DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 12:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,36
29.100
8,658
3,38
3,40
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje je jedino razumno obrazloženje da netko prodaje pod prijetnjom Uskok-a. Ili prodaj ili ćemo ti sve uzeti. Dok on to riješi odo se ja malo van smrzavati.

who dares, wins

Obavijest sam vidio u 11:27, možda prvi od sviju, ali ko za vrag nisam baš imao više puno keša. E da danas nisam uletio po 300 fakat bi mi bilo krivo. Imam sreće ko zadnji pijanac…

Pa kaj toliko drhtiš nad kupljenim dionicama? Da toliko ne drhtiš i rezultati bi ti bili bolji…

Sutra veliki naslovi u tisku, Dalekovod dobio posao u Ukrajini vrijedan 71 milijun Eura

tako uz danas pozitivnu blokadu očekujem i sutra……….

400 Kn niti nije daleko kroz dva dana, izlaskom na Poljsku burzu više bliže 600 Kn, Dalekovod best buy dionica, i još jedna koju ja preferiram…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ovdje je jedino razumno obrazloženje da netko prodaje pod prijetnjom Uskok-a. Ili prodaj ili ćemo ti sve uzeti. Dok on to riješi odo se ja malo van smrzavati.

Ja se više ničem ne čudim. Ovo da nije smiješno bilo bi tragično… ali…uvijek ima ali… još malo strpljenja drage kolege… [cool]

(31.01.2011)
I Sanaderov punac lagao USKOK-u

Iako je Ivo Šarić, punac Ive Sanadera, nekoliko puta izjavio da u Austriji nije bio posljednjih 20 godina te da ne zna ništa o računu otvorenom u Austriji na njegovo ime, Jutarnji list otkrio je da je posjetio Austriju 2005. godine što dokazuju i kopije putovnice, piše Večernji list.

Na ispitivanju u USKOK-ovim prostorijama u Splitu krajem 2010. godine istražitelji su ga pitali da li razumije da ga sumnjiče zbog računa na njegovo ime u hrvatskim i austrijskim bankama na kojima je deponirano oko milijun eura, na što je Šarić odgovorio da ne razumije. Odgovor je ponovio desetak puta tokom ispitivanja, a jedini podatak koji je dao je taj da 20 godina nije bio u Austriji što se sada pokazalo netočnim.
U sinoćnjem telefonskom razgovoru za Večernji list izjavio je nešto sasvim suprotno od dosadašnjih tvrdnji, a to je da je sa suprugom Karmelom bio u Beču 2005. godine, ali ne službeno već kao turist.

Da nije punac na asku?

who dares, wins

Pa ljudi, kad netko mora izaći to treba gledati kao priliku. Tako sam razmišljao i na belju pa nisam požalio. Možda kupim od radnika i LKPC. To gledati kao priliku. I sad vi mislite da navijam za rast, ali meni bi pad ispod 300 bio kao naručen.

…71 milion eura…pa koliko je to u odnosu na ukupne godišnje prihode…kad to izračunate onda počnite navlačiti…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/r4N7SveniOBdWyMbjWvCKA==.pdf
uuuuu ovo je brdo eura. rokaj mileeeee

Sa stranica EBRD-a

Date: 04 March 2010

Project name: 750 kV Rivne-Kyiv High Voltage Line Construction

Country: Ukraine

Business sector: Energy

Project: ID: 37598

Funding source: EBRD

Type of contract: Supply and Installation

Contract: Lot 1. Design, Construction, Installation, Testing and Commissioning of 353 km of HVL 750 kV Rivne NPP – SS Kievska.
Lot 2. Design, Construction, Installation, Testing and Commissioning of 135 km diversion of HVL 750 kV Khmelnitsk NPP – Chernobyl NPP to SS 750 kV Kievska.

1. KEC International Ltd. (India)
2. Eltel Networks TE AB (Sweden)
3. Kalpataru Power Transmission Ltd. (India)
4. Dalekovod (Croatia)
5. Hyndai Engineering and Construction Co., Ltd. (Republic of Korea)
6. Inabensa (Spain)
7. Jyoti Structures Ltd. (India)

Dobili su LOT 2 od 135 km, a koliko će tek biti eurića ako dobiju i LOT 1 od 353 km.

[wink]

Sad je pitanje, zašto je onaj iz uprave prodavao? [undecid]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Vrlo dobro pitanje, fenomenalne vijesti prije FI.
Meni tu nešto gadno smrdi….

Možda je prodo po 330+ da bi za te pare neko drugi za njega kupio po 300??

Meni tu nešto gadno smrdi….

Da u pravu ste osjeti se smradež pohlepe i laži…………..

Sada preporučujem Erste fondu da kupi sve do 400 Kn jer uskoro će cijena dionice biti jako jako visoko………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close