Ako je do sad bilo ikakve sumnje dal ova dionica valja ili ne, sad je očito da valja, Auctor se sigurno nije našalio kad je uložio 300 000 kn, a možda i više, vidjet ćemo sutra
elka je ove godine rasla 50 % to nije malo
Elka od početka godine nije narasla niti 30%.
Ne vidim razloga nabacivati se ovako napamet s brojkama kada se kolega Dejavue svaki dan potrudi poslati nam tablice s rastom dionica od početka godine pa se sve začas može točno provjeriti.
Elvar:
”
elka je ove godine rasla 50 % to nije malo
”
Elka od početka godine nije narasla niti 30%.
Ne vidim razloga nabacivati se ovako napamet s brojkama kada se kolega Dejavue svaki dan potrudi poslati nam tablice s rastom dionica od početka godine pa se sve začas može točno provjeriti.
preciznije, od 2004 🙂
Ovo su podaci od petka kada je protrgovano oko 2000 komada. Od toga RBA skrbnički je kupio oko cca 1300 kom, a PBZ prodala 1000. Veće promjene trebale bi se vidjeti tek sutra kada će se znati tko je prodao i kupio one velike količine u ponedjeljak. Pozdrav
ako su moje info točne i dalje RBA skrbnički
Kako se Auctor pokazao među prvih deset u Elki, moguće je da su skupili dovoljno.
Prošlo je cca. 110.000 po cijeni 150 kuna.
Pošto ima 1.536.613 dionica to je nešto manje od 10%.
Kako prvih deset drže preko 83% dionica dolazimo do jasnog zaključka.
Danas sve ovisi o Eurohercu, ako počnu s 80.000 kuna tada će mnogi odustati, a Elkicu dovesti na više razine.
trgovano je preko 80000 dionica do stanja koje se trenutno vidi u sda
od toga PBZ je prodao cca 36000… HPB zajedno minimalno 13000… Auctor takodjer 4500 (koji se nakon što je prodao odjednom otrkio da se vidi – ne znam koja je to fora)
neke su se okretale više puta, neke ne vidimo u top10 ali poanta je da od tih minimalnih 54000 dionica starih vlasnika NOVI vlasnik sa više od 4800 komada je jedino RBA Skrbnički koji opet može biti svašta…
meni to smrdi previše već…
očito Auctor, HPB i PBZ prodaju jer:
1. ne smatraju da će se trend prikazivanja dobiti nastaviti ili
2. ne da im se čekati na još povoljniji razvoj situacije
Marucije… nisam upoznat.. na koji način je Auctor povezan sa Proficiom?
Ja to vidim ovako:
Možda samo smanjuju poziciju, ali ne izlaze van.
Tako bih ja činio kada bih bio krcat nekom dionicom.
ok… nisam ni ja mislio da recimo PBZ izlazi van skroz… ali i dalje to ne umanjuje gore navedenu težinu
a ako smanjuju poziciju ne vjerujem da to rade zbog novaca i diverzifikacije kao što to mi možda radimo.. pa ako to rade i dalje ostaju pitanja zašto? i zašto nema većeg unutra još nekog?
pa zar nije ‘kao svima jasno’ da ELKA vrijedi?
Izgleda da se tema svela na vas dvojicu /Elvar – Mauricije/ ,dok su neki nestali.
ma tu je i vise ljudi nego sto mislis 🙂