Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,39 | 49.243 | 14,528 | 3,46 | 3,50 | 1,16% |
Oko milijardu Kn većih poslova u inozemstvu u zadnjih 6 mjeseci, očekuju se i novi, a u RH od ove godine izgradnja u energetiku, infrastrukturu, od kojih DLKV već radi 2 posla………
Izvješće će biti kriminalno loše, to je sada već sigurno. Minus od 100mil kuna. Ali ako nastave ovako nabavljati poslova, reference sve bolje, mogao bi im to biti zadnji minus u predstojećih nekoliko godina. Po meni cijena od 320kn je fer cijena.
Ovi koji prodaju( jer se boje Uskoka) znaju kakvo je izvješće ali je usprkos tomu nedaju više po 320 kn.
LP
A treba napomenuti da je dalekovod i na natječaju u ukrajini koji je 3 puta veći od ovoga što je dobio, a to znači da je samo taj natječaj oko 200 milijuna Eura……..
Ovi koji prodaju( jer se boje Uskoka) znaju kakvo je izvješće ali je usprkos tomu nedaju više po 320 kn.
LP
A treba napomenuti da je dalekovod i na natječaju u ukrajini koji je 3 puta veći od ovoga što je dobio, a to znači da je samo taj natječaj oko 210 milijuna Eura……..
[/quote]
E ako i taj natječaj dobiju onda vrijedi i 400kn, navučeno uz euforiju i 420…
Izgleda da je ekipa zaboravila i buzin i neki supercentar koji je isto pola milijarde. Uglavnom baš sam malo izučavao poslove. Imaju posla za godinu i pol do dvije da ništa ne ugovore. Uglavnom, zadovoljan sam. Da bar ingra i igh konačno nešto potpišu, a da neidu samo po večerama već bi nam i gospodarsto povuklo prema gore.
A jesam se danas raspisao, kao plavi na LKPC. Zaslužio sam par jedinica. Zato ajmo kad si već sam nemogu dati.
Na ovakve vijesti iskaču tisučice na prodaji- zbilja nisam pametan.
Vjerovatno će izvještaj prolongirat za 14.02, ništa mi nije jasno – super vijest a prodaja jača – kuda će firma objavit stečaj.
Ako je ovo mazanje očiju javnosti, nadam se da će odgovorni i odgovarati.
Mutna posla.
kolega još vas se i nije sram javit.
ovo je besramno drukanje….
Izvješće će biti kriminalno loše, to je sada već sigurno. Minus od 100mil kuna. Ali ako nastave ovako nabavljati poslova, reference sve bolje, mogao bi im to biti zadnji minus u predstojećih nekoliko godina. Po meni cijena od 320kn je fer cijena.
a vi znate da će izvješče bit loše jer je to neka baba napisala na forumu….
možete nam dat podatatak da će izvješće bitloše??
naravno službeni podatak..
sad je jasno od kud oni drukovi u čet i petak, neki imali povlaštene info…
Treba znati da je dlkv samo u zadnjih mjesec i po dobila poslova u ukrajini kolika je njezina trenutna tržišna kapitalizacija, biti će sve bolje i bolje, tu je i hrvatska gradnja trafostanica plat i srđ to je oko 870 milijuna Kn, Skandinavija i ovi dolje poslovi, ovoliko poslova nije imao niti prije krize…….
Dobro vam je kolega izvor iz Dalekovoda upućen u njihovo poslovanje. Zaboravio vam je napomenuti,
ili možda niti ne za da Dalekovod trenutno u RH radi:
– Trgovački centar SUPERNOVA cca 80,7 mil eur-a
– II i III fazu plinifikacije Like i Dalmacije cca 60,00 mil. eur-a
– drugu fazu Velikogoričke obilaznice
– izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane i Škrljevo – Bakar
– dodatne radove na zračnoj luci Dubrovnik (imaju anex ugovora)
– opremaju tunel Pećine na cesti D-404
– grade novi pogon DIV-a iz Knina ( 6 proizvodnih hala)
Ovo je napisano od korisnika sasha 24.11.2010.
a sada se zna iznos ukupne investicije za izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane je 500 milijuna Kn, projekt se radi zajedno s Končarom……