Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Ovo pada ispod 300. Tada je to dobra kupnja. Sada ni pipnuti, čak bolje prodati. Ja osobno na 300 opet ulazim.
Čim je ovaj stavio 2000 komada na 309 kn ja sam se maknuo s kupnje. da on hoće kupovati nebi odmah stavio toliko. Jasno je da hoće da se guraju ispred njega a on da se iskrca. Pametnom dosta.
Vidjet ćemo u ponedjeljak, danas ne kupujem ništa.
Čim je ovaj stavio 600 komada na 321 ja sam se maknuo s prodaje. da on hoće prodavati ne bi odmah stavio toliko. Jasno je da hoće da se guraju ispred njega. Pametnom dosta
Ovo pada ispod 300. Tada je to dobra kupnja. Sada ni pipnuti, čak bolje prodati. Ja osobno na 300 opet ulazim.
Kolega i ja navijam za pad ispod 300 kn da podebljam za cca 500 komada, ali čini mi se da su želje jedno, a realnost sasvim nešto drugo. Ovo ne pada ispod 300 kn zbog objava koje slijede…
Mislite da neće biti velik propad, ovdje se ne nešto kuha, dok se ne prokuha ja se ne usuđujem kupovat
Nova dokapitalizacija po 100 Kn značila bi minimalno vrednovanje cijene od 443 Kn po dionici, da bi mogao sudjelovati u dokapitalizaciji,
jer ako rade dokapitalizaciju znači idemo na varšavsku burzu cijena bi trebala ići i još više……………
Nova dokapitalizacija po 100 Kn značila bi minimalno vrednovanje cijene od 443 Kn po dionici, da bi mogao sudjelovati u dokapitalizaciji,
jer ako rade dokapitalizaciju znači idemo na varšavsku burzu cijena bi trebala ići i još više……………
Kolega , ovako: 316+100=416:2=213..dakle nova vrijednost dionica je 213 kn.
No , tko kaže da neće štampati više. LKPC ima 90.000 dionica a pisalo je da će štampati novih čak do 330.000 komada. Više ne pratim pa neznam da li su odlučili i koliko.
Znači moglo bi biti još puno gore, da vrijednost dionice padne i na 100 kn. To je matematika, molim da se to uvaži a sad misliti možemo tko kako hoće.
lako moguće da bude dokapitalizacija u stilu ingre (dept to equity swap),svi vidimo kako je na ingri završilo
lako moguće da bude dokapitalizacija u stilu ingre (dept to equity swap),svi vidimo kako je na ingri završilo
To je nemoguće, ovo što je ingra napravila to je napravila jer nije imala puno za izbora, a dalekovod ima izbor od HBOR kredita, sindiciranog kredita, obveznica, komercijalnih zapisa, dokapitalizacijom i izlaskom na Varšavsku burzu……
Spominjati Ingru ovdje je niski udarac. Može li netko uopće zamisliti Ingru na Varšavskoj burzi i poljske fondove koji žele imati posla s njom? Dalekovod i Geofoto može. To su dva etablirana imena u svjetskim okvirima. Velika je to razlika [bye]
Evo primjer kako pametan čovjek vrši dokup DLKV. I prvi nalog od 50 kom i drugi od 1000 su njegovi, Kladim se da su njegovi i na kupnji. Neda joj gore a jeftino dokupljuje !!
LP [thumbsup]
Cini se da je dionica na mrtvoj poziciji, iako ima cca 3000 kom i na bidu i na asku (PBZ investor) nitko ništa ne trži, svi čekaju.
Ovo je ipak prevelika firma da se može s malo novaca dizati i spuštati kako nekome paše kao neke naše perjanice.
Imam DLKV-R-A, ne bojim se previse gubitka i mogu cekati par mjeseci neki pomak na gore. E sada da li je najbolja investicija na ZSE nemam pojma, ali loša nije. imho naravno.