Dubrovačka zračna luka traži izvođače i nudi unosne poslove, vrijedne više od milijardu kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Dubrovačka zračna luka traži izvođače i nudi unosne poslove, vrijedne više od milijardu kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Evo na primjeru kako se namjestaju poslovi na projektima. I onda neki kokosari Jos spominju farbanje tunela. Na ovome primjeru se vidi glavni problem Hrvatske,nepotreban uvoz.oni svabama kfk daju posao na staklenoj fasadi a hrvatski FEAL I’m valjda nije dovoljno dobar. To je samo Kap u moru mita I korupcije u javnim nabavama.

Ovo će očito raditi Viadukt, jedina firma sposobna za ovako nešto.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Mislim da su “muljanja” svedena na minimum, jer ovaj projekt financira EU iz svojih fondova. Sto znaci, da ce isto tako nadgledati svaku portrosenu kunu.
Cilipima je jedino vazno, da se projekt zavrsi na vrijeme i da tvrtke, koje preuzimaju poslove, ne propadu prilikom izvodjenja radova.

Kladio bih se na Viadukt i Tehniku..

MULJANJA svedena na minimum , pa gdje ti živiš. Švedski Ericsson je plaćao mito da dobija državne poslove diljem svijeta, stotine milijuna eura mita, način i ljudski mentalni sklop nadilazi svaku kulturu i jezik, bez obzira koliko mi mislili da smo samo mi iskvareni i skloni namještanjima. Jedan je veliki Njemački građevinar poznat po korištenju ilegalnih radnika, a inspekcija nikad ne dolazi, jer je mama vlasnikove žene glavna u građevinskom inspektoratu te regije.
Svugdje je isto, ne zavaravajmo se, GDJE POSTOJI ODLUKA POSTOJI I NAČIN.

New Report

Close