EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Počišćeno od glave do pete:

sto volim kad sam u pravu[smiley2]…

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kak nitko bitan nije ušao u top 10, pa ušao je Marijan Primorac, direktor PBZ-a. Osim toga, i sam PBZ povečava udio. Šta bi direktor banke svojih 600 tisuća kuna dao iz štosa?

Marijan ima love pa špekulira kao i mi… (ili ima info) – pa što je to 600000 kn za tako nekoga?

PBZ koliko sam ja pratio nije povećavao udio već naprotiv smanjivao je i k tome tu se radi o skrbničkom računu (znači da to mogu biti i ja ili ti)…

nema mi druge nego se zae..ti

Žalosno je što neki ljudi nemaju što drugo raditi nego pisati po forumu saki dan po nekoliko sati. Vi koji ste pravi investitori, razmislite o tomo što pričaju i sjetite se zašto ste kupili dionicu koju ste kupili i zanemarite ljude koji pričaju samo da bi se pričalo. Pogledajte Elku za 3 mjeseca, pa ćemo onda putem kojeg posta proanalizirati situacjiu, jer ovo što se na zadnjih 50 stranica ovdje piše je sve samo ne konstruktivna konverzacija.

ako ovo ide mene, još je žalosnije da pravi investitori koji znaju u što su uložili uopće čitaju onda ovu temu od A do Ž jer znaju da zadnjih 50 stranica nema ničega konstruktivnog…

i da, naravno da se vidimo za 3 mjeseca, zar smo sumnjali?

p.s. od mojeg zadnjeg posta do sada ja nisam vidio ništa konstruktivnog osim Topalovog posta

ja sam bio pokoleban, al sad ovo zadnje ciscenje vec vise lici na dobro uhodane obrasce.. ne prodajem do 190-200 niti jedan komad

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

bravo…

eto konstruktivne činjenice

Ja ne dam ispod 200. Za sad mi je 220 target

evo još jedne… laki t – ti se sada sviđa rasprava?

Cayman je ne da ispod 250 kako je krenulo

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 40.000 2,60 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 28.337 1,84 Skrb. račun

5. ZUBAK PAVO 10.000 0,65 Osnovni račun
6. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
7. HPB D.D. 5.191 0,34 Skrb. račun
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 4.000 0,26 Skrb. račun
10. DOM IZGRADNJA D.O.O. 3.376 0,22 Osnovni

RBA kupovala, PBZ izlazio.

Izgleda da je ona početna teorija o odluci da se PBZ iskrca točna. Trebat će pričekati da se iskrca do kraja.

laki t.: ” Žalosno je što neki ljudi nemaju što drugo raditi nego pisati po forumu saki dan po nekoliko sati. Vi koji ste pravi investitori, razmislite o tomo što pričaju i sjetite se zašto ste kupili dionicu koju ste kupili i zanemarite ljude koji pričaju samo da bi se pričalo. Pogledajte Elku za 3 mjeseca, pa ćemo onda putem kojeg posta proanalizirati situacjiu, jer ovo što se na zadnjih 50 stranica ovdje piše je sve samo ne konstruktivna konverzacija. ” ako ovo ide mene, još je žalosnije da pravi investitori koji znaju u što su uložili uopće čitaju onda ovu temu od A do Ž jer znaju da zadnjih 50 stranica nema ničega konstruktivnog… i da, naravno da se vidimo za 3 mjeseca, zar smo sumnjali? p.s. od mojeg zadnjeg posta do sada ja nisam vidio ništa konstruktivnog osim Topalovog posta

1. Zašto misliš da ovo ide tebi?[smiley2]

2. Mislim da znam zbog čega si frustiran. Popušio si dionice na trejdanju.

3. I ja gotovo svaku dionicu prerano prodam. Malo mi je teško gledati kako se drugi hvale zaradama na dionici koju sam ja prerano prodao pa zbog toga izbjegavam čitanje postova na tim temama.

4. Evo, danas ne pred kraj neki “mali investitor” koji “nema pojma što radi” i “nema pojma što se događa” lupio po asku s 300k kuna.

Pozdrav

vidimo se na nekoj drugoj temi ili ako opet udjem u ELKU…

znači opet si ušao. čestitke
koliko čitam,ti si uglavnom sam protiv svih ovdje(uz tu i tamo neku iznimku),da li to znači da bi sada mogla porast elka malo jače?[smiley1]

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun 2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun 3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 40.000 2,60 Skrb. račun 4. PBZ D.D. 28.337 1,84 Skrb. račun 5. ZUBAK PAVO 10.000 0,65 Osnovni račun 6. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun 7. HPB D.D. 5.191 0,34 Skrb. račun 8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun 9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 4.000 0,26 Skrb. račun 10. DOM IZGRADNJA D.O.O. 3.376 0,22 Osnovni RBA kupovala, PBZ izlazio. Izgleda da je ona početna teorija o odluci da se PBZ iskrca točna. Trebat će pričekati da se iskrca do kraja.

Lako za iskrcavanje PBZ-a, veći je problem što osim skrbničkog raiffice i dalje ne vidim ni jednog većeg igrača u top 10 usprkos velikim količinama koje su trgovane, a količina dionica u top 10 se u % smanjuje. Čak nema više ni one grupe računa sa po 4000 komada na 10. mjestu. Nije valjda da smo mi mali pokupili sve te količine?!

Ignore: KressoM, delux

PBZ je prodala 6000 komada u ponedjeljak a upravo tu količinu je kupio RBA.
Ostalo u Top 10 je ostalo isto osim izlaska Primorca.
Smanjio se udio Top 10 samo za 0,04%, odnosno 600-ak komada što je minorna količina ako gledamo one velike promete u ponedjeljak.

New Report

Close