DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Maloprije je bilo na bidu svega 300 komada od 310 do 320 kn. Da je netko htio srušiti cijenu za nadokup mogao je to vrlo lako napraviti. Dakle cilj nije spuštanje cijene nego jednostavno bježe iz Dlkv. S tim se valjda slažemo svi. A zašto bježe, sigurno zato jer nešto nije dobro a mi ćemo to saznati naknadno. [sad]

Ako se zna da je za prvu vjetroelektranu kod Gračaca snage 9,2 MW i 4 vjetrenjače Dalekovod investirao 16,2 mil. eura, koliko bi onda cca mogle biti ove investicije:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/01022011/investitori-prepoznali-isplativost–ulaganja-u-vjetar

Osim već izgrađene vjetroelektrane u Velikoj Popini, u planu izgradnja dva velika vjetroparka kapaciteta po 20 MW na lokacijama Otrić i Bruvno. Tvrtka Dalekovod d.o.o. podnijela je zahtjeve za ishođenje lokacijskih dozvola, a za navedeni projekt usvojene su studije utjecaja na okoliš prema kojima će se na tim lokacijama navodno biti izgrađene čak 34 vjetroturbine

U Općini Jasenice tvrtka Dalekovod d.d. podnijela je zahtjev za ishođenje lokacijske dozvole za devet stupova po 2 MW iznad ceste Obrovac-Jasenice

"Definitivno firma bez perspektive"
[wink]

@Lojtra
Ne bih rekao ,, mislim da griješiš. moj target minimalni je 316 kn,, ako, ali u svakom slučaju DLKV ide gore i to možda već danas ali sutra svakako. Protumačiti se mogu ova tri grafa kako Vam volja i ovako i onako ali da če DLKV gore, hoče !!
LP

I very much love INGRA !!

DLKV radi isti val kao npr ĐĐ, VLDS, i drugi, sada da ne tražim dionice koje su odradile val 4 (npr ĐĐ) slika u prilogu VLDS i sad ide UP, ali blizu je, još koji milimetar i onda snažno gore. Samo što je po meni DLKV puno kvalitetnija dionica od ove npr. dvije. Još kada se uvrsti u VB, di če joj biti kraj sam dragi Bog zna !! [thumbsup]

Hm… dio sam prodao, dosta sam tu bio izložen, a ne očekujem baš blistavo FI. Možda sam pogriješio, vidjet ćemo…
Uglavnom mislim da je DLKV perspektivna dionica i nakon objave FI eto me nazad, ako ne i prije… [wink]

sigurno je netko na prošlih 30-ak stranica to obrazložio, ali hajde molim da mi netko ovdje još jednom kratko objasni: zašto mnogi očekuju loš FI, na osnovi kojih informacija? u Q3 su prihodi eksplodirali, Q4 im je obično najbolji, pa bi netko neupućen kao ja zapravo očekivao odličan FI, zato bih bio zahvalan da mi netko od vas insajdera koji znate da će biti loš objasnite tako da i ja znam.

zato jer članovi uprave prodaju

sigurno je netko na prošlih 30-ak stranica to obrazložio, ali hajde molim da mi netko ovdje još jednom kratko objasni: zašto mnogi očekuju loš FI, na osnovi kojih informacija? u Q3 su prihodi eksplodirali, Q4 im je obično najbolji, pa bi netko neupućen kao ja zapravo očekivao odličan FI, zato bih bio zahvalan da mi netko od vas insajdera koji znate da će biti loš objasnite tako da i ja znam.

nemam pojma kaakv će bit FI.
ali nakon svih dobrih poslova, i najava za WSE i ostalo, pojavila se nevjerojatna prodaja.
kupnja je također bila jaka, ali je nakon 2-3 tjedna mrcvarenja oko 320 okopnila.
ono što je meni osobno još sumnjivije, ide se na WSE, a prodala je Telegra cijeli svoj paket po 275.
i to kome?
mirovincu!!
a mirovinci su bili "koš za smeće" za insajdere 2007 (Openhajm, Fižulić, Luković, da ne nabrajam dalje).zašto bih ja kupovao ili držao, kad TOP 2 dioničara prodaju, osim Telegre, prodavao je i CTG.
nakon toga i još ljudi iz uprave se rješavaju svojih dionica.
što pomislit, nego da je sve servirano da se neki lakše iskrcaju.odakle ova prodaja?pa kad su oni kupovali da mogu ovako prodavat?zar ne znaju oni za nove poslove i ostalo????

to sve uz prijetnje Uskokom, kao i činjenica da je HDEL najavio WSE još 2009.mi govore da nešto ne valja.ne znam kakvi će biti razultati, ali ovo potpisivanje poslova mi uopće nije mjerodavno, jer je i IGH svaki tjedan potpisivao nove poslove pa ništa.posao stoljeća je zapeo na bankovnoj garanciji, iako je posao bio potpisan.volim dlkv dionicu, to mi je prva dionica koju sam ikad kupio, pratim firmu, ali zasad ću se držat po strani.

eto, tako ja razmišljam, a moguće da griješim. [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

kolega odlično ste ovo napisali…
samo ima jedan problem, oni koji drukaju ne znaju zašto bi bio loš…
to su samo njihove želje za jeftinijim dokupom a konstantno se pojavljuju 2-3 nicka koji drukaju.
zamislite koji je to jal kad neka hr firma dobije posao na stranom tržištu a oni to odmah popljuju.
mislim da će izvješće drugi tjedan a onda ih više ovdje neće biti…
strpljivi će ovdje zaraditi…..treći put ponavljam…

l.p.

Sve po planu i programu, hoče li još danas UP ili sutra u otvaranju (320,xx prosjek) ??

evo ko hoce na 318,50 nek se istrese

Idite na temu Validusa. Kupili ste +++++++ dionica. Tamo držite propovjedi….
A tu se držite postrani i doslovno kad ste to već napisali…
Čemu kontaminirate temu?

New Report

Close