To ce mi Elvar na private [smiley11]
gklemenc:
”
panicare hvataju. i to pogotovo daytraderi. samo decki bez panike.
”
ukrao si mi recenicu iz usta.. navlace.. sta sad ne prodaju onda po 160? pa zato jer bi prodali sami sebi, eto zasto[smiley1]
ja cekam na 155 i ne povisujem iz principa.. ako ode elka, eno djuro jos ceka[smiley2]
da citiram sam sebe.. majstori su decki.. stavili branu dolje i rulja kupovala skupo, stavili branu gore i pokupili sve ispod.. hehe ja jos uvijek cekam na 155
[smiley1]
zbilja mi nije jasno, ako taj netko želi zbilja prodati tih 30-ak tisuća komada, siguran sam da ne bi radio na ovaj način. Osim ako ima dogovoreno. U protivnom nipošto ne bi to radio na ovaj način da rasplaši kupnju, već u manjim paketima kao što je prolazilo do sada, po 1.000 ili manje više…
Hoću reći da mi taj nalog više sliči na štopanje cijene, jer za prodaju mi baš i nije logičan!
zbilja mi nije jasno, ako taj netko želi zbilja prodati tih 30-ak tisuća komada, siguran sam da ne bi radio na ovaj način. Osim ako ima dogovoreno. U protivnom nipošto ne bi to radio na ovaj način da rasplaši kupnju, već u manjim paketima kao što je prolazilo do sada, po 1.000 ili manje više… Hoću reći da mi taj nalog više sliči na štopanje cijene, jer za prodaju mi baš i nije logičan!
A ti naivno vjeruješ da je njemu cilj to prodati? [smiley2]
Samosto sad smo vidjeli nije da nema jos malo komada.
Tako da sve nase price padaju u vodu.
Osim ako sa drugim fondom ne plasi
Kolicinu koju su stavili na prodaju…su prodali u zadnja 3 tjedna…
naravno da ne zeli prodati.. nego malo zastrasiti drhtave.. k/p se fino promijenio.. u sekundi… a tako se opet moze promijeniti… u nasu korist..
vidim sad svi navalili prodavati, pa nema tko ni pisati ovdje. Valjda bi trebalo raditi drukčije od “krda”, tj. od većine, a ne odmah srljati. Očito je da taj nalog ima zadaću štopati cijenu i to je to. Da je htio bilo što drugo, drukčije bi radili.
Ali odjednom gotovo 60.000 komada na prodaji. Psihološki efekt je postignut… Svaka čast majstorima koji se tako igraju s masom…
Moguće da neki jaki igrač ili više njih npr. fondovi štopaju cijenu da bi je otkačili kad im to bude najpotrebnije jer
se ova dionica pokazala jako likvidna . Usput , predložit ću je za CROBEx ![smiley9]