DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 17:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,39
49.243
14,528
3,46
3,50
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ima kupnje ali bas zato ovaj sto je blokirao cijenu sa 1000 komada sad blokira sa 2000 komada na 320kn

Al taj što prodaje nema pojma o psihologiji. Da je meni dao tih 2000 komada da mu prodam, već bi mu ih prodao, ali malo po malo, usitno i to na višoj cijeni. Sad ili štopa ili je biser 🙂

Treba ovo prodat prije nego što objave Ukrajinu.

Post od 10.11.10. 9.07.

Al taj što prodaje nema pojma o psihologiji. Da je meni dao tih 2000 komada da mu prodam, već bi mu ih prodao, ali malo po malo, usitno i to na višoj cijeni. Sad ili štopa ili je biser 🙂

Pa naravno da stopa,vidljivo iz aviona,jer nema drugog normalnog razloga za prodavat 2000 komada odjednom

upotrijebite kalkulator. dobit DLKV se kreće na razini 3,5-4% prihoda od prodaje. za posao od 71 milje eura to iznosi novih 9 kn dobiti po dionici.

štopa,biser

svejedno ovih par zadnjih vijesti obečavaju da bi firma mogla krenuti u dobrom smjeru

Pa naravno da stopa,vidljivo iz aviona,jer nema drugog normalnog razloga za prodavat 2000 komada odjednom
[/quote]
Štopaju i ovi sa 2x1k na kupnji i ovi sa 2k na prodaji…to se inaće zove manipulacija tržištem

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Haha poceli su grickat ovog sa 2000 komada

došao je na red i ovaj od 2000 komada na 320…..da vidimo koliko je tvrd…

danas bi promet trebao biti preko 6 milijuna Kn na ovoj dionici…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

svejedno ovih par zadnjih vijesti obečavaju da bi firma mogla krenuti u dobrom smjeru

misliš da je prodaju Ukraincima, već su tamo dobili toliko poslova da je mogu seliti

New Report

Close