Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Neugodno i veoma iznenađen. Očekivao sam dobit cca 57 mil. kn. Ovo je najveći šok od objave FI za 2010. jer je neočekivano loše [cry]
Aha, sad mi je jasnije ono poklanjanje dionica članovima obitelji. Svaka čast kolegi koji je obrazložio tu perfidnu metodu insidera iz dotične tvrtke.
Aha, sad mi je jasnije ono poklanjanje dionica članovima obitelji. Svaka čast kolegi koji je obrazložio tu perfidnu metodu insidera iz dotične tvrtke.
hvala kolega! [thumbsup]
Nemam DLKV, ali htio bih naglasiti onaj drukeraj u "Svijetu Profita" na HRT, kao da nam je više ovako dobrih i snažnih izvoznika. U prilogu je bio DLKV, ADPL i KOEI, kod ove prve su baš pogodili. Što kaže jedan kolega pogledajte LKRI, ne vjerujem da će puno dolje, ipak je to ZSE.
-DLKV na 302kn
+DLKV na 293kn ….izađem iz kuće na 5min i desi se potopo…..:( ajme…
Ovo je debakl , za mene najveće iznaneđenje od FI….
Nemogu niti zamislit što nas na INGRi tek čeka…
nebi me cudilo da ingra iznenadi pozitivno,uvijek tako bude na burzi oni od kojih se najmanje ocekuje iznenade pozitivno
hvala kolega! [thumbsup]
[/quote]
[thumbsup]
hvala kolega! [thumbsup]
[/quote]
Cijenjeni kolege,kad ste sve tako lijepo objasnili samo mi još recite koji su to neznalice i s kojom namjerom danas kupili 10.564 dionice što je 0,5% ukupnog broja dionica?
Ziher oni to sutra misle prodavati po 250 kuna.. [lol]
-DLKV 309KN
+DLKV 296KN
nema veze cijena, opet burek je burek ma šta mi god pričali….
… ovo su prikazali kao FI… a onomad (20 dana prije) su izlazili 2k kom…
Oni su znali a mi znamo 🙁
jbg…dobro da smo iznad crte…
Sad kolege koje su mi davale jedinice – mogli bi bar dignut ocjenu, nadam se da me je bar netko poslušao.
Ovo je perspektivna firma – nažalost s kriminalnom upravom koju pod hitno treba smijenit.
Sramota -kakvo ponašanje pojedinih članova uprave, totalno netrasparentno i kriminalno, da ne govorimo o otezanju izdavanja izvješća tak da se mogu iskrcat odabrani.
Dok ne vidim mlade i sposobne ljude na ćelu ove tvrtke – ni primirisat.
Još jednom- SRAMOTA!!!!!