeno jučer, nisam uopče dvoumio oko vrijednosti i perspektive ove dionice dok nisam vidio kako je završila situaciju u top10.
Zato ću postaviti jedno pitanje, i unaprijed se ispričati cijenjenim forumašima ako će se učiniti glupim, no:
Koje su šanse da se iza RBA skrbničkog (koji eto sada kupuje) skriva netko srodnih interesa prvom u top10 i da oni odluče naš cijenjeni d.d. preoblikovati u d.o.o. ?
Napomena: nisam pod utjecajem nikakvih opijata.
nevjerojatno koliko novih vlanova foruma koji od ne znam kada imaju elku, i uostalom sve druge dionice u koje izrazavaju sumnju..
pa dajte si malo truda i prodjite kroz fin. izvjesce jos jedanput.. pa samo porodaja struje od projekta sa coca-colom u madjarskoj bi trebala nositi oko 5 miliona evra godisnje.. dok je dionica ispod BV novac je 1. siguran 2. maja ide u zatvor..
uostalom, mislite da svi ovi koji prodaju ne znaju da se to vidi u prvih 10?