‘Država od 1. svibnja otpisuje kamatu na dug građanima’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Država od 1. svibnja otpisuje kamatu na dug građanima’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A STO JE SA NAMA KOJI SMO PLATILI I KAMATE I SVA MOGUCA DAVAJNA KOLIKO CEMO MI DOBITI OPROSTA ?????????????? TO NIJE FER NEMA DRZAVA STO OPRASTATI JER TAKO ONAIMA KOJI SU NESPOSOBNI ONI OPSTAJU I KVARE ONE SPOSOBNE,I TO NIJE FER UTAKMICA ,

zar ne bi bio logičniji naslov : Sprdnja od države…………

A STO JE SA NAMA KOJI SMO PLATILI I KAMATE I SVA MOGUCA DAVAJNA KOLIKO CEMO MI DOBITI OPROSTA ??????????????

Vi ste platili tzv. porez na budale,jednako kao i oni sto ce ga platiti i ono sto ce legalizirati nekretnine.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…oprostiti će oni i glavnicu i to jako brzo…što vrijedi što je grad za groš,a groša nigdje nema…[emo_zloban]

Bakica je skroz u pravu. Bombastičan naslov članka će biti tek kada budu i kompletan dug opraštali. Čovjeku koji nie zaposlen, nema nikakva primanja, dužan je i Bogu i vragu, svejedno mu je da li mu je rata sa kamatom npr. 2500 kuna ili bez kamate 2000 kuna. Nema niti 2500 a niti 2000 kuna.
Da ljudi rade i da imaju prosječna redovita mjesečna primanja onda bi se i država imala od čega naplatiti. Ovako jednostavno nema, zatvori, objesi, zadavi ili što već, ali PARA NEMA!

New Report

Close