Države u kojima se najmanje radi, najviše uživa i najduže živi

Naslovnica Forum Komentari članaka Države u kojima se najmanje radi, najviše uživa i najduže živi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jedan od glavnih faktora uživanja je zdrav sexualni život… Sad, u Hr muškarac malo ljepši i bolji od Brada Pitta možda i može imati zdrav sexualni život, ali kevin Costner očito ne. 


 


 

Ustvari, Brad Pitt bi bio napadan od strane konobara, autolimara, dostavljača i blagajnika jer je đubre🧐..

Na kraju bi ga silovale pretile babe

..nešto mi poznato iz mladosti ovo za više dana godišnjeg prema radnom stažu pa i preko 25dana

I tako kupovao ja neku odjeću . Butikuša se činila ok iako je Dalmatinka, ali nije zaboravila odhebati me dvocijevka.. kao mora ona sada ići.. (2 metra dalje)

Mojim vjernim čitateljima:

 

Kupil sam si Audi A6 Ersatz jer su se babe rugale mom b segmentu…  (Podjednako su mi dobri, b segment je japanski benzinac i niš se ne čuje)..  ” očajnik u krizi srednjih godina 😁”..

Recimo da se radi o bijeloj Mazdi 6 tdi.. kožna sjedala naravno i 2 auspuva jer inače nema smisla.. ne ona seljačka nego ona sa rupicama

I idem ja u butik gore opisani, i na vuglu butikuša susjeda kaj misli da me može na križu držati, a udana je za oca i psa. Znači value system seosko- marksistički- mazohistički.. samo ju krv djevica može izliječiti 😁

i vidim ja nju okrenula leđa i zabacuje kosu.. nisam ju odmah prepoznao jer se udebljala još 10 kila… Svima je ispričala da sam ju pozvao kavu .

I kad me već provocirali butikuša uletio sam maloj štakoruši iako nije moj tip, tojest obrnuto.. bila je s debelom frendicom, ali kukavički je uletati ružnoj frendici..

I potapšao ja nju po ramenu ova se iskrivila i pogledala me s mješavinom iščuđavanja i tihog gađenja.. nije da nisam očekivao jer je sitna i hoda sitnim koracima, imala je nakita i debilnu crnu pripijenu haljinu i ravnu glavu, znači ništa izvan moje lige..

Bio sam obučen casual ali čist i mirišljav..

Nekog slabijeg bi možda ubila, ali očita gadura mi ništa ne može.. . Najopasnije su “dobre i osjećajne cure” koje pobuđuje očinske i zaštitničke emocije, a uvijek su sa nekim gadom 😁🤣👽

New Report

Close