DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 15:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,39
49.243
14,528
3,46
3,50
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni ovo nije jasno, pored ovakve obavijesti o ugovorenom poslu imati ovakav pritisak na prodaji ?!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/r4N7SveniOBdWyMbjWvCKA==.pdf
uuuuu ovo je brdo eura. rokaj mileeeee

Sa stranica EBRD-a

Date: 04 March 2010

Project name: 750 kV Rivne-Kyiv High Voltage Line Construction

Country: Ukraine

Business sector: Energy

Project: ID: 37598

Funding source: EBRD

Type of contract: Supply and Installation

Contract: Lot 1. Design, Construction, Installation, Testing and Commissioning of 353 km of HVL 750 kV Rivne NPP – SS Kievska.
Lot 2. Design, Construction, Installation, Testing and Commissioning of 135 km diversion of HVL 750 kV Khmelnitsk NPP – Chernobyl NPP to SS 750 kV Kievska.

1. KEC International Ltd. (India)
2. Eltel Networks TE AB (Sweden)
3. Kalpataru Power Transmission Ltd. (India)
4. Dalekovod (Croatia)
5. Hyndai Engineering and Construction Co., Ltd. (Republic of Korea)
6. Inabensa (Spain)
7. Jyoti Structures Ltd. (India)

Dobili su LOT 2 od 135 km, a koliko će tek biti eurića ako dobiju i LOT 1 od 353 km.

[wink]
[/quote]

Kolega, to je to…. [cool]

malo sam skeptičan po pitanju cijene u ovom negativnom sentimentu,ali doći će to na naplatu kad krene sve ostalo,onda će dlkv skočiti maaalko više od drugih…

Koja je ovo čudna burza….

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Treba ovo prodat prije nego što objave Ukrajinu.

Evo objavili

Meni ovo nije jasno, pored ovakve obavijesti o ugovorenom poslu imati ovakav pritisak na prodaji ?!

…jako dobro pitanje…

Tu se je netko spremao preuzeti firmu i onda su lovci našli lisicu u kokošinjcu. Po repu bi rekao da je iz Dugobaba. Autohtona vrsta.

who dares, wins

evo,ga na ,opet kočnica na 320

ne puštaju ga nikako,da je ingra ili igh objavili ovolike poslove,bili bi svakodnevno u plus blokadi!
netko se očito još krca,i dok nebude gotov,niš od većeg rasta [angry]

Tu se je netko spremao preuzeti firmu i onda su lovci našli lisicu u kokošinjcu. Po repu bi rekao da je iz Dugobaba. Autohtona vrsta.

Čestitke svima koji dijele dionice DLKV…… Ima kupnje..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…71 milion eura…pa koliko je to u odnosu na ukupne godišnje prihode…kad to izračunate onda počnite navlačiti…

Ako se ovome dodaju i ona prethodna dva posla u Ukrajini unutar mjesec dana onda je to prilično
veliko u odnosu na ukunpe prihode i to u najboljim danima. Ukupni prihodi Dalekovoda iz 2009.
su koliko se sjećam nagdje na 2,1 milijardu kn, a samo na ovim poslovima u Ukrajini imaju cca
700 milijuna. Vidjećemo uskoro koliki su prihodi za 2010, pa bi ovih 700 mil. moglo biti možda i
50% ukupnih godišnjih prihoda za cijelu prošlu godinu. Nema što, ako se ide na WSE ovo je
odlična podloga.

Nije vam palo napamet da prodaju oni iz kriznog štaba?

Na ovakve vijesti iskaču tisučice na prodaji- zbilja nisam pametan.
Vjerovatno će izvještaj prolongirat za 14.02, ništa mi nije jasno – super vijest a prodaja jača – kuda će firma objavit stečaj.
Ako je ovo mazanje očiju javnosti, nadam se da će odgovorni i odgovarati.
Mutna posla.

New Report

Close