EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Strpljenja dečki, iznenađujuće dobro izvješće.

Stvarno čudna dionica

Što ćemo sada:

Što ćemo sada:

vratiti se na 150 :))

kupiti po 148 kn

Elvar, hvala na info…

Ne daj Bože da i 2Q bude par milijuna kuna dobiti, vjerojatno bismo roknuli na 130 kn [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

Možda i niže, 100-110 kuna.

danas su sve oči uprte u građevinarce, strasni rastovi… polako, dočekat ćemo i mi valjd energente 🙂

Ne daj Bože da i 2Q bude par milijuna kuna dobiti, vjerojatno bismo roknuli na 130 kn [smiley1]

trenutna cijena ovisi isključivo o onome koji ju prodaje… tako da ne vidim zašto ste svi tako nervozni? bute prodali ako dojde na 165? ili vam je toliko bitno da bude na toj razini čisto iz osjećaja?

može ona doći i na 165 pa stajati tamo mjesecima, i?

bolje vam je da dolazite do novaca i polako dokupljujete jer svakim danom se sve više i više nazire kvaliteta ove dionice, a prodavatelju ostaje sve manje (mada i dalje ima i dalje ostaje meni barem upitno puno toga)

ajde sada pustite da ovaj istrese ponovo na 150, pa di ćeš bolje? zašto platiti više?

nema mi druge nego se zae..ti

Nakon svih hvalospjena neke hvata zabrinutost. Nema potribe , samo malo više strrpljenja.

Ma nema nervoze ni zabrinutosti, samo je smiješno da ELKA nije još ni na BV došla, a svakojaki bofl od dionica raste kao da je na steroidima.[smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close