Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Bitno da se pruzaju ponude, a skoro vrijeme ce donijeti u kojima ce jos biti i dlkv. Ovo rusenje cijene zadnjih dana je toliko transparentno smijesno da su suvisne sve rijeci. Ovo je savrseno za nove dionicare da gube novac velikodusno ga bacajuci velikima koji savrseno igraju dobro pripremljen plan. No, uskoro cemo vidjeti kraj i ovoj "logici" uzleta ostalih gradjevinara na osnovu insinuacija te pad dlkv na osnovu njegovih napravljenih temelja u prosloj godini kao i ovim ugovorom sa Ukrajinom vec na pocetku ove. Tu nikakve logike nema, osim cinjenice da tu nema razloga za strah vec jedino ima za svrhu da se shvati kako dobri igraci znaju zasto ovako manipuliraju ovom dionicom pa ako oni znaju, najmanje sto se moze jeste slijediti njih i drzati dlkv cvrsto u ruci.
"Velimir Đurđević, član Nadzornog odbora iz Zagreba prijavljuje otpuštanje 2000 komada dionica Društva temeljem Naloga za prodaju koje čine 0,09 % temeljnog kapitala i daju 0,09% glasova na Glavnoj skupštini.
Nakon navedenog otpuštanja posjeduje 6159 komada dionica Društva koje čine 0,27% temeljnog kapitala i daju 0,27% glasova na Glavnoj skupštini."
To obično nije dobar znak.
Zasto ne bi bio dobra znak? Da dlkv ne vrijedi pa zar ne bi izasao sa barem pola portfelja ili cijelim? Ili se ipak mozda radi o prebacivanju dionica nekome drugome?! Gradjevinska mafija je ipak najjaca mafija u HR i jako dobro oni znaju sto rade. Nema zime kod njih, dont worry.
Evo upalo, sada sam opet nazad, više neznam ni ja koji puta 🙂
Prodao jučer po 330, danas po 314.xx ušao nazad, ali čini mi se da mi to baš i nije bilo pametno…
Imam dosta dionica ove firme i mislim da je dobra i perspektivna ali…smeta mi sto se u firmi razbacuju novcem,uzimaju velik broj autobomobila na leasing,mnoge od njih radnici slupaju i nikom nista,kradu se skupi kabeli sve se lako sa zastitarima dogovori,place su za neke zaposlenike ogromne,dosta ljudi je visek koji otezava poslovanje firme itd itd
Kad bi na ovim stvarima ljudi iz uprave poradili mislim da bi nam svima bilo bolje
Kako ovaj sa 1300 komada diktira cijenu
Bude on popapan, ne brini.
Uz ovako agresivnu prodaju ovo mora još dolje. Možda onih 100milijuna kuna što ARZ ne želi platiti će se knjižiti kao minus pa će izvješće biti u debelom gubitku. Siguran sam da će biti jako loše izvješće inače nebi član uprave prodavao.
Uz ovako agresivnu prodaju ovo mora još dolje. Možda onih 100milijuna kuna što ARZ ne želi platiti će se knjižiti kao minus pa će izvješće biti u debelom gubitku. Siguran sam da će biti jako loše izvješće inače nebi član uprave prodavao.
Čemu paranoja kolega. Opusti se i uživaj…
Poput potonuća Titanica.
Par komora je potpoljeno, svira muzika, nitko ne zna što se dešava.
A onda kreće panika… no tad je već kasno.
Poput potonuća Titanica.
Par komora je potpoljeno, svira muzika, nitko ne zna što se dešava.
A onda kreće panika… no tad je već kasno.
Molio bih da se vodi briga o tome da se cijena sruši na cca 290 kn za cca 2 tjedna kako bih mogao kupiti još cca 500 komada. Hvala… [cool]
[/quote]
A što ako je samo darovao dionice nekom članu obitelji? Objavljeno je samo da je član NO otpustio dionice, nije rečeno da ih je prodao preko zse… I zanimljivo baš u pravo vrijeme ide objava. [lol] [cool]
[/quote]
A što ako je samo darovao dionice nekom članu obitelji? Objavljeno je samo da je član NO otpustio dionice, nije rečeno da ih je prodao preko zse… I zanimljivo baš u pravo vrijeme ide objava. [lol] [cool]
[/quote]
rečeno je. prodajni nalog…