Još pitanje kako ste sigurni da je Auctor bio prije pod tim skrbničkim ,odnosno da nije sad ušao.?
svejedno je, nije lose sto se pojavio, s obzirom da je dost velik igrac – sjetite se da je to kupac HAA Consultantsa…
mark1: ” Još pitanje kako ste sigurni da je Auctor bio prije pod tim skrbničkim ,odnosno da nije sad ušao.? ” svejedno je, nije lose sto se pojavio, s obzirom da je dost velik igrac – sjetite se da je to kupac HAA Consultantsa…
zašto nije loše? odnosno što je tu dobro? ako je unutra od tko zna kada a sada je najvjerojatnije prodao dio i što je još bolje otkrio se – di je kvaka?
a ako bi želio kupovati još manje bi se htio otkrivati [smiley4]
s time da nije kupovao već prodavao do sada [smiley5]
možda je i pod drugim skrbničkim opet on…
a možda igra na to da ekipa krene kupovati jer se kao on pojavio (ne razmišljajući od kada je unutra itd…)
a vidjeti ćemo mark1 – tko bolje vidi taj više zaradi…
Pa kad se već pokazao, znači da želi da cijena raste. Onda je očito nešto i kupio u međuvremenu. To se jedino čini logičnim. Šta bi prodao jeftino pa se pokazivao. Valjda bi se prije pokazao da može prodat skuplje
Evo ovako – Auctor je prodao nešto sitno pa se pokazao. Tako da ekipica zabrije kako i on prodaje pa da padne cijena. I sad kupuje ko lud i još će kupovat dok se to ne prokuži
Evo ovako – Auctor je prodao nešto sitno pa se pokazao. Tako da ekipica zabrije kako i on prodaje pa da padne cijena. I sad kupuje ko lud i još će kupovat dok se to ne prokuži
opa.. nije loše… samo zašto bi se pokazao onda? ekipa prodaje kada vidi da Auctor prodaje a ne neki tamo privatnjak pod skrbničkim…. da da, moguće
a možda auctor prodaje da bi mi kupili ili mi auctor kupuje da bi mi prodali ili mi prodajemo da auctor kupi ili j…ga izgubio sam se.
Ovakve filozofije ne bi se ni Hegel postidio… Što se brinete, pa firma ima 5 mil dobiti, a perspektiva ne može biti bolja. Uz to, svakakvi purani se trže po 5BV, a ovdje još nismo ni na 1. Nije uopće bitno ni tko kupuje ni tko prodaje, osim ako to nije Proficio