Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 10.313 | 2,827 | 3,64 | 3,66 | -1,62% |
znam, nije ih bilo ni na asku. nego ja se samo nadam da svi ovi koji "dokupljuju" i koji bi kupili, ali eto nemaju količine, sad dobili i da su sad sretni, pa se mogu zahvaliti i prodavačima [thumbsup]
a gdje je kolega Bigboss, nestao onako kako se i pojavio…baš čudno [undecid]
Hvala prodavačima [tongue]
[/quote]
evo i za kolege koje su čekale 307
[yawn] [thumbsup]
Evo ja ušao po 307 kn kako sam i najavio. Sad se možete ukrcati. [wink]
Bogme češ ući u gadnu lovu kada ti tih 30 dionica poraste… [shocked]
znam, nije ih bilo ni na asku. nego ja se samo nadam da svi ovi koji "dokupljuju" i koji bi kupili, ali eto nemaju količine, sad dobili i da su sad sretni, pa se mogu zahvaliti i prodavačima [thumbsup]
a gdje je kolega Bigboss, nestao onako kako se i pojavio…baš čudno [undecid]
Hvala prodavačima [tongue]
[/quote]
evo i za kolege koje su čekale 307
[yawn] [thumbsup]
[/quote]
Nadokupio i danas, polagano kolega niti sam u zurbi niti pohlepan. Dosta je meni i 15-20 % kroz nekoliko mjeseci. Naravno ne iskljucujem da cijena otklize jos prema dole, ali ako do 1.5. ne uhvatim gore navedeni postotak onda cu reci da sam promasio ceo fudbal
nije se ovo ticalo tebe, već ostalih.iako ti dokupi mi nikad nisu bili jasni, ako ti je neto dobro po 100, onda dokupis po 95, cuvim se da neki dokpuljuju i na 80.
ako ode 20%, a trziste 30% onda imas oportunitetnog troska 10%.
ma nema veze, sutra nova tura Normandije! pripremite papriku[thumbsup]
Se zna kad bi moglo izvješće?
SUTRA
Evo malo i tehnike. Sutra ćemo konačno vidjeti gdje idemo, dali prema 400 kn ili se vraćamo na 280 kn. Bitno je naglasiti da je SMA 50 upravo prešla SMA 200, da je cijena udarila u doljnji bolinger i da sutra konačno možemo očekivati raketu ako izvješće bude dobro. Ovdje je očigledno štopanje cijene i zadržavanje na razinama 310 – 320, samo nisam siguran dali je to zato da se ekipa dobro natovari prije izvješća ili obrnuto da se stignu istovariti. Nadam se da je ovo prvo jer ima dosta pozitivnih signala koji bi trebali biti okrunjeni izlistanjem na WSE, a onda ni cijena od 100 eur nije nemoguća.
SRETNO
Evo malo i tehnike. Sutra ćemo konačno vidjeti gdje idemo, dali prema 400 kn ili se vraćamo na 280 kn. Bitno je naglasiti da je SMA 50 upravo prešla SMA 200, da je cijena udarila u doljnji bolinger i da sutra konačno možemo očekivati raketu ako izvješće bude dobro. Ovdje je očigledno štopanje cijene i zadržavanje na razinama 310 – 320, samo nisam siguran dali je to zato da se ekipa dobro natovari prije izvješća ili obrnuto da se stignu istovariti. Nadam se da je ovo prvo jer ima dosta pozitivnih signala koji bi trebali biti okrunjeni izlistanjem na WSE, a onda ni cijena od 100 eur nije nemoguća.
SRETNO
Svašta je moguće, IGH prednjači, DLKV bi trebao biti oko 322kn da prati.
Možda netko zna izvješće unaprijed?
Iako po kupnji bi se reklo da je neumorna i da slijedi good results, ostaje vidjeti.
Danas nisam mezio, bio preškrt na 295kn….