Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
u zadnje vrijeme se provlaći teza"dlkv je rastao 50% pa zato mora u korekciju"
već smo kao zaboravili da je 2007 dosegnuo 1950 kna a dobit je bila 79 milkn
pa koliko onda vrijedi sada ako bi dobit za 2010 bila npr.79 milkn
a ako neće biti sada 79milkn velika je vjerojatnost da će druge godine biti min 100milkn
nakon svih ovih pozitivnih informacija u zadnje vrijeme
dali je stvarno trenutno precijenjen?
treba li biti stvarno jako pametan i školovan da se odgovori na ovo pitanje?
posebno su pozvani na odgovor svi oni koji misle da će sljediti korekcija
jer trenutna cijena ne odražava stvarnu vrijednost.
oni koji su radi burek zarade prodali svoje dionice
nek ih nakon što ih ponovo kupe više cijene
pa ćemo svi skupa prije doći na fer vrijednost s kojom će biti svi puno zadovoljniji
uskoro će doći vrijeme kada će u kratkom vremenu otići na novu razinu
bitno višlje od sadašnje
nestrpljivi prodavači će platiti najvišu cijenu
Da rastao je 50 % a mnogo dionica je raslo već 200-300 % od dna. Plus još ovakvi poslovi, debelo zaostajemo. A što se tiče prodaje dionica članova uprave…pa lako 2000 komada proda da spusti cijenu i onda netko drugi za njega na svoje ima kupi 20000 komada. Tako vam to ide.
Sva ova situacija me navodi na razmišljanje, i nikako se ne mogu oteti dojmu da su se momci iz uprave malo zaigrali kad je teklo med i mlijeko- te im core buissnes više nije bio dovoljan – pa se krenulo u prerađivaćku industriju trebalo je napraviti sve silne odbojnike, stupove za rasvjetu itd…..
Sad kad se više nema gdje utopit navedena oprema – investicija u takva postrojenja je čisti gubitak.
Jako me zanima FI za zadnji kvartal – dođe vrijeme kad se neke stvari ne mogu gurat pod tepih….
kolega vi se sigurno šalite. ako niste primjetili svi dalekovodi su pocinčani, a kinezi sigurno neće dovoziti odbojnike iz kine jer cijena metala i cinka je u svijetu svugdje jednaka.
Da sam u nekom velikom fondu, kupovao bih dionice dlkv, a pogotovo bi sada mogli ciprani,skandinavci, amerikanci, englezi, ali ima Hrvata iz inozemstva……. Warren Buffet traži ovake dionice po Europi,……. Svakom dioničaru sada je najisplativije čekati…….. [thumbsup] [lol]
[/quote]
Da rastao je 50 % a mnogo dionica je raslo već 200-300 % od dna. Plus još ovakvi poslovi, debelo zaostajemo. A što se tiče prodaje dionica članova uprave…pa lako 2000 komada proda da spusti cijenu i onda netko drugi za njega na svoje ima kupi 20000 komada. Tako vam to ide.
[/quote]
Jedan kolega je danas na jednoj drugoj temi napisao "i takvi trguju na zse…prestrašno"
Svaki dan promet od 18000kom dionica a po tebi neki tamo član uprave ruši cijenu s 2000 [shocked]…ma bravo.I to ne radi prodajom nego lupi po bidu s darovnim ugovorom [lol] [lol]
Da sam u nekom velikom fondu, kupovao bih dionice dlkv, a pogotovo bi sada mogli ciprani,skandinavci, amerikanci, englezi, ali ima Hrvata iz inozemstva……. Warren Buffet traži ovake dionice po Europi,……. Svakom dioničaru sada je najisplativije čekati…….. [thumbsup] [lol]
Warren Buffet nikad ne bi kupio ovakvu dionicu.
Warren Buffet bi izgubio i kucu i gace na ZSE i dionicama koje na objavu posla padnu 3%
[/quote]
Sva ova situacija me navodi na razmišljanje, i nikako se ne mogu oteti dojmu da su se momci iz uprave malo zaigrali kad je teklo med i mlijeko- te im core buissnes više nije bio dovoljan – pa se krenulo u prerađivaćku industriju trebalo je napraviti sve silne odbojnike, stupove za rasvjetu itd…..
Sad kad se više nema gdje utopit navedena oprema – investicija u takva postrojenja je čisti gubitak.
Jako me zanima FI za zadnji kvartal – dođe vrijeme kad se neke stvari ne mogu gurat pod tepih….
kolega vi se sigurno šalite. ako niste primjetili svi dalekovodi su pocinčani, a kinezi sigurno neće dovoziti odbojnike iz kine jer cijena metala i cinka je u svijetu svugdje jednaka.
[/quote]
kolega pusti čovjeka da gušta, mora nekako doći do dionica koje je neplanski prerano prodao
ovo su stari načini od istih kolega sa foruma kako se druka na dolje.
svi putevi vode u nebo
[/quote]
ne zato što je dionica slaba nego zato što je ovo za njega premala kompanija, to ste vjerujem mislili.
Kolega BigBoss,kakva su predviđanja za današnje otvaranje? Ide li opet onaj sa 2x 3000 kom u napad [wink]?
Možda bi Buffet kupio ovu dionicu ali samo nakon par seansi s ljepilom!!!
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 228.650 9,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.528 5,95 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 25.657 1,12 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.938 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 28,57
U top 10 i dalje nema prodaje.. [huh] [undecid] [shocked]