Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
7.splitska skrbnički do 17.01 nema ga u prvih 10(deseti je imao 19570 kom)
sa 27.01 ima 25657
znači da je dokupio minimalno 6078 kom
s obzirom na kretanje trgovine
pad usprkos dobrim vijestima
pretpostavljam da netko izlazi
to bi mogao biti 10.reifesen skrbnički 13.01 prodao 900 kom (ostalo oko 19700 kom)
a 17.01 više nije među prvih deset
17.01 do 28.01 protrgovano 92737 kom
znači vjerojatno mu nije puno ostalo
i uskoro će sve doći na svoje mjesto [thumbsup]
S obzirom na broj protrgovanih dionica od 17. do 27. i još uvijek vrlo jak pritisak na prodaji ne istovaruje se samo raiff skrbnički već je malo žešća igra u pitanju. Ideja je zaustaviti agresivce koji su danima lupali po asku i preplašiti sve ostale. Da je neki panični istovar u pitanju uz veliki promet brže bi cijena padala, a barem netko od prvih 10 bi štogod i prodao. Ovdje ipak netko vrijedno skuplja. Umjesto da se lupa po bidu postavljaju se veliki nalozi na asku sve niže i niže, a sa stoticama na bidu se skuplja. Sve ovo smo već vidjeli.. [lol]
Nadam se samo da će ovo potrajati dok ne stigne lova od prodaje stana.. [pray]
Čak i žena veli ‘Idemo se kockat!’ a blage veze nema sa životom a kamo li sa TK, no ponekad je ženska intuicija jača od tehničke analize.. [lol] [wink] [cool] [thumbsup]
panični iskrcaj će biti nakon objave rezultata, samo se pitam kad će objavit isto (vjerovatno u 15:59)
Nakon ponedjeljka bit ćemo pametniji ….
7.splitska skrbnički do 17.01 nema ga u prvih 10(deseti je imao 19570 kom)
sa 27.01 ima 25657
znači da je dokupio minimalno 6078 kom
s obzirom na kretanje trgovine
pad usprkos dobrim vijestima
pretpostavljam da netko izlazi
to bi mogao biti 10.reifesen skrbnički 13.01 prodao 900 kom (ostalo oko 19700 kom)
a 17.01 više nije među prvih deset
17.01 do 28.01 protrgovano 92737 kom
znači vjerojatno mu nije puno ostalo
i uskoro će sve doći na svoje mjesto [thumbsup]
svaka čast kolege na trudu.
ali mislim da nekima ovdje stvarno ne treba replicirat jer su ovdje znamo zašto(apoksiomen,craig-danas se registrirao i on sve zna)
ne samo da znaju fi za 4q, nego i za cijelu 2011g.
ako mi netko od njih objasni zašto je dionica prije 2 mjeseca bila na 220 kuna??
svi znamo da se netko krca i da želi spustit cijenu što niže prije kraja veljače.
da neka druga firma objavi posao samo jedan u nizu od ovih koje je objavio dlkv dionica bi odletila u nebo.
zato špekulanti rade ovo što rade.
Svakog dana u svakom pogledu …
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=575656&page=166
http://www.vjetroelektrane.com/aktualno/328-hrvatska-sluzbeno-ima-785-mw-vjetroelektrana
"…Među povlaštene proizvođače su sada ušli VE Velika Popina…"
"…Također, Dalekovod je samo koji mjesec nakon izgradnje ishodio sve dozvole za puštanje u pogon vjetroelektrane Velika Popina…"
Kad bude objava rezultata za zadnj kvartal bit će panike, zbilja mislite da je masa dionica na bidu radi dokupljivanja [lol] ?
nego zbog cega?
…ili jednostavno ne znate sta je bid,a sta ask
http://www.european-times.com/sector/dalekovod
Manje više sve poznato, osim jedne ali zato jako vrijedne rečenice:
“We just fi nished a major project in Germany.
Znam da imaju otvorenu podružnicu u Njemačkoj i da su tamo izvozili opremu, ali koliko mi je poznato ovo sada je prvi put da se Njemačka spominje u kontekstu nekog projekta za Dalekovod.
Ajmo Luka, odvedi nas na WSE.
.
LEGA SASHA kao i uvijek , konkretno i jasno , prva violina na ovim stranicama. Svaki komentar je suvišan.
bice love moci ce se ingre nakupovat skoro pa cijelu firmu 🙂
da li dalekovod pokusava nesto na sjeveru afrike dobit poslova.
http://www.european-times.com/sector/dalekovod
Manje više sve poznato, osim jedne ali zato jako vrijedne rečenice:
“We just fi nished a major project in Germany.
Znam da imaju otvorenu podružnicu u Njemačkoj i da su tamo izvozili opremu, ali koliko mi je poznato ovo sada je prvi put da se Njemačka spominje u kontekstu nekog projekta za Dalekovod.
Ajmo Luka, odvedi nas na WSE.
Sve super, samo kolko sam ja čuo gospođa Tea Martinčić više nije u Dalekovodu………..