DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,66
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Po mom mišljenju trebali bi se približiti KOEI.

du du du .. nema nam pomoći

ako već lupamo bez veze,ova godina mi miriše na 2009.koja je imala 3 lijepa vala na kojima se moglo lijepo surfati…
kud će tržište tamo će i dlkv,ako neće stalno up,a neće,neka bude barem volatilno,meni paše…

Trafostanicu Plat grade Končar i Dalekovod
Ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Dubrovačko područje napokon dobiva sigurnu opskrbu strujom

"……Trafostanicu Plat gradit će hrvatski konzorcij u kojem su Končar-Inženjering za energetiku i transport i Dalekovod, a transformatore će isporučiti tvrtka Končar-Energetski transformatori. Planirano je da trafostanica proradi u svibnju 2013. Od ukupne vrijednosti investicije u »Program Dubrovnik« od otprilike 500 milijuna kuna, na tu trafostanicu i priključne vodove otpada 70 posto vrijednosti. Koliko je početak ostvarenja tog programa važan za Dubrovačko-neretvansku županiju, ukazuje i to što ona bilježi najveći porast potrošnje struje u poslijeratnom razdoblju, što će se nastaviti i ubuduće jer u dubrovačkim hotelima još ima puno neobnovljenih smještajnih kapaciteta……."

http://www.vjesnik.hr/html/2011/01/24/Clanak.asp?r=gos&c=4

marcello

POZ,,,,,EVO MOJE DILEME,,MISLIM DRZAT DIONICE DUUGO,,–IZ VISE RAZLOGA MORAM,,–E SAD –DALI DLKVD ILI,,SVE U HT..—–MOZE MISLJENJE———-

Nema ILI.. I (dlkv I ht).

du du du .. nema nam pomoći

POZ,,,,,EVO MOJE DILEME,,MISLIM DRZAT DIONICE DUUGO,,–IZ VISE RAZLOGA MORAM,,–E SAD –DALI DLKVD ILI,,SVE U HT..—–MOZE MISLJENJE———-

Ak si doista dugoročni, onda dileme ne bi trebalo biti. Dionica DLKV ima daleko veći potencijal rasta od HT-a i to uopće nije za usporedbu. HT može 10%, možda malo više ( možda sam i tu pretjerao ) – to je konzervativna dionica. Cijena dionice DLKV će narasti do razina gdje je samo rijetki očekuju… [cool]

Da li bi neki dobri forumaš mogao napisati koliko dionica ima na prodaji do 400 kuna?
Hvala i pozdrav. [kiss]

HVALA,,-MARATONAC,,–NA MISLJENJU,,,I JA TAK MISLIM VECINSKI—–

najbolje ti je portfelj rasporedit na što više dionica da smanjiš rizik,tako da ti preporućujem uzmi dlkv ovih dana a Ht malo pričekaj jer je dosta visoka cijena pa se ne isplati

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

5255 ili 1.833.000,00kn

već je 6877 ili 2.371.980,00 kn
po meni triba strpljivo lagano skupljat i čekat da se vrate iz plastik fantastik… [lol]
nadam se samo da neće opet u ATGR… [rolleyes]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Ovo vjerovatno AZ izlazi.
Počeo HT, sada DLKV itd.
Skuplja lovu za INU, pošto je usamljen u kupovini.
Svi ga napustili, a ovo prevelika igra. [bye]

New Report

Close