EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ništa ne fali konstataciji.. sama po sebi je više nego dobra
no medjutim teško je voditi ikakvu temu o nečemu ako se vrlo lako shvate određene riječi i time ‘skoći’ na nešto sasvim deseto.. (pogotovo ovako preko foruma)

a što se tiče tvojeg uvida u moje pisanje mogu ti samo reći svaka čast na logici, pravi si detektiv…
no barem sam ja miran po tom pitanju jer otkako je ELKA krenula sa ovom 150 pričom svaki puta sam upozoravao ljude da ne kupuju za više bespotrebno (iako sam ja u to vrijeme shortao – što je u suprotnosti sa mojim interesima)

ali neka, tko vidi vidi, tko ne vidi – sam je kriv

nema mi druge nego se zae..ti

ADPL je rastao 50 %, pogledajte malo bolje.

evo nas opet na početku, raspon trgovanja od 150-160 … nikako da završi pretumbacija.

bez obzira na izvjesca netko se poigrava sa elkom

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Prosječna cijena danas 156,03, a završna 151,51. Šteta da nisam bio pred kraj radnog vremena burze, rado bih još malo dokupio na ovim razinama. Ionako, čini se da je nakon ovih preslagivanja i odličnih fundamenata napokon sve spremno za kvalitetan uzlet.

BLJE, ADPL nisu rasli 50%

Belje neće ni rasti tako brzo, ako treba mogu objasniti zašto. Forsirate firmu koj je rasla 6 puta u manje od godinu dana, a sada bi vi još 6 puta.

ADPL je narasto skoro 80%.

Alien:

BLJE, ADPL nisu rasli 50%

Belje neće ni rasti tako brzo, ako treba mogu objasniti zašto. Forsirate firmu koj je rasla 6 puta u manje od godinu dana, a sada bi vi još 6 puta.

A druge kao nisu i još 6 puta zadnjih godinu dana a belje 0. Ingra recimo 20 puta u godinu dana a ima ih još. moj savjet kupi ga dok nije kasno.
Vidiš što ja hvalim ide gore, hvalio sam nedavno i PBZ i prodao na 1170 ali su drugi bar zaradili. Sve dionice koje sam imao su strašno narasle ali sam sve nažalost i prodao prije snažnog rasta.

Ima li itko zadnju usporedbu TOP-a 10 za ELKA-R-A??

Ako se novi ne pojavljuje ili stari iz top-a 10 ne povećava broj nije dobro.

Jedan skrbnički RBA je povećao količinu a jedan smanjio. 15.5 u odnosu na 14.5…[smiley8]
To je jedina zadnja vidljiva promjena…
Hm!!!

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

ADPL cijena 29.12. – 174,00 kn
ADPL cijena danas – 272 kn kn

Dakle rast je oko 56%. Ok ja sam malo fulao ali vi ga pretjeraste debelo. Ja bi prvi bio sretan da ste vi u pravu jer imam ADPL. Forsiram? Ova firma posluje odlicno, izvozi itd. da ne nabrajam dalje za razliku od x balona koji su imali rastove u troznamenkastim postocima. Nadalje, BLJE velite raslo 6 puta? To tek ne bih komentirao jer se cijena BLJE prije ravno godinu dana vrtila oko 180-220 kn. Bez uvrede, ali krepale vam baterije u kalkulatoru. [smiley2]

Imate forume Belje , AD i ostale ne opterećujet ELKU-

New Report

Close