DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 19:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Gle naslov desno……, ajme….

A pogle naslov na LKRI a da bi kunu pala.Ma daj molimte ima ko opče da čita još naslove

sve ce se to smirit za par dana, a onda opet iznova, kao da i nije bilo izvjesca, najgore je proslo , najbolje tek dolazi- so obzirom na ugovorene poslove i situaciju u energetici

Ali što sad…..izvješće je takvo kakvo je

Kupuje se budućnost a ne prošlost, a ona je jako svijetla…..mislim…..budućnost [wink]

…a dobro ajde,u nadi je spas… [rolleyes]pogotovo ako ste izašli na vrijeme van… [cool]
[/quote]

Ja to onako više teološki……… [smiley]

evo uletilo i po 290 🙂

…nešto mi sve miriše da ćemo imati sitne apoenčiće ove dioničice… [rolleyes]

sve ce se to smirit za par dana, a onda opet iznova, kao da i nije bilo izvjesca, najgore je proslo , najbolje tek dolazi- so obzirom na ugovorene poslove i situaciju u energetici

Ugovoreni poslovi su jedno i daju nadu, ali pitanje je po kojoj cijeni su dobijeni!?
Nažalost nema više HAC-a i visokih premija, zato je rezultat ovakav.

smirit će se…samo je pitanje na kojoj razini…260 kn?

Ovo je debakl , za mene najveće iznaneđenje od FI….
Nemogu niti zamislit što nas na INGRi tek čeka…

smanjuje se minus.......

Ide ovo prema blokadi -7,7% – 286 kn

Ma već mi cijela ova burza ide na živce… Brijem da ću sve prodati i potrošiti novac na gluposti

Ali što sad…..izvješće je takvo kakvo je

Kupuje se budućnost a ne prošlost, a ona je jako svijetla…..mislim…..budućnost [wink]

Da, kupuje se budućnost. Zato i pada cijena jer je budućnost …daleko.
A sadašnja cijena nije loša za prodat takvu budućnost. Lijepa premija.

Gdje su sad oni koji su me prije 2 mjeseca nazivali katastrofičarem?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

izvješće nije bajno ali neki veliki pad ne očekujem……

sa

Apsolutno se slažem kolega da više od 30-40% ne bi trebalo pasti. Pa gdje su sad ta energetika, Norveška i ostale bajke za djecu?

“A man's got to do what a man's got to do”

New Report

Close