DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 00:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad će svi pričati kako su se uspjeli ukrcati u zadnji čas.
No jeste li i vi među njima?
Razmislite za koliko prodajete svoje dionice i jeste li možda popušili foru danas?
Jer netko mora popušiti, to je burza.

Ovolika navala na ask u ovako kratkom vremenu po mom misljenju moze jedino znaciti da netko ima neku povlastenu informaciju i koristi priliku nakupovati se prije nego li se ona objavi. Ne znam zbog cega bi inace netko navalio po asku sa preko milion kuna u sat vremena.

koje brane na 318 ko se još misli iskrcat, evo nek izvoli…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Najveći problem DLKV je što ga svrstavaju u građevinare, a ne u energetiku. Drugi problem je što se otvaraju korupcijske afere, ali i to jednom mora stati. Ako ih dosad nisu pohapsili onda ni neće.

Zanimljiv dan, dosada i mali promet djelovali su na pesimizam i ljudi su počeli prodavati iz straha od gubitka, a čim se pojavio jedan malo jači kupac svima je postalo jeftino i opet se probudila se pohlepa. Smiješno je što je razlika od jednog do drugoga stanja svijesti samo par posto promijene cijene

Ajd drago mi je da se bar nešto dešava s dalekovodom, nema goreg nego gledati promete od 100k dnevno.

Odgovor jednom prijatelju iznad…ne samo da sam se ukrcao nego sam se i iskrcao…dok sam vidio da miče one 3000 s bida a nije kupio ni jednu dionicu. Ni onaj s 1000 kom, ni oni s 500. Bolje zaraditi za burek nego izgubiti 10 k…iili zarobiti si novce, to je bitno a ne burek. Lijep pozdrav!

prekjučer izašao na 327kn
nanas ponovno ušao na 312,xx ….izgleda da se igram vatrom….:)

na 4300 sve prodajem...

Odgovor jednom prijatelju iznad…ne samo da sam se ukrcao nego sam se i iskrcao…dok sam vidio da miče one 3000 s bida a nije kupio ni jednu dionicu. Ni onaj s 1000 kom, ni oni s 500. Bolje zaraditi za burek nego izgubiti 10 k…iili zarobiti si novce, to je bitno a ne burek. Lijep pozdrav!

Ogledni primjerak ”Piškit ću, kakit ću” ulagača na ZSE, kupuju jer se pojavi veliki nalog na kupnji, i onda brže za 2 minute prodaju jer se veliki nalog povukao, bravo kolega, imate znanje [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ogledni primjerak ”Piškit ću, kakit ću” ulagača na ZSE, kupuju jer se pojavi veliki nalog na kupnji, i onda brže za 2 minute prodaju jer se veliki nalog povukao, bravo kolega, imate znanje [thumbsup]

[/quote]

[thumbsup]

POKRET OTPORA

prekjučer izašao na 327kn
nanas ponovno ušao na 312,xx ….izgleda da se igram vatrom….:)

ne igras se….ekipa uredno tako vozi…dok traje ova razina….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ooooo tko se vidi….nemoj mi reči da si i ti prešao iz INGRe i DLKV….
Uglavnom, dobro kažeš ….dokle ide , ide….

na 4300 sve prodajem...

da li bi se ova dionica mogla vratiti na stare slave

New Report

Close