DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 23:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kako god da završi ova igra na Dalekovodu, ne može se reći da je dosadno imati ovu dionicu… [tongue]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Ovo što se tiče poslova u DLKV je sigurno istina i tu nema dvojbe. IGH i Jure – politika je tu odigrala značajnu ulogu a netko je u džep stavio grdnu lovu, HANFA dakako NIŠTA, a lagalo se danima s 3000 na 3500-600 pa tako nekoliko puta. Neznam negdje kada se to događalo, kada je IGH bio na 35xx kn stavio sam graf i rekao da to još taj dan ide na 3000 kn i ispod, mnogi su se smijali, ali to se i dogodilo. IGH,,,,,,, (ĐĐ i VLDS propale firme) rastu, bez ijednog pogođenog posla, kvartali u debelom gubitku, firme u blokadi, ali, idu UP. Zašto ?? Ovdje Netko pametno i polako štopa, gledam danas na prodaji 200, 250, 400, itd. a na kupnji prvi 100 i prolazi.. netko lagano dokupljuje jer zna da če ovo jednostavno EKSPLODIRATI !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Ovo što se tiče poslova u DLKV je sigurno istina i tu nema dvojbe. IGH i Jure – politika je tu odigrala značajnu ulogu a netko je u džep stavio grdnu lovu, HANFA dakako NIŠTA, a lagalo se danima s 3000 na 3500-600 pa tako nekoliko puta. Neznam negdje kada se to događalo, kada je IGH bio na 35xx kn stavio sam graf i rekao da to još taj dan ide na 3000 kn i ispod, mnogi su se smijali, ali to se i dogodilo. IGH,,,,,,, (ĐĐ i VLDS propale firme) rastu, bez ijednog pogođenog posla, kvartali u debelom gubitku, firme u blokadi, ali, idu UP. Zašto ?? Ovdje Netko pametno i polako štopa, gledam danas na prodaji 200, 250, 400, itd. a na kupnji prvi 100 i prolazi.. netko lagano dokupljuje jer zna da če ovo jednostavno EKSPLODIRATI !! [thumbsup]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34037
neznam kak će ovo utjecati na cijenu,ili je to uračunato…

sigurno je netko na prošlih 30-ak stranica to obrazložio, ali hajde molim da mi netko ovdje još jednom kratko objasni: zašto mnogi očekuju loš FI, na osnovi kojih informacija? u Q3 su prihodi eksplodirali, Q4 im je obično najbolji, pa bi netko neupućen kao ja zapravo očekivao odličan FI, zato bih bio zahvalan da mi netko od vas insajdera koji znate da će biti loš objasnite tako da i ja znam.

nemam pojma kaakv će bit FI.
ali nakon svih dobrih poslova, i najava za WSE i ostalo, pojavila se nevjerojatna prodaja.
kupnja je također bila jaka, ali je nakon 2-3 tjedna mrcvarenja oko 320 okopnila.
ono što je meni osobno još sumnjivije, ide se na WSE, a prodala je Telegra cijeli svoj paket po 275.
i to kome?
mirovincu!!
a mirovinci su bili "koš za smeće" za insajdere 2007 (Openhajm, Fižulić, Luković, da ne nabrajam dalje).zašto bih ja kupovao ili držao, kad TOP 2 dioničara prodaju, osim Telegre, prodavao je i CTG.
nakon toga i još ljudi iz uprave se rješavaju svojih dionica.
što pomislit, nego da je sve servirano da se neki lakše iskrcaju.odakle ova prodaja?pa kad su oni kupovali da mogu ovako prodavat?zar ne znaju oni za nove poslove i ostalo????

to sve uz prijetnje Uskokom, kao i činjenica da je HDEL najavio WSE još 2009.mi govore da nešto ne valja.ne znam kakvi će biti razultati, ali ovo potpisivanje poslova mi uopće nije mjerodavno, jer je i IGH svaki tjedan potpisivao nove poslove pa ništa.posao stoljeća je zapeo na bankovnoj garanciji, iako je posao bio potpisan.volim dlkv dionicu, to mi je prva dionica koju sam ikad kupio, pratim firmu, ali zasad ću se držat po strani.

eto, tako ja razmišljam, a moguće da griješim. [thumbsup]
[/quote]

Ivan Radotić, član Nadzornog odbora iz Zagreba prijavljuje otpuštanje 2750 komada dionica Društva temeljem prodaje koje čine 0,12 % temeljnog kapitala i daju 0,12% glasova na Glavnoj skupštini.

Nakon navedenog otpuštanja posjeduje 3000 komada dionica Društva koje čine 0,13% temeljnog kapitala i daju 0,13% glasova na Glavnoj skupštini.

jel ovo već 3. po redu?
[thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

@Marijan1
I ja ću vjerovatno sutra prodati određeni dio dionica prem da znam da če ići gore, no to je Viša sila, kada se treba, a treba se realizirati nešto drugo što se odgoditi ne može jer donosi u budućnosti VIŠE, još k tomu rekao sam mora se…. Kako bi naš narod rekao.. Pa kad se mora,,,, se mora, a vjeruj mi ŽAO M I JE !!

Koliko ja vidim trenutačno članovi uprave prodaju. To nije jedan izolirani slučaj, ima toga poviše za moj ukus…
E pa ja nisam pametniji od njih. Sretno svima koji su ostali. [wink]

Svi koji imaju informacije prodaju, a dionica je kao super. Ajde de, al ovo definitivno nije seljačka logika…

@Marijan1

I ja ću vjerovatno sutra prodati određeni dio dionica prem da znam da če ići gore, no to je Viša sila, kada se treba, a treba se realizirati nešto drugo što se odgoditi ne može jer donosi u budućnosti VIŠE, još k tomu rekao sam mora se…. Kako bi naš narod rekao.. Pa kad se mora,,,, se mora, a vjeruj mi ŽAO M I JE !!

daš neki popust?
ja se mislim da bi ušo po 315-317,ako bude…

@Marijan1

daš neki popust?
[/quote]

Rok mi je plaćanja do 7-mog. Pošto bude da bude, ja moram Van s dijelom,, a vjeruj mi ŽAO MI JE !!
LP

@Marijan1

daš neki popust?
[/quote]

Nemojte kolega radije. Ide to još dolje… [cool]
Slušajte 2slowa, APOKSIOMENAM, kika 123 i ostale slične znalce…

Ivan Radotić
jel ovo već 3. po redu?

Ovo mora imat neku zanimljivu priču iza sebe al koja nema veze direktno niš sa izvješćem.Ne misliš da bi prejeftino popili medijsku hajku za insajderizam il možda i kakvu prijavicu da se radi o tome ?Prije koju godinu lako moguće da bi to bila šema al kom to danas treba?
e da i kak to da nikom recimo dokap nije pao na pamet?

ja osobno ne bi slušao ni apoxija ni maratonca.

ja bi slušao gospodu:

T. Belamarića

http://www.poslovni.hr/vijesti/clan-uprave-dalekovoda-otpustio-2669-dionica-170785.aspx

V. Đurđevića

http://www.poslovni.hr/vijesti/clan-noa-dalekovoda-otpustio-2000-dionica-170355.aspx

I. Radotića

http://www.poslovni.hr/vijesti/clan-noa-dalekovoda-otpustio-2750-dionica-171091.aspx

..a moguće još kojeg[lol]
al šta ja znam, krhko je znanje [yawn]

PS-još nisam čuo suvislo objašnjenje zašto top2 dioničari prije, a sad i ovi iz uprave iz nadzornog imaju ovu traktorijadu iz ove dionice. [bye]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

New Report

Close