Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,39 | 49.243 | 14,528 | 3,46 | 3,50 | 1,16% |
Izvješće će biti kriminalno loše, to je sada već sigurno. Minus od 100mil kuna. Ali ako nastave ovako nabavljati poslova, reference sve bolje, mogao bi im to biti zadnji minus u predstojećih nekoliko godina. Po meni cijena od 320kn je fer cijena.
Odakle vam ti podaci?
Izvješće će biti kriminalno loše, to je sada već sigurno. Minus od 100mil kuna. Ali ako nastave ovako nabavljati poslova, reference sve bolje, mogao bi im to biti zadnji minus u predstojećih nekoliko godina. Po meni cijena od 320kn je fer cijena.
a vi znate da će izvješče bit loše jer je to neka baba napisala na forumu….
možete nam dat podatatak da će izvješće bitloše??
naravno službeni podatak..
sad je jasno od kud oni drukovi u čet i petak, neki imali povlaštene info…
[/quote]
Izvješće je ionak manje bitno osim ak se ne misli kupovat prošlo vrijeme.I to pogotovo krizna prošlost.Budućnost je dobra i najbitnija,jel tak?
A možda se ušičari nešto i na autocesti Bar-Boljare, te Bar -Beograd..Srbi su isto zainteresirani za Kineze i IHG pa….nek bude jedna stotina posla od tih, opet je jako puno.
Poduzeće koje misli izaći na varšavsku burzu mora imati i podlogu u bilanci, stoga mnogi drukaju, a dlkv niti u vrijeme najveće krize nije poslovao negativno, kako se kaže uzalud vam trud svirači…. [lol] [lol]
Odakle vam ti podaci?
[/quote]
Pustio mašti na volju. Nemam pojma, ali da se netko iskrcava opasno, iskrcava. A nikakvih promjena u top 10 baš i nema. Valjda je razlog jako veliki FF. Zbilja nemam pojma, al mislim da neće u stečaj.
a vi znate da će izvješče bit loše jer je to neka baba napisala na forumu….
možete nam dat podatatak da će izvješće bitloše??
naravno službeni podatak..
sad je jasno od kud oni drukovi u čet i petak, neki imali povlaštene info…
[/quote]
Izvješće je ionak manje bitno osim ak se ne misli kupovat prošlo vrijeme.I to pogotovo krizna prošlost.Budućnost je dobra i najbitnija,jel tak?
[/quote]
izvjesce je itekako bitno…
ako je ovo istina sto je kiko napisao, bit ce ovdje teskih prijeloma nastalih bjezanjem van iz ove dionice
Majstore, daj molim te reci kad je bio objavljen predzadnji minus u nekom izvješću, ja tražim ali nikako ne mogu naći.. [undecid]
Hvala i pozdrav.
Još da dobiju posao u Ukrajini od 200 milijuna Eura niti 700 Kn nije daleko……..
– pa još da dobiju Kazahstan 200 mil eur-a
– pa Libiju (ugradnja odbojne ograde na 320 km autoceste)
– pa Norveška 285 km dalekovod Orsog-Fardal + 5 novih trafostanica, i 170 km uklanjanje starog
dalekovoda
– pa dalekovod Tirana – Priština + nove (mislim da ih je 3) trafostanice
– pa Slovenija dalekovod Krško-Beričevo (Slovenci kažu oko 60 mil. eura)
– pa,…
Ako dalekovod misli izaći na varšavsku burzu, bilanca mora biti tip top……
Da privuku strane ulagače……..
Ovo je kupuj dok ima po ovim cijenama……
izvjesce je itekako bitno…
ako je ovo istina sto je kiko napisao, bit ce ovdje teskih prijeloma nastalih bjezanjem van iz ove dionice
Ja ne znam kakvo je izvješće i ne mislim da će biti bežanije.Uzmi u obzir da veliki kupci kontroliraju stvar već duže vrijeme.Uostalom,ima se kome prodat ak se misli bježat zbog bilo čega.