DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 21:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ivan Radotić
jel ovo već 3. po redu?

Ovo mora imat neku zanimljivu priču iza sebe al koja nema veze direktno niš sa izvješćem.Ne misliš da bi prejeftino popili medijsku hajku za insajderizam il možda i kakvu prijavicu da se radi o tome ?Prije koju godinu lako moguće da bi to bila šema al kom to danas treba?
e da i kak to da nikom recimo dokap nije pao na pamet?
[/quote]

nemam pojma kakvo će bit izvješće i sumnjam da bježe zbog izvješća.eto, to je moje mišljenje.
ne može Telegra kao jedan od najvećih kooperanta prodat svoje dionice zbog nekavog glupog izvješća ma kakvo ono bilo [undecid]
a i glupo bi izgledalo da prodaju pred loše izvješće.
ne bi me začudilo da izvješće bude ok, a da se prodaja pojača.
will see [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

nemam pojma kakvo će bit izvješće i sumnjam da bježe zbog izvješća.eto, to je moje mišljenje.

Meni najzanimljivije da se Bakica javila i to skroz čudnim načinom.Ona je ovdje već godinama kad se kupovalo i preko 1000.I skroz rijetko se javlja,pogotovo ne drukerskim stilom.A sad odjednom zapela i pili o kataklizmi.To mi jako čudno.Odma dobim osjećaj da zna nešto bitno i eto je čuči na bidu.Ne tvrdim niš al skroz mi čudan taj osjećaj ak me kužiš.

Čuj apoxi, a u kojem periodu kod dionica koje se nalaze u I kotaciji, insajderi smiju i mogu prodavati dionice?
To pravo koriste zadnje tri godine koliko vidim.
Iskreno čekam i članove KOEI da iskoriste svoje, budući da su važno iskoristili opcijsko pravo kupnje prije ne tako dugo vremena.

A smjer kretanja cijene dionice ne prognoziram.

Pozdrav

Ivan Radotić
jel ovo već 3. po redu?

Ovo mora imat neku zanimljivu priču iza sebe al koja nema veze direktno niš sa izvješćem.Ne misliš da bi prejeftino popili medijsku hajku za insajderizam il možda i kakvu prijavicu da se radi o tome ?Prije koju godinu lako moguće da bi to bila šema al kom to danas treba?
e da i kak to da nikom recimo dokap nije pao na pamet?
[/quote]
Meni je pao dokap napamet. naravno s isključenjem malih dioničara. Naštampaju dionice po 100 kn još toliko koliko ih ima i evo, dionica vrijedi 200 kn. A ti sad kupuj po 320..by, by.
rekao sam da će svaki dan ići 5 kn dolje a ako bude pad burze bojim se da padne i puno ispod 300 kn. [bye]

Meni najzanimljivije da se Bakica javila i to skroz čudnim načinom.Ona je ovdje već godinama kad se kupovalo i preko 1000.I skroz rijetko se javlja,pogotovo ne drukerskim stilom.A sad odjednom zapela i pili o kataklizmi.To mi jako čudno.Odma dobim osjećaj da zna nešto bitno i eto je čuči na bidu.Ne tvrdim niš al skroz mi čudan taj osjećaj ak me kužiš.
[/quote]

nemam pojma o Brnakici ni ko je ni šta je ni zašto piše ni zašto ne piše.
ja vam dajem časnu pionirsku riječ da nemam ni jednu dionic na bidu. neki dan sam čisto tehnički kupio 50kom po 297 i frknuo ih za 10kn više.ali prije ne teko dugo imao sam oko 800 dionica dlkv.sve sam prodao iznad 320. i sad čekam da vidim kako će se rasplest situacija.može se desit da mi bude jeftin po 350, ali i preskup po 250.
zasad čekam i gledam.
drago mi je da se može s nekim razmijenit mišljenje na normalan i kulturan način [thumbsup]
pa ne znam ni ja sve i ja pokušavm kroz brainstroming sa ostalim forumašima doći do pametnog zaključka, učimo se!

Čuj apoxi, a u kojem periodu kod dionica koje se nalaze u I kotaciji, insajderi smiju i mogu prodavati dionice?
To pravo koriste zadnje tri godine koliko vidim.
Iskreno čekam i članove KOEI da iskoriste svoje, budući da su važno iskoristili opcijsko pravo kupnje prije ne tako dugo vremena.

A smjer kretanja cijene dionice ne prognoziram.

Pozdrav

ne znam kolegice paolina, zar nije pravilo da mjesec prje FI ne smiju prčkat po dionicama?
da budem iskren ova 3 mušketira su po meni vrh ledene sante, šlag na tortu, jer ima jako puno prodaje i bez njih.a najviše od svega me pecka ona Telegra
[undecid]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Evo da sad i ja ozbiljno, bez zafrkancije i drukanja. Treba objasniti prodaju uprave. Zašto???
I ja mislim da će izvješće biti sasvim ok, nit će smrditi nit mirišiti. Znači to nije razlog.
Ako ih uskok ganja što ima vrijedi da prodaju dionice kad im se ionako može zaplijeniti imovina. Znači ni to nebi bio neki razlog. Znači treba ima dosta gotovine u narednom razdoblju i svi prodaju nekako na pola. Imaju puno poslova u narednom periodu i jeftinije je dobiti novce na burzama (WSE i ZSE) nego se financirati kreditima.
Zaključak, ide dokapitalizacija i to vjerojatno po nominali i 1:1
Isto tako cijenio bi i druge ideje.

I smatram da ide dokapitalizacija 1:1 u nominali, to samo daje povod još većoj cijeni….. jer svi iz uprave ostavljaju broj dionica koji je taman taj iznos koji bi išao po nominali!

Očito se pripremamo za Varšavsku burzu…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Evo da sad i ja ozbiljno, bez zafrkancije i drukanja. Treba objasniti prodaju uprave. Zašto???
I ja mislim da će izvješće biti sasvim ok, nit će smrditi nit mirišiti. Znači to nije razlog.
Ako ih uskok ganja što ima vrijedi da prodaju dionice kad im se ionako može zaplijeniti imovina. Znači ni to nebi bio neki razlog. Znači treba ima dosta gotovine u narednom razdoblju i svi prodaju nekako na pola. Imaju puno poslova u narednom periodu i jeftinije je dobiti novce na burzama (WSE i ZSE) nego se financirati kreditima.
Zaključak, ide dokapitalizacija i to vjerojatno po nominali i 1:1
Isto tako cijenio bi i druge ideje.

Ukoliko slijedi dokap po nominali, zar ne bi onda ove transakcije od povezanih osoba, a članovi uprave i nadzornog odbora to jesu, podlijegale nekakvom gonjenju zbog inside tradinga? Ne poznajem dovoljno regulativu, zna li netko više o tome?
S druge strane informacije o dodjeli poslova su dužni objaviti..
E pa sad, da li se radi o bježaniji ili se perfidno stavlja protuteža objavama novih poslova teško je reći..
[undecid] [shocked] [huh] [tongue]

što mislite, hoče li eventualna dokapitalizacija biti ponuđena svim dioničarima ili…….

I smatram da ide dokapitalizacija 1:1 u nominali, to samo daje povod još većoj cijeni….. jer svi iz uprave ostavljaju broj dionica koji je taman taj iznos koji bi išao po nominali!

Očito se pripremamo za Varšavsku burzu…

Dodatak

Novom dokapitalizacijom skupilo bi se 229 381 200 Kn za temeljni kapital Dalekovoda….

Više casha manja ovisnost o bankama, mogućnost još većih projekata..
i izlaskom na Varšavsku burzu nagradili bi se svi dioničari……… [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

koja god je opcija u igri ovi iz uprave trguju po povlaštenim informacijama, mislim da to ipak nije u redu…. [angry]

koja god je opcija u igri ovi iz uprave trguju po povlaštenim informacijama, mislim da to ipak nije u redu…. [angry]

i neka….bar su nevjerni tome izašli iz dionice kada su vidjeli da uprava prodaje……

New Report

Close