DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 30.11.2024. u 03:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,39
49.243
14,528
3,46
3,50
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko je to danas upecao po 297. Jel možda forumaš neki? Genijalac……

Još da dobiju posao u Ukrajini od 200 milijuna Eura niti 700 Kn nije daleko……..

– pa još da dobiju Kazahstan 200 mil eur-a

– pa Libiju (ugradnja odbojne ograde na 320 km autoceste)

– pa Norveška 285 km dalekovod Orsog-Fardal + 5 novih trafostanica, i 170 km uklanjanje starog
dalekovoda

– pa dalekovod Tirana – Priština + nove (mislim da ih je 3) trafostanice

– pa Slovenija dalekovod Krško-Beričevo (Slovenci kažu oko 60 mil. eura)

– pa,…

[/quote]

Kada bi dobili sve te poslove, stvarno cijena dionice bi mogla biti 1 i 3 nule…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

izvjesce je itekako bitno…
ako je ovo istina sto je kiko napisao, bit ce ovdje teskih prijeloma nastalih bjezanjem van iz ove dionice

Ja ne znam kakvo je izvješće i ne mislim da će biti bežanije.Uzmi u obzir da veliki kupci kontroliraju stvar već duže vrijeme.Uostalom,ima se kome prodat ak se misli bježat zbog bilo čega.
[/quote]
ne znam ni ja
a nemam niti dionice dlkv
samo sam se osvrnuo na post kolege kiko 123 koji je najavio 100 milja kn minusa

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Još da dobiju posao u Ukrajini od 200 milijuna Eura niti 700 Kn nije daleko……..

– pa još da dobiju Kazahstan 200 mil eur-a

– pa Libiju (ugradnja odbojne ograde na 320 km autoceste)

– pa Norveška 285 km dalekovod Orsog-Fardal + 5 novih trafostanica, i 170 km uklanjanje starog
dalekovoda

– pa dalekovod Tirana – Priština + nove (mislim da ih je 3) trafostanice

– pa Slovenija dalekovod Krško-Beričevo (Slovenci kažu oko 60 mil. eura)

– pa,…

[/quote]

Kada bi dobili sve te poslove, stvarno cijena dionice bi mogla s 3 nule…….
[/quote]
Deca, gle, nije da me niste nagovorili no ja peneza više nemam, strošil sam sve na 244,00 ali evo danas mi se javili kupci za stan, imaju cash-r-a, pa morti još nekaj kupim no nemojte sam tak po asku mlatiti, dajte čekajte malo da penezi ateriraju na brokerski.. [pray] [kiss]

ako je ovo istina sto je kiko napisao, bit ce ovdje teskih prijeloma nastalih bjezanjem van iz ove dionice

Ja ne znam kakvo je izvješće i ne mislim da će biti bežanije.Uzmi u obzir da veliki kupci kontroliraju stvar već duže vrijeme.Uostalom,ima se kome prodat ak se misli bježat zbog bilo čega.
[/quote]
ne znam ni ja
a nemam niti dionice dlkv
samo sam se osvrnuo na post kolege kiko 123 koji je najavio 100 milja kn minusa
[/quote]

ma ajte molim vas…

neka kolega da izračun, jer ako bude 100miljona dionica je skupa i na 200kn.
dalekovod nikad nije radio s minusom.to bi bila katastrofa.

čisto sumnjam. [undecid]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Ali sve i da je 100 kriznih milja minusa,pa zar je taj bakšiš razlog za opštu bežaniju pored tolko novih poslova,najava za listanjem na Varšavskoj i još saznanja da se banke trpaju mjesecima?

[/quote]

Kod nas u selu prometna policija kontrolira promet jer nemamo semafora al da se dionica može kontrolirat to još nisam čuo! [shocked]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Kod nas u selu prometna policija kontrolira promet jer nemamo semafora al da se dionica može kontrolirat to još nisam čuo! [shocked]

Sad znaš i to.Hajd,baš mi je drago.Čemu služe kolege na forumu nego da si pomognu kad im je teško [wink]

Ja sam upecao popriličan broj komada na 250-255, al ne jutros…
Kaj misliš da je ovaj današnji bolje prošao od mene? [cool]

Sad znaš i to.Hajd,baš mi je drago.Čemu služe kolege na forumu nego da si pomognu kad im je teško [wink]
[/quote]

Jel to rade s onim dizalicama koje stoje iza vrata brokera?

Ajde baš mi je drago da sad znam.

HVALA KOLEGA!

pusica [kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Danas uvjerljivo najveci promet imao dalekovod u usporedbi s ostalim dionicama,a uz to porasto i preko 3% uz pad crobexa

Da je bar ovako svaki dan

e jesam danas po 300, ali samo na virtualnom…
unutra od prije, dosta ispod 300

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close