Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,39 | 49.243 | 14,528 | 3,46 | 3,50 | 1,16% |
Ima kupnje ali bas zato ovaj sto je blokirao cijenu sa 1000 komada sad blokira sa 2000 komada na 320kn
Al taj što prodaje nema pojma o psihologiji. Da je meni dao tih 2000 komada da mu prodam, već bi mu ih prodao, ali malo po malo, usitno i to na višoj cijeni. Sad ili štopa ili je biser 🙂
Treba ovo prodat prije nego što objave Ukrajinu.
Post od 10.11.10. 9.07.
Al taj što prodaje nema pojma o psihologiji. Da je meni dao tih 2000 komada da mu prodam, već bi mu ih prodao, ali malo po malo, usitno i to na višoj cijeni. Sad ili štopa ili je biser 🙂
Pa naravno da stopa,vidljivo iz aviona,jer nema drugog normalnog razloga za prodavat 2000 komada odjednom
upotrijebite kalkulator. dobit DLKV se kreće na razini 3,5-4% prihoda od prodaje. za posao od 71 milje eura to iznosi novih 9 kn dobiti po dionici.
štopa,biser
Pa naravno da stopa,vidljivo iz aviona,jer nema drugog normalnog razloga za prodavat 2000 komada odjednom
[/quote]
Štopaju i ovi sa 2x1k na kupnji i ovi sa 2k na prodaji…to se inaće zove manipulacija tržištem
danas bi promet trebao biti preko 6 milijuna Kn na ovoj dionici…….
svejedno ovih par zadnjih vijesti obečavaju da bi firma mogla krenuti u dobrom smjeru
misliš da je prodaju Ukraincima, već su tamo dobili toliko poslova da je mogu seliti