EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hocemo gledati ELKU danas ispod 150? Kako je krenulo, mogli bi….

Necemo.
Jedino ako se jos PBZ ne iskrca.
Poslije 155 ovo su sve panicari/

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Uf Vjeko me upozorio, ok nisu debili, naucit ce

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Uf Vjeko me upozorio, ok nisu debili, naucit ce

Svi mi tako mislimo, jedino su tebi izgleda pukli živci pa si to i napisao [smiley2]

Nek se očisti, kad opet krene stampedo prema gore kupovat će ti isti koji sad prodaju s gubitkom i iznad 200 kuna, dam si glavu odrezat ako ne bude tako!

Dobro je rekao Buffet, inteligentni investitor treba se držat poslovanja kompanije i rezultata, a bikove pustit nek idu i uvijek ići kontra njih hehe

I ja sam jos unutra, cekam 2Q. Naucio sam se strpljenju na tezak nacin, a usao sam na niskim razinama. [smiley1]

Pare nisu sve u zivotu, ali je s njima lakse biti siromasan...

Hocemo gledati ELKU danas ispod 150? Kako je krenulo, mogli bi….

Valjda zato što su poduplali troškove za plaće radnika. To mi jedino ima smisla. [smiley1]. zaposlili su još jednog radnika pa ih imaju dva. [smiley1]

I ja sam jos unutra, cekam 2Q. Naucio sam se strpljenju na tezak nacin, a usao sam na niskim razinama. [smiley1]

debelo potpisujem…

Izađe neki stupidni članak, pola neiskusnih i “neupućenih” se povede za krdom i idemo prodavati…, panika čini svoje, a sve što dođe po nekim “razumnim” cijenama (za one koji podebljavaju) na prodaju biva razgrabljeno…,
Da je stanje kakvim ga opisuje vrli novinar sada bi već bila debela blokada prema dolje, što čak i ne mogu isključiti jer isto tako vrijedi i prema gore, dovoljno je da se malim količinama spusti cijena, a tek onda će biti isisavanja dionica iz drhtavih ručica…
Kad se trend okrene i dovoljno iscijedi iz džepova naivnih idemo opet gore – tako je to uvijek i tako će vjerojatno i biti…., a dotle daytraderi neka uživaju…

Stanje i informacije oko tvrtke i nisu baš transparetne (baš kako kaže novinarčić) no izgleda je to i s razlogom, no ukoliko se poslovanje učini tek malo transparentnijim i prikažu pravi rezulatati i snaga ove firme – biti će perja na sve strane, a tarapana da te boli koliko se trpa…
Samo naprijed prodavajte i spuštajte cijenu – sve će to netko drugi od Vas kupiti bez ikakve zadrške… – eto i promet dionicom to pokazuje…[smiley1]

Ma odakle ih vade??? [smiley7]
K:
152,05 100
152,01 43
151,04 420
151,03 200
151,02 118

P:
154,99 2000
155,00 1000
156,00 35
156,27 55
156,99 471

Ignore: KressoM, delux

Naismith:

debelo potpisujem…

Izađe neki stupidni članak, pola neiskusnih i “neupućenih” se povede za krdom i idemo prodavati…, panika čini svoje, a sve što dođe po nekim “razumnim” cijenama (za one koji podebljavaju) na prodaju biva razgrabljeno…,
Da je stanje kakvim ga opisuje vrli novinar sada bi već bila debela blokada prema dolje, što čak i ne mogu isključiti jer isto tako vrijedi i prema gore, dovoljno je da se malim količinama spusti cijena, a tek onda će biti isisavanja dionica iz drhtavih ručica…
Kad se trend okrene i dovoljno iscijedi iz džepova naivnih idemo opet gore – tako je to uvijek i tako će vjerojatno i biti…., a dotle daytraderi neka uživaju…

Stanje i informacije oko tvrtke i nisu baš transparetne (baš kako kaže novinarčić) no izgleda je to i s razlogom, no ukoliko se poslovanje učini tek malo transparentnijim i prikažu pravi rezulatati i snaga ove firme – biti će perja na sve strane, a tarapana da te boli koliko se trpa…
Samo naprijed prodavajte i spuštajte cijenu – sve će to netko drugi od Vas kupiti bez ikakve zadrške… – eto i promet dionicom to pokazuje…[smiley1]

melem za umorne usi nekoga tko ima 30% portfelja u elki[smiley2], i koji je dovoljno tvrdoglav da ce otrpiti ako ode i do 120kn.. a tada jos i dokupiti jer je lud ko struja[smiley1]

p.s. samo da kazem da ja isto nemam nista vise pojma nego svi mi ekipa ovdje o ovj dionici.. jedino sto znam jest da ako su im informacije na siteu netocne mogu itekako odgovarati pred zakonom.. a za ova pretakanja fala bogu nitko nije odgovoran

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

da dodam takodjer i FI.. ako je to namjesteno ode maja iza resetaka.. tako da se ja vise tu pouzdajem nego u ova dva naloga na 1000 i 2000.. e da imam koju milju sto bih sve pokupio pa bi si oni malo razmislili sljedeci put

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

avax moze jos jedan k-p?
hvala

Vjerovatno ste primjetili da je od 15 najtrgovanijih dionica do sada 11 u crvenom. Mozda je neka lagana korekcija u pitanju za kraj tjedna? Mali se prepali negativnog trenda, a netko koristi priliku da pokusa spustiti granicu sto je vise moguce. Primjecujete li sablonu koja se ponavlja ovdje? Iste stvari se dogadjaju i na PTKM u kojoj takodjer imam dio i zabavno mi je promatrati ove igrice. [smiley1]

P.S. Zaso ovi smajlici izgledaju ovako zabrinuto?

Pare nisu sve u zivotu, ali je s njima lakse biti siromasan...

melem za umorne usi nekoga tko ima 30% portfelja u elki[smiley2], i koji je dovoljno tvrdoglav da ce otrpiti ako ode i do 120kn.. a tada jos i dokupiti jer je lud ko struja[smiley1] p.s. samo da kazem da ja isto nemam nista vise pojma nego svi mi ekipa ovdje o ovj dionici.. jedino sto znam jest da ako su im informacije na siteu netocne mogu itekako odgovarati pred zakonom.. a za ova pretakanja fala bogu nitko nije odgovoran

Ma ne ide to ispod 150 to je neka solidna linija otpora, a onda će kad malko splasnu strasti opet to lagano krenuti gore, jedino za čime mogu žaliti je propuštena šansa za obrtanje i podebljavanje pozicije sa dodatnih 10% više komada….
Izgleda da caymana nema na forumu jer mu se očito sve zajedno (zapravo pretakanje iz šupljeg u prazno) zgadilo i pustio čovjek stvari da teku nekim svojim zacrtanim tokom…., ima svoj target i čeka…, kao i ja…[smiley2]

New Report

Close