K:
152,06 41
151,02 200
151,01 38
151,00 263
150,68 100
P:
153,95 100
154,50 80
154,99 2000
156,00 35
156,27 55
točno onda… čekajte i nemojte pljuvati po onima koji nisu sigurni tako kao vi…
a o razini komunikacije neću niti pričati…
Elvare, što radiš paniku ljudima da prodaju? A ljudi naivni, sam pišeš da si daytrader i neznam zašto te uopće slušaju.Ja da nemam dionicu, platio bi je i 200 kuna sada. Super rezultati + prodaja vile za 25 miliona( i tko zna što još sve imaju) čine me mirnim i uopće ne strahujem da rezulat za 2Q neće biti još bolji. A da je i lošiji cijena dionice je jaaako niska.
Ono što mi se ne sviđa je što ni dalje nemamo jakog igrača (osim raiff. skrbn) koji će gurati cijenu gore. Inače bi ovaj nalog danas na 154,99 sa 2000 komada odmah bio očišćen.
Elvare, što radiš paniku ljudima da prodaju? A ljudi naivni, sam pišeš da si daytrader i neznam zašto te uopće slušaju.Ja da nemam dionicu, platio bi je i 200 kuna sada. Super rezultati + prodaja vile za 25 miliona( i tko zna što još sve imaju) čine me mirnim i uopće ne strahujem da rezulat za 2Q neće biti još bolji. A da je i lošiji cijena dionice je jaaako niska.
tenkista moj.. ne radim ja paniku.. i da su me slušali ne bi do sada je platio nitko više od 150 kn (isto kao i na DDJH-u od Lucidusa na 240)… pa kada stvarno krene gore više bi zaradili… a što se tiće toga da ljudi prodaju na osnovu ‘koverzacije’ na forumu onda stvarno ajme meni…
topalov mi se sviđa i ugledajte se na njega
Ako nema bude, danas su mnogi mali rasprodali pa će opet ojačati udio prvih 10. I daj pogle kolko je bilo prometa u zadnjih par dana, još se dosta top 10 izmjenio, e sad jel na bolje ili gore vidjet ćemo.
Iako je Elka prekrivena maglom, a i izvešće nije baš najbistrije, nekako mi se ove igrice sve više sviđaju i nisam više toliko pesimističan.
Nekako mi osjećaj govori da ćemo svi koji ove potrese izdržimo masno profitirati.
Da se razumjemo kupovao sam sa prosjekom ispod 150 pa sam i dalje u plusu…
Tko ne proživi ovakve situacije ne vlastitioj koži nije mu jasno što se dešava!
Izvješće je fenomenalno ali burza je tu da većinu zbuni sa svojom reakcijom.Da,teško je na burzi ostavriti velike dobitke!
Ovdje love ima jako puno a to stvara potražnju,čekam da se ponuda izdivlja….
pozdrav
Idemo, još jedan val panike pa da me poklopi na asku.
Ja se iskreno nadam jer i ja sam sa živcima pri kraju….[smiley2]
Ne sikiraj se.
Polako. Jesi zdrav, jesi. Jel imas za rezije i kruh, imas.
Jel imas dijete, imas.
Trebao bi biti sretan a ovo sa brojcicama. Ma pusti, bez problema.