DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 19:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,39
49.243
14,528
3,46
3,50
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad ga vidiš ,sad ga više nema…..

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

pojeo ga gric – grec…. [proud]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/r4N7SveniOBdWyMbjWvCKA==.pdf
uuuuu ovo je brdo eura. rokaj mileeeee

džabe sve to kad je sutra opet na 300 kn [yawn]
[/quote]

Hahahaha, a zbog cega bi kolega na 300 sutra :-))? Pa Vi ste mozda Nostradamus ili :-))) Ali hajde lijepo je tjesiti samog sebe, no uzalud bacate blato drugima u oci jer nisu ljudi slijepi. Lijepo rekoh prije nekoliko dana svoj sud o ovoj dionici i svaka maca dodje na vratanca…. tako i dlkv, tko god ga zaustavlja, mora jednom prestati jer ova je dionica jedna od najboljih na ovoj burzi. Zasto? Pa jednostavno jer ova firma unatoc cijeloj krizi koja je iza nje i u kojoj se svi jos i nalaze, ipak sklapa poslove. Procitajte postove kolege Sase, pa kome milo a kome no, no covjek stavlja ARGUMENTE! Svi koji ce mi i sada opaliti jedinicu samo neka na taj nacin sebi stvaraju "apaurin" ali ne mogu nista protiv ove dionice i buducnosti ove tvrtke. Zao mi je :-)))

Na ovakve vijesti iskaču tisučice na prodaji- zbilja nisam pametan.
Vjerovatno će izvještaj prolongirat za 14.02, ništa mi nije jasno – super vijest a prodaja jača – kuda će firma objavit stečaj.
Ako je ovo mazanje očiju javnosti, nadam se da će odgovorni i odgovarati.
Mutna posla.

vidjet ćemo kad daju izvješće šta je.

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

za plakat
na vjest o rucku porast od 20% na dobivenih poslova oko pol proslogodisnjeg prometa 2%.
jedino me veseli da ce i nakon ove sramote firma biti stabilna i dionica sve vrednija i vrednija pa makar polagano.
da je ovo ingra bila bi na brat bratu 400 do zatvaranja burze.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

Ja kupio 200 komada, kad ću ako ne sad. Izvješće je manje bitno, bitna je budućnost…

vidjet ćemo kad daju izvješće šta je.

Pogotovo i cijenu dionice koja će biti daleko daleko veća od ove [lol] [lol] [proud]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Al taj što prodaje nema pojma o psihologiji. Da je meni dao tih 2000 komada da mu prodam, već bi mu ih prodao, ali malo po malo, usitno i to na višoj cijeni. Sad ili štopa ili je biser 🙂

Pa naravno da stopa,vidljivo iz aviona,jer nema drugog normalnog razloga za prodavat 2000 komada odjednom
[/quote]

Ima,ako ima veliku količinu za iskrcavanje i ako je u žurbi.

"Only dead fish swim with the stream"

štopanja više nema, samo da krene kupnja. Za dan, dva će ljudima po 400 kn biti dobro a sad im nije 320.
Uobičajeno….

Ovi koji prodaju( jer se boje Uskoka) znaju kakvo je izvješće ali je usprkos tomu nedaju više po 320 kn.
Znači izvjeće će biti dobro. Pametnom dosta. Odoh na pivo.
LP

Zaboravih reći, vijest o poslu je i na teletekstu HTV-a.

Ja kupio 200 komada, kad ću ako ne sad. Izvješće je manje bitno, bitna je budućnost…

Hmm možda griješim ali meni su izvješća itekako bitna.
Ne znam da li Vi možda znate pod kojima uvjetima su sklopljeni ugovori u Poljskoj, Norveškoj…..
Možda da bi dobili posao moraju raditi te i te firme po toj i toj cijeni….
Možda je recesija i kriza toliko uzela maha da se mora uzeti bilo kakv posao pod bilo kakvim uvjetima da se pokriju troškovi. Sve u svemu hoću reći da su izvješća i te kako bitna, na kraju krajeva ona i kažu da li su sklopljeni poslovi profitabilni.

New Report

Close