Ti opet u svom istom stilu, kad ti nešto ne paše umjesto komentiranja činjenica koje sam naveo (nastavak prodaje PBZ skrbničkog, početak prodaje HPB skrbničkog, prodaja dijela dionica Pave Zubaka, ranije prodaje ELKE od strane 2 HPB fonda..) počneš s uvredama. Od tebe valjda nešto pametnije ili nekakav konstruktivan doprinos temi ni ni možemo očekivati .
Točno, ja samo blatim, da vrijeme skratim.
Nadam se samo da izvješća nisu naštimavana i da uprava nije ništa muljala s rezultatima za 1Q da se na kraju ne bi dogodilo da u ELKI ostanemo samo mali ulagači koji će se zbunjeno gledati čekajući svijetlu budućnost.
Ja bi baš volio da svi izađu nekako iz Elke i da ostanem samo ja. Pa da sva financijska imovina koju Elka ima bude moja.
Ovdje su u pitanju političke igre i prestanite se zamarati sa prvih 10 vlasnika.
po koliko su ono bile najbolje ponude na kupnju kod blokada? 199 kn ako se dobro sjećam. I davno bi bili već na 250-300 kn da nije politika u igri.
kakva politika??ovdje stvarno ima zabavnih ljudi.
želiš li reći da je mesić rekao da mora rasti pa pasti?ili bandić…ipak je ovo zagrebačko.ili je mađarsko pa je đuršanji reko rasti elko….RAAAASTI….
il kak se već kaže na mađarskom. rastešeš elkaš!!!rastešeš!!!
zobg prevelikog očekivanja mase i potencijala za ispunjenje tog očekivanja ubrzo nakon što i PBZ skrb rasproda ostatak – očekujem nagli rast za cca 10-20% u čemu ponovo vidim priliku za sebe…
no i dalje meni barem ostaje puno stvari nerazriješeno i pokriveno velom konspiracije tako da za neko dublje i sigurnije investiranje ne bi dao preporuku…
Za mene pre rizično i pre ne transparentno, zato sam i izišao. Ovdje stvarno može biti svega (i pozitivnog i negativnog)
Nadam se samo da izvješća nisu naštimavana i da uprava nije ništa muljala s rezultatima za 1Q da se na kraju ne bi dogodilo da u ELKI ostanemo samo mali ulagači koji će se zbunjeno gledati čekajući svijetlu budućnost.
Mauricije ti je mislio na ovaj dio da haluciniraš.. naravno, njegov problem je taj što misli da ti misliš da se prihod može naštimati (naravno da ako ne postoji ga ne možeš imati)… Marucije slobodno me ispravi ako mislim krivo[smiley2]
no u ovom slućaju ja bi rekao da je moguće da nije bilo naštimavanje ničeg drugog doli vremena izlaska tog podatka.. jer cijeli prihod se mogao vrlo lako prolongirati još 3 mjeseca ili više (znam kako to rade velike firme, namještaju si raznim poslovnim ili političkim igrama kada će neku uslugu platiti ili naplatiti zbog poreza, bonusa i sličnih stvari…)
Točno Elvare.
Moj post je zapravo trebao ukazati na sljedeće, a to je da primijećujem puno “novih” članova koji po mome sudu prije nego počnu pisati o nekoj temi ne bi trebali piti, vidi se da su postovi djelo ljudi dobrano “zalivenih” alkoholom.
Što se haluciniranja tiče, predlažem da se s opijata pređe na zdrav život, nikako uzimati jeftina opojna sredstva, ali ni skupa jer uništava moždani sustav, pa često dolazi do haluciniranja, odnosno čudnog pisanja po forumu.
Za alternativu predlažem sok od cikle i jabuke od Enciana koji može pomoći pri svemu gore navedenom.
Ako ništa drugo jako je zdravo, barem to ja radim.
onako ugrubo iz top 10 je prodano cca 45-50 tisućica , a RBA skrbnički je kupio 41 tisućicu, po tome ispada da je ostali promet napravila “ekipa”, daytraderi, mali ulagači ili kako ih god nazvali….ako je tako onda i nije tako loše što je ekipa iz top 10 prodavala jer je otprilike isti udio kupio jedan kupac, a ekipica se priključila, netko je zaradio a netko izgubio u tim k/p igrama…
@zvonac
da… samo što onako ugrubo je previše ugrubo.. barem 50% pogreške…
Očito sok od cikle i jabuke ima i neka halucinogena svojstva jer se nekima priviđaju bijeli miševi. Vjerojatno fermentacija jabuka ima nuspojavu na ciklu koja je sadržana unutra, što sa žitaricama u želucu vrlih forumaša stvara čudna isparenja koja ubijaju moždane stanice i trezveno razmišljane. Stoga ne bi bilo zgorega pričekati da ta čudnovata isparavanja prođu, pa tek onda pokušati uporabiti moždane vijuge.
Ali ima jedna razlika, sok od cikle i jabuke ne “baca” čovjeka u “druga” stanja, dok opijati i alkohol da. Inače, ne jedem žitarice ujutro, obično bananu i pecivo, ili neko drugo voće.
Sok od cikle i jabuke redovno.
da… samo što onako ugrubo je previše ugrubo.. barem 50% pogreške…
Naš elvar i dalje voli reći, a u stvari ne kazati puno, i zato je on idealan dioničar Elke, i kod nje se puno govori, a malo zna.[smiley2]
evo ti stanje prije rasprodaje
PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01
PBZ D.D. 82.837 5,39
ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 16.710 1,09
HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 16.275 1,06
ZUBAK PAVO 10.000 0,65
VOLKO D.O.O. 6.747 0,44
HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 6.271 0,41
CENTAR BANKA D.D. 5.000 0,33
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31
plus što su i oni koji su kupovali uz RBA skrbnički nakon nekog vremena također krenuli prodavati…
elvar i dalje voli reći, a u stvari ne kazati puno, i zato je on idealan dioničar Elke, i kod nje se puno govori, a malo zna.[smiley2]
ja mislim da sam ja ovdje za sada jedini govorio puno i kvalitetno… a ti i dalje tupi…
znači čovjek kaže UGRUBO i pogriješi za cijelih 50000 komada minimalno, ja to ublažim iukažem na pogrešku i onda sam ja taj koji govori puno a ništa..
znam ja da bi svi ovdje vi vrlo rado htjeli da svi govore malo a lažno…