tu se slabo ista moze vidjeti iz top10.. ajmo skupit 500kn pa kupiti cd u petak, sta kazete? mnoge stvari biti ce jasnije
ako je istina ovo sa velikim nalogom na prodaji od strane Proficija onda je pitanje zašto njima kao vlasnicima 73% dionica nije u interesu porast vrijednosti dionice….
@super
pitanje je da li su mogli.. to je isto kao da kažemo zašto štopati cijenu mogli su sve prodati na 200
ako se radi o Proficiu onda je on sa onim nalogom 37000 na prodaji pokazao da neće dozvoliti da cijena ode gore i neka se zadovolje i s time… (ako)
jucer je bila pociscena prodaja, a ne kupnja.. meni to nesto znaci..
Prodao sam ovo govno, nemam volje. Kupio LKPC, to je sigurnija luka
budd? pa ja mislio ti znas sto kupujes.. jos da cayman proda i onda nastupa pravi potop
jucer je bila pociscena prodaja, a ne kupnja.. meni to nesto znaci..
meni ništa… jer mnoge dionice izgledaju da se čisti kupnja pa rokne i obrnuto…
to sam mogao i ja napraviti – jel bi ti onda nešto značilo?
inače, ovo sa CD-om ti je pametno.. ajmo
ako je ovo na 155,01 bio mauricije.. mauricije, ti i ja tonemo skupa[smiley2].. slaba utjeha, znam..
Elvar, evo ti imas kesa ti si prodao.. ja nemam nista, sve je u elki[smiley2], i nisam u HR, tako da samo mogu davati prijedlog u nadi da ce se netko smilovati..
Prodao sam ovo govno, nemam volje. Kupio LKPC, to je sigurnija luka
Sjetite se šta je rekao Buffet – kad bikovi prodaju, pametni kupuju 😉
A na ovoj dionici se stvarno skupilo previše bikova koji su mislili da će odma jurnut na 200 kn.
I ne zaboravite da ako do kraja godine EIG nastavi prikazivati ovakvu dobit, P/E će biti cca 7.5 što znači da će dionica vrijedit minimalno 300 kuna, a ako uzmemo da je kod nas prosječni P/E 30 onda sami računajte. A u slijedećem kvartalu pod izvanredne prihode ide 25 milijuna kn od prodaje Adriatic Neta, pa bi u završnom računu P/E mogao biti i manji a to će katapultirati dionicu u nebesa. Pa će opet bit lupanja u glavu – zašto sam prodao??? [smiley11]
I ne zaboravite još jednu stvar – ova dionica je ispod booka još uvijek!
budd? pa ja mislio ti znas sto kupujes.. jos da cayman proda i onda nastupa pravi potop
nije uopće bitno što tko misli o drugome… čak i za mene nemojte da vam to utjeće na odluke… svatko može pogriješiti pa i Buffet…
nego Super ti se sigurno negdje sunčaš pod palmom jelda? i nemam love više već sam sve utukao u dionice… čak niti pretplatu si ne mogu produžiti moram žicati prijatelje [smiley2]
1. ako je to Proficio onda dečki – banana
2. ako je to neki fond onda možda i bude neke lijepe priče za sve nakon što se nakupi dovoljno (PBZ proda sve, mali nestrpljivi i strašljivi isto)
nemojte samo poslije kukati ako bude ipak ova solucija na kraju, pa mene prozivati.. lijepo sam rekao solucije i dao svoju odluku koja ne mora biti toćna
CD!!! i da ja se suncam, ali dajem 500kn onome tko kupi cd i ovdje ga izlozi kad dodjem u zg