Ne znam čemu sad takva panika, pa pbz još nije završio sa prodajom, naravno da cijena pada. Mogli ste barem pričekat da završi rasprodaja pa onda paničarit. Ja ću definitivno pričekat rezultat za sljedeći kvartal, pa da vidimo onda čija maca žutu vunu prede.
pazite sada ovo… Primorac izašao (valjda se utrtio) i pojavljuju se na top10 ostali mali… onaj dan kada je onaj nalog bio na prodaji izložen je dan kada PBZ skrbnički tada nije imao onaj iznos već je taj iznos komada samo bio napisan u top10 i njega kao takvog je najvjerojatnije iskoristio RBA skrbnički (koji je do tada toliko i skupio) da bi pomislili da PBZ tek sada stavlja dionice i spusti cijenu… znači jedan igrač je unutra i jedan jedini vodi igru: 1. ako je to Proficio onda dečki – banana 2. ako je to neki fond onda možda i bude neke lijepe priče za sve nakon što se nakupi dovoljno (PBZ proda sve, mali nestrpljivi i strašljivi isto),,, u trenutku postavljanja tog naloga ja sam pomislio upravo na soluciju br. 1 i prodao sve… da sam htio kupiti ponovo sve već sam mogao no, to je moj izbor, moja odluka i možete me slobodno blatiti ako pogriješim, meni svejedno
Sa kojim ciljem bi to Proficio radio? Squeeze out? Puno toga oni još moraju skupiti da dođu u tu mogućnost.
prodao sam jer mi je hitno trebala lova. Jebiga, drage volje bi držao pare ovdje godinu dana, ali kad nekom treba -onda mu treba. Presložio sam portfelj na 3 dionice i tu stajem
Majko mila, koje igre, a koliko tek ***obrisano*** unutra.
Evo jedan sa cijelih 10 komada nalupao po bidu.
Valjda je zva brokera jer zove svakih 10 min. (provjereno) da pita kaku mu stoji INA koju je kupio na IPO i kad je cuo da je roknula 7% ide prodat sve jer to je sve mafija, i cash je cash.
Hahaha
I sta ako proficio skuplja.
Mene zanimaju samo Brojevi, izvjesca a ove gluposti ostale me ne zanimaju.
I ne zanima me 10% u 1 dan pa van.
Sad kad su vidili da nece u 2 dana na 200 kn svi mahnito as lossom izlaze van.
Da je slucajno onaj veliki bio na 150 vec bi mi bili na 145 danas.
Naravno da ostajem unutra…
Majko mila, koje igre, a koliko tek ***obrisano*** unutra. Evo jedan sa cijelih 10 komada nalupao po bidu. Mene zanimaju samo Brojevi, izvjesca a ove gluposti ostale me ne zanimaju. I ne zanima me 10% u 1 dan pa van. Sad kad su vidili da nece u 2 dana na 200 kn svi mahnito as lossom izlaze van. Da je slucajno onaj veliki bio na 150 vec bi mi bili na 145 danas. Naravno da ostajem unutra…
potpisujem…
Majko mila, koje igre, a koliko tek debila unutra. Evo jedan sa cijelih 10 komada nalupao po bidu.
Hehe, baš sam to htio komentirat. Netko je valjda čitao te teorije zavjere na forumu pa prodao svojih 10 komada, ukupna vrijednost 1500kn [smiley1]
Dobro je da se što više takvih iskrca.
Hocemo gledati ELKU danas ispod 150?
Kako je krenulo, mogli bi….
***obrisano***
Naravno delboy, nisam mislio na tebe i tvojih 500 komada jer to nije panika vec smisleno se iskrca na velikog.
Ovaj od 10 komada ako nije panicar ubijte me.
Da, i siguran sam da je INU sad iskrcao.
Ima ***obrisano*** sve u 16. Cujem se sa brokerom i pricice. Kupi mi igh na 12000 zove zena, covjek joj objasni da je puno rasta i da ce mozda dolje, ne ona hoce. I kad je pocelo padati naravno sve je prodala po 9XXX. Izgubila je u tome 16,000 kn i naravno psovala da je sve mafija.
Takvi nam trebaju..
Pa da i ne jer kad pocne prema dolje onda nema stajanja