DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…navlakači baš ste dosadni…eto odgovorite fotijeu bar na jedan njegov argument i pitanje…pa navlačite…

Ono što me najviše veseli na ovoj dionici je kombinacija štopanja cijene na burzi i pisanje dežurnih drukera jer sam siguran da uskoro slijedi raketa sa prvim otporom na 400 – 420 kn, a kada to probije let prema cca 850 – 900 kn je siguran uz male muke na 600 i 750 kn. ali tko zna možda raketa bude toliko jaka sa poljskim gorivom da prođe kroz sve otpore kao nož kroz maslac.

Ne ulazim u raspru da li će DLKV skoro na 800 jel kad akcija jednom ufati dugoročan uptrend onda je sve moguće, samo je pitanje vremena, prepreka po putu i sijaset drugih stvari…. No, šta bi bilo kad bi bilo, ne zanima me… već ovo sa stopanjem cene, šta je u najmanju ruku smešno… Ako je tome tako, ko i zašta štopa cenu? Nemoj mi samo reći da jeftnije dokupi…

Zar ti stvarna misliš da institucionalni i veći investitori zaista beru brigu šta se ovde piše o pojedinoj akciji? Ja nisam mesecima ovde pročitao ijednu suvislu analizu, doli mantri baba mande7 sutra će hleb crni gore, a hlebalije bele i kifle dole… Mleko od pola litre će da raste, kao i sve italijanske paste… i sl.

Ni reći o dugu, njegovu dospeću, proceni prihoda, opertivnom profitu, maržama… stanju društava ćerki, TLM-u i dr., ceni aluminija, ceni struje, prerade i sl. Ja razumem da su to u većini insajd podaci, no niko vas ne preči da na osnovu historije poslovanja ove kompanije pokušate doneti neke zaklučke o njezinoj budućnosti ili da spekulišete brojakama al sa realnim uporištem. Ovako samo serkanje u prazno ti gore, on dole, do iznemoglosti.

[/quote]
pa ako bre nisi pročito nijednu suvislu analizu već mesecima ovde daj namn ti jednu podastri
[/quote]

Pa ja nemam ovih akcija, al kad ti isto učiniš, ja ću okačit svoju. Nema džabe, ni u babe… drugar.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

…ajmo ljepotanovići moji…posao od cca 500 miliona kunića,posao se mora obaviti u roku 20 mjeseci…pretpostavljamo da će i prihodi dolaziti sukcesivno,znači rasporedite to skoro na dva godišnja obračunska razdoblja…

…gdje nam je profit i zarada od tih poslova i kolika je …jel znate ljepotanovići…a gdje je još jesul napravili i pravu procjenu…u tim poslovima uvijek su moguće krive procjene…

…daklen,dok to bude i kad bude,a vi ko da je 500 miliona Dalekovodu već na žiro računu…i da im je to sve to dobit bez kune troška…

NOVI POSO ISPORUKA OPREME U SAUD ARABIJU————-

Trebali bi objaviti gubitak za godinu kako bi mogli ostvariti pozitivnu blokadu
Malo cinizma ne škodi

Novi posao……. 5 mil.EUR.

http://www.dalekovod.com/novi-poslovi-isporuke-ovjesne-i-spojne-opreme-za-dalekovod.aspx

buy, buy, buy………… [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…daklen još jedna tempirana vijest…zanimljiva je ova Uprava Dalekovoda…

…buć,jaki poslovi sve ukupno 5,4 miliona eurića…deco to za vas možda je puno,ali za jedan Dalekovod je mačji kašalj…

a vi ko da je 500 miliona Dalekovodu već na žiro računu…i da im je to sve to dobit bez kune troška…

Ne znam kaj očeš s tim ukazat?Firma ima perspektivu.Ima poslove i može zavrtit neke veće novce da se pokrije sa troškovima i da neš i zaradi.Zato joj se nemre više podmetat da će sutra propast ko neki trećerazredni građevinari.O tom se radi.I ne piše se ovih dana o toj perspektivi na cijeni od 1000 pa da klimamo glavama dal je preskupo.

…daklen još jedna tempirana vijest…zanimljiva je ova Uprava Dalekovoda…

bakice
pa ti si vidim jako pametna i ti sve znaš pa nam ti podastri analizu
ili i ti nemaš ove hartije pa si se probudila iz neke priće da bi se ukrcala…

da netko može toliko pljuvati po firmi koja je samo u mjesec dana dobila toliko poslova…..
pa to je prestrašno…….
šta želite reči, da je bolje da ništa ne rade?…..
koji ste vi provokatori, mučki provokatori kako bi mamić rekao……

@tripled…to da li će zaraditi i koliko će se vidjeti u razdoblju od dvije godine,na koje obračunsko razdoblje moraš podijeliti prihode i zaradu…

…nitko ne tvrdi da to nije pozitivno,ali to je tek jedna četvrtina prihoda osiguranih za ovu godinu…gdje je drugo…

…a ovdje izvjesni skaču do neba,jer je Dalekovod zamislite dobio posao od 5,4 miliona eurića…

…al što ćemo mi pričat…tržište će i onako reći svoje…

…samo eto,neki su zagovornici one …što se babi htjelo,to se babi snilo… [proud]

New Report

Close