Dopalo se nekom DALMATINKCU iz redova HDZ -A da ima svoju flotu……… najurili poštene i
korektne investitore – da im ne smetaju……..HDZ -ovska posla…
Trolovi trolaju samo da se trola,važno je spomenuti KRADEZE je kriv i kad kiša ne pada. Je*em vas live i desne,primite se posla pa će nam biti svima bolje.
Kao što sam i najavio (pisao) ima godinu dana. Radi lokalnih šerifa i uhljeba sada će platiti svi porezni obveznici kada Nijemci dobiju tužbe. A uhljebi odgovorni za reket će ostati na svojim funkcijama i nastaviti će sa reketom drugih poduzetnika.
Među stranim poslovnjacima kruži izraz ABC – Anything But Croatia! Pogodite zašto!?
Sramota za hrvatsku birokraciju,tako dragog i ugodnog,skromnog covjeka potjerati. a trebala mu je samo mala pomoc od drzave da uspije. da hrvatska legalizira prostituciju. e onda bi ECA radila punom parom.
covjek je poduzetan,oprao je lovu, potrosio autobus nasih zena i jos ce mu drzava za sve to platiti milione. uz pomoc Sebe..ptica i trecih. kojeg ,da stvar bude smjesnija..drzava placa..a on pomaze Martinu da uzme milione. cirkus..narodno veselje.
Čuj, oprao lovu! Čovjek je imao ulagače s imenom i prezimenom. Svi su oni izgubili svoj novac. Nije problem propasti, puno puta se u poslovnom životu to dogodi, međutim, razlozi propasti svakog projekta su ti, koji ti pomažu, da poslovno sazriješ. Ako je točno ovo, što Martin navodi, trebala bi država pod hitno napraviti super- vision ove institucije i to isključivo od stranih stručnjaka. Mi smo jednostavno toliko inficirani ovom famoznom bolešću – korupcije, nepotizma i nečinjenja da nije ni čudo, što nema greenfield investicija. A ako ima neka brownfield, onda se oteže desetljećima. Projekt Brijuni-riviera od 2002 se ne miče s mjesta, Kupari 25 godina, Belvedere- Dubrovnik, zračna luka Lošinj, preko 30 godina se priča o produljenju piste, do sada ništa….i onda se pitamo, žašto mladi ljudi odlaze.
Pozivano nadlezne u RH (Vladu) neka izvrsi nadzor u ovom slucaju, sta se to dogodilo, i ako je ljaga na CCAA neka ih ODMAH sankcionira i odgovorne kazni i u Ministarstvu.
Toliko o stranim investitorima i investicijama.
Uostalom što se ja čudim.
Pa ova Vlada, a nije prva, napravila sve da što više Hrvata otiđu iz Hrvatske.
Pa što onda ne bi tjerali investitore da im ne smetaju u njihovom businessu.
To je zato da naša predsjednica putuje po svijetu i poziva ljude da se vrate nazad u Švicarsku.