DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 00:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U top 10 i dalje nema prodaje.. [huh] [undecid] [shocked]

Naravno, kad sindikat kupuje pa prodaje, pa opet kupuje pa prodaje…

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

al će danas sve rasti………. pogotovo dalekovod…… izvješće možemo očekivati ovih dana, a u revijalnome tonu možemo očekivati i nove poslove…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ono što me najviše veseli na ovoj dionici je kombinacija štopanja cijene na burzi i pisanje dežurnih drukera jer sam siguran da uskoro slijedi raketa sa prvim otporom na 400 – 420 kn, a kada to probije let prema cca 850 – 900 kn je siguran uz male muke na 600 i 750 kn. ali tko zna možda raketa bude toliko jaka sa poljskim gorivom da prođe kroz sve otpore kao nož kroz maslac.

Jeste primjetili kako na tv -u nema ništa za ovakav sklopljen posao stroga mediska cenzura da ne povjeruješ a GREDELJA spominu za sklopljen posao 10puta manji od Dalekovoda ko koga i za čiji interes

@superhik odličan graf… [thumbsup]

Ovo je poslije Ine nova lokomotiva rasta………
Nema puno dionica 2.293.812 zato je moguć jako veliki rast……

bravo SUPER-HIK,,,,

Ono što me najviše veseli na ovoj dionici je kombinacija štopanja cijene na burzi i pisanje dežurnih drukera jer sam siguran da uskoro slijedi raketa sa prvim otporom na 400 – 420 kn, a kada to probije let prema cca 850 – 900 kn je siguran uz male muke na 600 i 750 kn. ali tko zna možda raketa bude toliko jaka sa poljskim gorivom da prođe kroz sve otpore kao nož kroz maslac.

Ne ulazim u raspru da li će DLKV skoro na 800 jel kad akcija jednom ufati dugoročan uptrend onda je sve moguće, samo je pitanje vremena, prepreka po putu i sijaset drugih stvari…. No, šta bi bilo kad bi bilo, ne zanima me… već ovo sa stopanjem cene, šta je u najmanju ruku smešno… Ako je tome tako, ko i zašta štopa cenu? Nemoj mi samo reći da jeftnije dokupi…

Zar ti stvarna misliš da institucionalni i veći investitori zaista beru brigu šta se ovde piše o pojedinoj akciji? Ja nisam mesecima ovde pročitao ijednu suvislu analizu, doli mantri baba mande7 sutra će hleb crni gore, a hlebalije bele i kifle dole… Mleko od pola litre će da raste, kao i sve italijanske paste… i sl.

Ni reći o dugu, njegovu dospeću, proceni prihoda, opertivnom profitu, maržama… stanju društava ćerki, TLM-u i dr., ceni aluminija, ceni struje, prerade i sl. Ja razumem da su to u većini insajd podaci, no niko vas ne preči da na osnovu historije poslovanja ove kompanije pokušate doneti neke zaklučke o njezinoj budućnosti ili da spekulišete brojakama al sa realnim uporištem. Ovako samo serkanje u prazno ti gore, on dole, do iznemoglosti.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Danas neki strašan promet, vidi se koliko naši građani imaju vjere u objektivnost i savjest hrvatskih novinara te pogotovo vjere u poštenje uprave Dalekovoda (sve one glasine o malverzacijama su dijelo zločestih drukera).
Da raketa – istina bit će, samo je pitanje da li je visinska ili dubinska [lol]

Ne ulazim u raspru da li će DLKV skoro na 800 jel kad akcija jednom ufati dugoročan uptrend onda je sve moguće, samo je pitanje vremena, prepreka po putu i sijaset drugih stvari…. No, šta bi bilo kad bi bilo, ne zanima me… već ovo sa stopanjem cene, šta je u najmanju ruku smešno… Ako je tome tako, ko i zašta štopa cenu? Nemoj mi samo reći da jeftnije dokupi…

Zar ti stvarna misliš da institucionalni i veći investitori zaista beru brigu šta se ovde piše o pojedinoj akciji? Ja nisam mesecima ovde pročitao ijednu suvislu analizu, doli mantri baba mande7 sutra će hleb crni gore, a hlebalije bele i kifle dole… Mleko od pola litre će da raste, kao i sve italijanske paste… i sl.

Ni reći o dugu, njegovu dospeću, proceni prihoda, opertivnom profitu, maržama… stanju društava ćerki, TLM-u i dr., ceni aluminija, ceni struje, prerade i sl. Ja razumem da su to u većini insajd podaci, no niko vas ne preči da na osnovu historije poslovanja ove kompanije pokušate doneti neke zaklučke o njezinoj budućnosti ili da spekulišete brojakama al sa realnim uporištem. Ovako samo serkanje u prazno ti gore, on dole, do iznemoglosti.

[/quote]
pa ako bre nisi pročito nijednu suvislu analizu već mesecima ovde daj namn ti jednu podastri

@superhik
odličan graf… [thumbsup]

Ovo je poslije Ine nova lokomotiva rasta………
Nema puno dionica 2.293.812 zato je moguć jako veliki rast……

bigbos, moram priznat da mi nije ugodno kad se vi pojavite u dionici i odjednom pišete po 10 postova na temi po danu.ništa osobno, samo obrazac koji je bio na PTKM, ATPL, INGR.
nadam se da će obrazac propast ovaj put.

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

Svakome tko ulaže preporučujem ovu dionicu, i naravno uz proviziju od buduće zarade, jer rizik na ovoj dionici je minimalan jedino je rizik što ćeš propustiti veliki rast dionice, pisao sam o tome kada je dionica bila na 230 Kn, ali tada nisu bili poznati novi poslovi i izlazak dalekovoda na Varšavsku burzu, tada sam pisao 1 dionica Koei= 1 dlkv…….. danas smatram da vrijedi još više ……..

Jeste primjetili kako na tv -u nema ništa za ovakav sklopljen posao stroga mediska cenzura da ne povjeruješ a GREDELJA spominu za sklopljen posao 10puta manji od Dalekovoda ko koga i za čiji interes

3 dana ti je bilo na teletekstu. Hvala, ja prodao siću što sam neki dan kupio. Nitko neće pa neću ni ja. Ostalo mi ono staro od 2005.g. Idem u druge dionice…..nek netko drugi kupuje od bande…

New Report

Close