EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trenutna cijena ovisi isključivo o onome koji ju prodaje…

pošto ja za sada nisam vidio nekog jakog u igri… onog trena kada ga budem vidio tada će i cijena manje ovisiti o samom prodavaču ako će ga i dalje biti

nema mi druge nego se zae..ti

Moguće da je onaj koji prodaje povisio letvicu (155 ?) ili se istresao jer ne kužim zbog čega bi toliko čekao, ukoliko ima još za prodati…prošlo 14 h, a on ‘šuti’.[smiley9]

Pa šta hoćete, ovo je genijalno, nakon 2 tjedna je konačno krenulo. Nek svaki dan naraste 2% za mjesec dana smo preko 250 kn

Moguće da je onaj koji prodaje povisio letvicu (155 ?) ili se istresao jer ne kužim zbog čega bi toliko čekao, ukoliko ima još za prodati…prošlo 14 h, a on ‘šuti’.[smiley9]

ima milion razloga (kao što se vidi sada na primjeru TNSA zašto je netko sve prodavao na 9900)
1. možda ima zadatak štopati cijenu još neko vrijeme
2. možda je otkrio tko kupuje (recimo PRFC) i ne da mu više za niže
3. možda je prodao koliko mu je potrebno trenutno i sada se igra

Ima jedna razlika između TNSA i ELKA.

Uprava TNSA pojela dobit i to je netko znao i prodavao, a kod ELKE veća dobit od očekivane (konsolidirano).

i to je možda netko znao i kupovao prije ove prodaje (recimo HPB u službi ELKE)…

da ne pričam što bi sve moglo biti iza ove priče oko skrbničkih…

sve su to informacije za mase (ove koje ti i ja imamo)

nema razlike

Moguće samo Elka nije puno rasla od objave rezultata, svega desetak posto, a rezultati su i više nego dobri kod Elke, a nisu ni kod TNSA loši, samo je stvar percepcije.

elka je ove godine rasla 50 %

to nije malo

A reci koja dionica nije rasla 50 i više %, a Elka je opravdala donekle rast, mnoge nisu, tu je razlika.

ajooj… skačeš s teme na temu ko slon po močvari

Tek sada vidim svhu tvojeg pisanja, jednostavno pišem da ostvarim svoje ciljeve i ništa drugo. A kada ne znam što bih rekao onda kažem:

“ajooj… skačeš s teme na temu ko slon po močvari.”

I što fali ovoj konstataciji:

“A reci koja dionica nije rasla 50 i više %, a Elka je opravdala donekle rast, mnoge nisu, tu je razlika.”

Tek sada vidim svhu tvojeg pisanja, jednostavno pišem da ostvarim svoje ciljeve i ništa drugo. A kada ne znam što bih rekao onda kažem:

“ajooj… skačeš s teme na temu ko slon po močvari.”

I što fali ovoj konstataciji:

“A reci koja dionica nije rasla 50 i više %, a Elka je opravdala donekle rast, mnoge nisu, tu je razlika.”

BLJE, ADPL nisu rasli 50%

New Report

Close