Koji je ekspert ovaj sindikalac Hadžić, vjerojatno se velike kompanije otimaju za ovakvog lumena. Ma, odjeeebite svi konačno s državne grbače.
… i još nešto. Jaružar nije gotov, tako da se ne radi o poklonu od 200 mio. kn, jer netko mora odtaditi završetak poslova na brodu. Po meni bi bilo super ako država dobije 100 mio. € od naručitelja. Znači, čaša je polupuna a ne poluprazna.
Kako god, pravi pokazatelj stanja i ljudi i drzave i političara. Sami sebi smo mitovi a zapravo jesmo što jesmo. Šaka jada u novoj federaciji.
A zašto bi ga dobio?
Neka ga zrežu u staro željezo.
Zakaj bi hrvatski poreznici financirali nekakve brodovlasnike.
Tko misli tipu prodati taj brod odmah 40 godina teške robije.
Zna se koliko brod košta +10% za zaradu.
@zez1, znači ti bi spržio, onako iz inata ili nekog iracionalnog principa 100 mio. €. državnog novca!?
@zez1, znači ti bi spržio, onako iz inata ili nekog iracionalnog principa 100 mio. €. državnog novca!?
Pa ministar Horvat je uspio spržiti 925 miliona poreznih obveznika umjesto da završi brod.
Očito je ova Vlada i njihovi ministri potpuno nesposobni ( pa ne znaju prijaviti nekretnine i pokretnine a kamoli ih upisati u gruntovnicu i katastar).
Zar bi sada neki lik uz proviziju trebao zarađivati na nama.
Lijepo brod u staro željezo da Hrvati bar neke novce dobiju.
po nekim ovdje na komentarima, ispada da se takov brod moze prodat ko kilo kruha ?
sve je dobro ali komentirat cisto politikanski, interesira me dali bi sa svojom lovom tako da je bolje izgubit 1 000 000 000 nego 150 000 000 ???
po nekim ovdje na komentarima, ispada da se takov brod moze prodat ko kilo kruha ?
sve je dobro ali komentirat cisto politikanski, interesira me dali bi sa svojom lovom tako da je bolje izgubit 1 000 000 000 nego 150 000 000 ???
Kakvo politikanstvo. Boli me đon za te lo.pove.
Govorim da je nesposobna mafija omogućila da se naručitelj u potpunosti naplati iz jamstava.
Baš zato jer nikog jaružalo ne zanima osim dotičnog gospodina, mogu samo zaključiti da će netko razliku od 200 miliona kuna smjestiti u đep.
100 milja “investitoru” a 10 milja domaćim. Čitaj borgovcima.
A neki se još iščuđavaju.
Još malo ni psa neće biti u Hrvatskoj zahvaljujući Vama “domoljubima”!
Problem je u nama koji glasamo za te supke koji nas stalno “čiste” a ne u šavorićima i političarima i ostaloj bandi