DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Aha, sad mi je jasnije ono poklanjanje dionica članovima obitelji. Svaka čast kolegi koji je obrazložio tu perfidnu metodu insidera iz dotične tvrtke.

hvala kolega! [thumbsup]
[/quote]
Cijenjeni kolege,kad ste sve tako lijepo objasnili samo mi još recite koji su to neznalice i s kojom namjerom danas kupili 10.564 dionice što je 0,5% ukupnog broja dionica?
Ziher oni to sutra misle prodavati po 250 kuna.. [lol]
[/quote]

ne znam, možda u rodu s onima ili čak isti oni koji su kupovali od 1000-2000?[undecid]
doduše onda je proslo 10 000 000 dionica, ne znam jesu imali namjeru prodavat po 200kn.

recimo AZ ne znam kad je kupovao, ali na 400kn je uredno prodavao [lol]

jos bolji su mi ovi iz Rajfajzena, mislim da su ingru kupovali od Openhajma oko 400kn, a prodaju sad po 15 [lol]

zbilja ne znam kad bi ovi danasnji mogli prodavat, mozda po 50kn? [bye]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

@APOKSlOMEN

Ne znam šta vam je smiješno u ovome što je AZ prodavao na 400 iz današnje perspektive jasno je da su bili u pravu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Dali netko zna ima li osnove za kaznenu prijavu za trgovanje na osnovu povlaštenih informacija. Članovi nadzornog su kao što znmo prodavali jer su vjerovatno znali da će izvješće biti loše.
Zar nebi trebao biti neki rok prije izdavanja izvješća kada uprava i nadzorni ne smiju trgovati dionicama ili se varam jer mislim da

Ne razumijem pa nismo poslovali sa gubitkom

što bi htjeli na ovoj cijeni dionice
izvješća sa masnom dobiti
pogledaj ostale firme na ZSE odavno narasle duplo od građevinara ništ bolja izvješća…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

@APOKSlOMEN

Ne znam šta vam je smiješno u ovome što je AZ prodavao na 400 iz današnje perspektive jasno je da su bili u pravu.

A gledaj Dalekovod je faktično naslonjen na Zabu, bila bi katastrofa da nisu znali šta se tamo dešava…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Dali netko zna ima li osnove za kaznenu prijavu za trgovanje na osnovu povlaštenih informacija. Članovi nadzornog su kao što znmo prodavali jer su vjerovatno znali da će izvješće biti loše.
Zar nebi trebao biti neki rok prije izdavanja izvješća kada uprava i nadzorni ne smiju trgovati dionicama ili se varam jer mislim da

U svjetlu ovoga izvješča, a nastavno na trgovinu ovom dionicom u prethodnom periodu, niti ja se ne mogu oteti dojmu da je došlo do povrede Zakona o tržištu kapitala po člancima 456., 457. i 458.

Radovalo bi me kada bi mjerodavna služba ovaj puta samoinicijativno postupila u skladu sa člankom 480.

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

evo malo starijih postova, nemam ništa pametno dodati.samo me zanima di je kolega BigBoss, naglo je nestao kako se i pojavio.2-3 dana je pisao svaki dan po 20ak postova o tome kako treba kupiti, poslovi, dokapi, radovi, ovo ono…

i onda nestao kako se i pojavio..
čudim se…da sam pokvaren rekao bih da je prodavao tad, ali nisam takav pa to neću reći [yawn]

ne prodaje nego daruje, velika razlika

da razlika je što će sad moći prodavat svaki dan po 500kom a da ne mora obaviještat burzu.
isto kako je Uskoković "darovao" 8000 komada na ATPL.

je, darovat će to oni vama, ali po bidu LOL

nego, ovo je već drugi čovjek iz uprave koji rješava svoje dionice, uz telegru koja je iskipala cijeli svoj paket i ctg koji također pomalo otpusta.

kolega, vi mi se činite kao normalan neko s kim se može komunicirat i doći do nekog zajedničkog zaključka.
prije svega, mene dalekovod zanima, to mi je jedna od omiljenih firmi i dionica.kao što sam već rekao i prije, prodao sam ga iznad 320 i ne mislim se neko vrijeme vraćati nazad dok se stvari malo ne raščiste.a vratit ću se sigurno.on može biti i po 350 jako jeftin i po 250 jako precijenjen.

što se tiče vašeg pitanja, prije koji dan je zadnji u top10, Erste skrbnički prodao oko 600 i kusur komada. ok, slažem se da to nije bježanija i ko zna ko je iza tog računa.to ne mora apsolutno ništa značiti.

ono što mene brine je što je Telegra prodala svoj paket po 275kn.
ne može me niko uvjeriti da zna poslovanje od dalekovoda bolje od njih.
CTG je također iskipao oko 6000komada i to na prilično niskim razinama.
sad su prodala ova 3 iz NO.

mene to brine, ne znam što se krije iza, ali kako sam već rekao, čisto sumnjam da je Telegra riješila cijeli svoj udio zbog nekakvog lošeg izvješća.
nikad se dionice ne prodaju prije vijesti o dokapitalizaciji, nego poslije, kad krene euforija, onda se otpusti dio da se ima za dokap.a nikako se ne prodaje sve.dakle ni to nije niti može biti razlog.
nadalje, ovdje na ovim razinama je strašno jak prodajni pritisak.kako i zašto ja ne znam.
ali dok se malo ne razbistre stvari, ja neću ulaziti.

strah me da je cijela ova priča oko burze i poslova plasirana da se neko lakše istovari.ok, ja imam kvaran i sumnjičav mozak, možda toga kod nas nema, ali ja se samo bojim za svoju guzicu i ne želim biti nečije topovsko meso.što se tiče poslova, i Jure Radiće je sagradio gomilu hidrocentrala po Rusiji.
i Ingra je gradila arenu, pa od nje ima samo probleme i dugove.

dok pare ne sjednu na žirac, tj zarada…ja ne vjerujem!!

eto, tako ja razmišljam, ali možda nisam u pravu, sa radošću ću saslušat što vi o svemu mislite! smiley

PS-a i ovi lažni bidovi,dolje jako nisko, ko onaj od 2000 jutros na 309 mi ne ulijevaju nadu.pa se brže bolje miču čim im se malo približi.prodaja uopće ne bježi već se lipari na niže.

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Ne razumijem pa nismo poslovali sa gubitkom

što bi htjeli na ovoj cijeni dionice
izvješća sa masnom dobiti
pogledaj ostale firme na ZSE odavno narasle duplo od građevinara ništ bolja izvješća…

Ma jelte, baci oko na projeksije resultata za tekuću godinu u izveštaju, trenutnu i buduću razinu duga, kao i kešflou iz biznis operasija koji se skoro pa "raspao"… i onda mi reci kako isfinansirat 70-80 miliona samo kamata u tekućoj godini? A gde su tekuća dospeća dugoročnog duga i dospeli kratkoročni dug… njihove glavnice? Neću dalje, dosta je crnila za ovaj dan.

I opet se pokazala najboljom strategija u kojoj u situasiji kad uprava prodaje akcije pred objavu resultata, i kad ne postoji verodostojna procena istih, da u akciji jednostavno ne treba biti.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Nešto mi se stalno pjeva ona od Bareta "gdje je nestala dobit gdje se skrivala"
Pitam se zašto se i na koji način istopila dobit od cca. 47 mil. iz III kvartala. Po ovome ispada da je gubitak u IV kvartalu bio 43 mil. kuna.

RDIG stavka 2. 163 t.kn a u 3 Q 16 mil. kn isparilo 16 mil. kn prihoda

materijalni troškovi, točno za 55m su veći od prosjeka za prva 3 kvartala, na šta li su to spiskali?

-DLKV na 302kn
+DLKV na 293kn ….izađem iz kuće na 5min i desi se potopo…..:( ajme…

jbg, trebao si se vratit za 8 i po minuta, uzeo bi po 283 [cool]

u americi bi članovi uprave za ove prodaje prije izvješća, ( koje je ko za kako ispalo ovako kako je, s obzirom na dobit u q3) dobili 67 doživotnih robija i konfiskaciju imovine svih potomaka do 2147 godine. Željko Čović je za njih beba sa zvečkom.

[angry]

Mislim da se vraćamo na 230 , ko ima želudac neka prodaje [kiss]

ajmo majstori, jel vidi netko nešto pozitivno ovdje? Restruktuiranje daje razloga za optimizam. Ako iz vlasništva izlaze muljatori a ulaze fondovi, to bi moglo značiti pomake na bolje …

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close