DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
4.877
1,348
3,58
3,62
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mjerodavnu službu netko mora obavijestiti. Ne čitaju FORUM…kako su mi rekli. A, to im je velika
šteta…..svašta bi saznali.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Sve što se događalo u zadnjih par sedmica nameće nameće nekoliko pitanja.
Ako se znalo u jednom užem krugu ljudi da će izviješće biti nepovoljno(gledajući sa stanovišta smanjene dobiti)zašto su se od strane uprave plasirale pojedine veoma bitne poslovne vjesti.
Prvo.- izlistavanje na WSE što je diglo interes za dionicu Dalekovoda, a samim tim i uticalo na cijenu iste.
Drugo- poslovi u Ukrajini koji su se mogli objaviti i nešto ranije a ne neposredno pred FI za 2010.
Treće- relativno dobro izviješće za treći kvartal 2010, gdje je veoma neobično bilo očekivati drastičan preokret u poslovanju u tako kratkom vremenu . Utisak je da je jedno izvješće bilo frizirano.

Ne bih želio špekulirati(to nije moj posao) ali imam utisak da se na brzinu prodavalo u zadnjih par sedmica i to iz nekih krugova koji su mogli znati više od nas drugih.

Samo se ne smijemo nervirati, jer tko bude imao živce doći će već na svoje. Dalekovod je bez sumnje najboji građevinar (iako nije samo građevinar nego i više od toga)Građevinari su trećina privrede u RH i ako se ne oprorave građevinari neće niti država u to možete biti sigurni.

pozdrav.

…a gdje mi je onaj tik tak sa Varšavskom burzom…sa poslovima po Ukrajini,sa “poslovima” čak od 5 mil eurića…samo da se održi euforija ili privid rasta…

…gdje su oni iz uprave koji su upravo prije nego su izlazili davali ovakove "vijesti"…

…Veliki Šef više ne pokazuje ovdje svoju njuškicu…

…a Varšavsku,Bečku i inu burzicu nitko više ne spominje… [tongue]

BAKICAAA, Dalekovod je očito osnivanje firme u inozemstvu, dio novaca odnio sa sobom- ča…
Sve lijepo stoji, oko poslova…ali, izvješće u RH je prazno……mala dobit.
To je slično ko s ATPL- prošle godine….Je, rekli su, mi radimo za dolare , vanka…..hebiga…
ovdje su radili s minusom, jer nisu mogli do kraja zabašuriti noćenja i avioprijevoz, a vrhnje od
vozarina, prikazali su na Kajmanskim otocima..i nekom platili sitan porez na prihode.
Da ih malo udobrovolje, čak su im i Zakone za pomorce prilagodili…
Evo, sad naš Dalekovod zgrče pare u tuđini, ispada bijedan ovdje pred našim haračima,
neka…neka…. znamo mi, da je sve o.k…ali, treba vremena, da se vrate ovdje ponovo plaćati
poreze….
Kako se zovu firme DALEKOVODA vani…???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nemam što pisati kada sam napisao jednom, kada bi pisao stalno znači druk na druk, dugo nisam pisao na ovoj temi jer odlučio sam da neću komentirati za vrijeme trgovanja. Samo pisanjem omogućujem tebi ili inima da koristite moje pisanje za rušenje ili dizanje cijene, tako što neprestano drukate prema dolje kada prodate dionice, a kada ih imate šutite ili mijenjate nick kako bi pisali ide to gore ili dr načini drukanja! Ovdje je kao borba s vjetrenjačama, stoga sam odustao pisati tijekom trgovine, odlučio sam da pišem uvijek poslije trgovanja, tako ću raditi jer mogu u miru donositi odluke!

Dalekovod vrijedi jako puno, nije ni čudo što nas stranci pokupovaše jer nismo sposobni da se nosimo s teškoćama i što obezvrijeđujemo rezultate drugih! Dalekovod je poslovao pozitivno u 2010. ima nove ugovorene poslove, da mogu pokupovao bih sve dionice DLKV, ali toliko kapitala nemam, stoga, s daljnim komentarima prestajem!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…dragi moj…pogledaj malo svoje infaltilno pisanje…tipičnog drukera…ali nije moje da te optužujem,ima ovdje mjerodavnijih…

Izvješćje je lošije od očekivanog, i to jako lošije, i to je činjenica..
Ali…
Poslovi u Ukrajini kreću u proljeće (ne znam kolika je profitabilnost tih poslova, al s obzirom na njihovo iskustvo, rekao bi da ipak drže glavu iznad vode)
Kad krene Buzin (tu su već dobre marže), ponovo će ovo sve lijepo u plus
Vjetroelektrane za sada pretpostavljam većinom nose gubitak.

Cijena će sljedećih dana vjerojatno dosta pasti…i tko ne vjeruje u kompaniju koja je ipak tešku godinu završila u plusu za razliku od većine građevine u Hrvata, još uvijek može van..

P.S.
U potpunosti se slažem da bi Hanfa trebala reagirati. Sve ostalo bi bilo potcjenjivanje i teško ruganje svima ostalima….

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

kolega maratonac, hoće bit još kakvih novosti ?

Hmm.
Malo bi me iznenadilo da je Radotić otpustio 2750 komada ( ostalo mu 3000 ),
dva tjedna prije dobrog izvješća.
Priznajem odgovarao bi mi manji pad jer sam dobar dio prodao.
U svakom slučaju bit ćemo pametniji vrlo brzo.

Eto već se sada radujem budućem ulasku.
Dalekovod definitivno ima dobru perspektivu.

a zašto bi Hanfa trebala reagirat??
pa meni osobno je to bio triger za prodaju, dečki su mi pomogli u odluci i hvala im za to! [thumbsup]
nema tu puno filozofije, kad insajderi prodaju, bjež’ van i zayebi priče o zenidbi sina, kupovanju kuće i zarukama kćerke!obavijestili su burzu, istrpali svoje i to je to.
trebali bi im svi bit zahvalni, svi su imali vremena napravit ko i oni!mogli su to napravit pokvareno i istuć sve u jedan dan i adio mare.dakle bilo je dovoljno vremena da svi reagiraju, pohlepa radi svoje.
a to što su neki zabijali glavu u pijesak, tik-takali i pisali gluposti, a drugi im povjerovali njihov problem.

što se tiče izvješća i poslova, opet vas čitam i ne mogu vjerovat, da li neki zbilja ne kuže ili se prave da ne kuže??dalekovod je i u 2009 potpisao gomilu poslova.također su svakodnevno išli linkovi o novopotpisanim poslovima, ali kao što sam već rekao prije, nebitni su poslovi, bitna je zarada, jelte..perje, lova, šoldi!!a toga nema!!!
ekipa je kupovala INGRu jer je napravila posao stoljeća saArenom, pa eno je sad, grca u govnima i dugovima.IGH je trebao izgradit pola Rusije i Balkana sa potpisanim autoputevima i hidroelektranama.

što želim reći?očito Dalekovod ne može nadomjestit domaću cestogradnju, di je bilo lezi ‘ljebe da te jedem, kupiš stupiće po 50kn i prodaješ državi(HAC) po 500.sad toga nema više.ovaj gubitak, odnosno neimanje dobiti i najava restruktuiranja su vrlo zlokobni.ili je dalekovod potpisao i radi poslove koje radi sa minusom i malom maržom namjerno, ili su se negdje preračunali, npr. poskupio čelik,a oni se nisu hedgali, ili tako nešto.uglavnom pušing rođo!!a ove sve najave i potpisivačine, bajke i obećanja, okačite mačku o rep.dok ne sjedne lova na žirac, odnosno dok opet ne počnu radit profitabilno, mene nema unutra.

Telegra je prodala svoj paket po 275 i zauvijek izašla.kao što sam već pisao, nema boljih insajdera od njih, nisu oni prodali svoj top2 paket zbog nekakvog loseg izvjesca, nesto je dublje tamo.ako je njima bilo 275 dobro za prodat, e pa nece ni meni iznad 250 bit dobro za kupit!!

zivjeli, sretno i pamet u glavu! [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

-DLKV na 302kn
+DLKV na 293kn ….izađem iz kuće na 5min i desi se potopo…..:( ajme…

jbg, trebao si se vratit za 8 i po minuta, uzeo bi po 283 [cool]

u americi bi članovi uprave za ove prodaje prije izvješća, ( koje je ko za kako ispalo ovako kako je, s obzirom na dobit u q3) dobili 67 doživotnih robija i konfiskaciju imovine svih potomaka do 2147 godine. Željko Čović je za njih beba sa zvečkom.

[angry]

Mislim da se vraćamo na 230 , ko ima želudac neka prodaje [kiss]
[/quote]
Canjuga mislim da si upravu, jedino ne znam za ovih 230, jer na 230 smo već bili dok je 150 cvijetova složno mirisalo.

Nema nikakvih razloga za reaksiju Hanfe. Sve je bilo objavljeno putem berze u javnost. Svako je mogao da postupi po sopstvenom nahodjenju. Sem toga, ulaganje para na berzi nosi riziko i toga uvek morate biti svesni.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close