Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Mi mali dioničari molimo upravu DLKV da više ne sklaopa poslove jer nam to uništava cijenu dionice!!! [embarass]
Potpuno se slažem Apoksiomen!evo i sad gledam,ljudi naprosto bježe,bez nekog liparenja.Još jedan dodatak,previše slobodnih dionica(najviše poklonjenih radnicima )oko 70%,velika mogučnost za manipulaciju.Kome je interesu velika cjena ? Samo nama malim dioničarima ali nažalost mi ne odlučujemo,razasuti smo ko ovčice po brdima,prepuštene mešetarima raznih vrsta.I ja sam zgubil strpljenj,čekam u redu za iskrcaj.Pozdrav !
Čemu čekanje za iskrcaj kolega. Odmah udarite po bidu pa nek bude jedna ovca manje u stadu….
Čudno da ste uopće unutra s takvim stavom o toj firmi. Ja ne ulazim u dionicu u koju nemam vjere…
Vrlo čudno….
[/quote]
….jedna ovca manje u stadu – manje posla za ovčar-peseka..logično razmišljanje. Poštovani gospon Maratonac ! Bolje biti ovca,pijuckat za šankom i u žepeku stiskat nešto novca ,nek postat ovčetina ispod peke .
Ovdje ima stvarno bezobraznih lažova pa kako možete biti tako
drski i pričati da DLKV dobija premalo posla ….
Dobiva posla skoro koliko svi građevinari zajedno
zaboravili ste
i koliko posla dobiva izvan zemlje
…Jer ste li svjesni koliko je DLKV konkurentan vani i tražen i koliko
posla ima na zamjenama energetskih sustava u EU i šire
a svi su više manje zastarili…
kolege što se tiče poslova, zbrojite sve ove poslove dosad objavljene, pa izračunajte pomoću NPM koliko od toga pripada DLKV, pa onda dajte zbrojite koliko DLKV samo treba za financiranje dugova, onda ćemo dalje [thumbsup]
a što se tičekupnje i prodaje, potdražnje, sve to ja poštujem, ali zašto onda vlasnici i članovi uprave bježe??
kupuju stanove?
žene sina?
šta li? [huh]
E pa ja nedam po ovoj cijeni! Neznam što će pokazati slijedeće FI, ali ja sam tu (ako nejde drugačije) dugoročno.[wink]
Malo koji građevinar u nas mi se sviđa kao Dalekovod i ako nećemo do 4xx za mjesec-dva, u nekom narednom periodu vjerujem da hoćemo, ne očekujem neki veći pad i zbog toga holdam![thumbsup]
ali zašto onda vlasnici i članovi uprave bježe??
Ma šta bježe daj oladi.Lik prodo četvrtinu portfelja i odma neke drame.Prodali su puno veći likovi ne tak davno više od x puta tolko za cjenu 20% manju.Sad si mogu štrik otić stavit ak ćemo tak gledat
Razmišljam i nikako da shvatim što se dešava u glavama ljudi kada vide VELIKI nalog na bidu ili asku. Zašto ga kupci ili prodavači preskaču a ne lupe po njemu??? To koriste maheri i tako skupljaju i šišaju ovčice. Morati ću se priključiti maherima i koristiti psihozu "ovčijeg" mozga.
Ovdje ima stvarno bezobraznih lažova pa kako možete biti tako
drski i pričati da DLKV dobija premalo posla ….
Dobiva posla skoro koliko svi građevinari zajedno
zaboravili ste
i koliko posla dobiva izvan zemlje
…Jer ste li svjesni koliko je DLKV konkurentan vani i tražen i koliko
posla ima na zamjenama energetskih sustava u EU i šire
a svi su više manje zastarili…
Kolega ovdje na forumima vam rade prefrigane osobe na posebnoj vrsti marketinškog inženjeringa(svi oni zapravo kupuju) i zato vam preporučujem da ih ne čitate sljedeći mjesec dana jer bi vas mogli toliko izblesirati da im prodate. Za mjesec dana će vam DLKV biti bliže 400 nego li 300.
http://www.poslovni.hr/ostalo/dijamanti-hrvatskoga-gospodarstva-170369.aspx
Pročitajte stranicu 14.
"Dalekovod je danas moderna i uspješna tvrtka koja posluje u više od 80 zemalja svijeta, a naši su zaposlenici odradili brojne objekte u inozemstvu po sistemu "ključ u ruke" te smo stekli poseban ugled zbog brzine i kvalitete izvođenja radova"
[b]"… Naši su planovi za budućnost zadržati postojeća i širiti se na nova tržišta, prije svega na tržišta Albanije, Francuske, Velike Britanije, Finske, Švedske, zemlje EU, zemlje Bliskog istoka, Afrike itd.", kaže Luka Miličić predsjednik uprave Dalekovoda, dodajući da istodobno rade na proširenju djelatnosti što se odnosi na razvojne projekte vjetroelektrana, solarnih elektrana i energana na biomasu."[/b]
Sve ovo i još puno toga nadam se da će se naći u prezentaciji Dalekovoda prilikom uvrštenja na WSE,
pa da vidimo kako će to vrednovati oni koji znaju da cijene prave vrijednosti.
http://www.poslovni.hr/ostalo/dijamanti-hrvatskoga-gospodarstva-170369.aspx
Pročitajte stranicu 14.
"Dalekovod je danas moderna i uspješna tvrtka koja posluje u više od 80 zemalja svijeta, a naši su zaposlenici odradili brojne objekte u inozemstvu po sistemu "ključ u ruke" te smo stekli poseban ugled zbog brzine i kvalitete izvođenja radova"
[b]"… Naši su planovi za budućnost zadržati postojeća i širiti se na nova tržišta, prije svega na tržišta Albanije, Francuske, Velike Britanije, Finske, Švedske, zemlje EU, zemlje Bliskog istoka, Afrike itd.", kaže Luka Miličić predsjednik uprave Dalekovoda, dodajući da istodobno rade na proširenju djelatnosti što se odnosi na razvojne projekte vjetroelektrana, solarnih elektrana i energana na biomasu."[/b]
Sve ovo i još puno toga nadam se da će se naći u prezentaciji Dalekovoda prilikom uvrštenja na WSE,
pa da vidimo kako će to vrednovati oni koji znaju da cijene prave vrijednosti.
Bravo kolega, svaka Vam cast!
Nemam ja ništa protiv dalekovoda. Kad budem osjetio da je kupnja puno jača od prodaje evo mene opet unutra. Kako je likvidna, a ja vrtim 500komada mogu uletiti i izletiti kad god me volja.
7.splitska skrbnički do 17.01 nema ga u prvih 10(deseti je imao 19570 kom)
sa 27.01 ima 25657
znači da je dokupio minimalno 6078 kom
s obzirom na kretanje trgovine
pad usprkos dobrim vijestima
pretpostavljam da netko izlazi
to bi mogao biti 10.reifesen skrbnički 13.01 prodao 900 kom (ostalo oko 19700 kom)
a 17.01 više nije među prvih deset
17.01 do 28.01 protrgovano 92737 kom
znači vjerojatno mu nije puno ostalo
i uskoro će sve doći na svoje mjesto [thumbsup]