Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 10.313 | 2,827 | 3,64 | 3,66 | -1,62% |
ako već lupamo bez veze,ova godina mi miriše na 2009.koja je imala 3 lijepa vala na kojima se moglo lijepo surfati…
kud će tržište tamo će i dlkv,ako neće stalno up,a neće,neka bude barem volatilno,meni paše…
Trafostanicu Plat grade Končar i Dalekovod
Ponedjeljak, 24. siječnja 2011.
Dubrovačko područje napokon dobiva sigurnu opskrbu strujom
"……Trafostanicu Plat gradit će hrvatski konzorcij u kojem su Končar-Inženjering za energetiku i transport i Dalekovod, a transformatore će isporučiti tvrtka Končar-Energetski transformatori. Planirano je da trafostanica proradi u svibnju 2013. Od ukupne vrijednosti investicije u »Program Dubrovnik« od otprilike 500 milijuna kuna, na tu trafostanicu i priključne vodove otpada 70 posto vrijednosti. Koliko je početak ostvarenja tog programa važan za Dubrovačko-neretvansku županiju, ukazuje i to što ona bilježi najveći porast potrošnje struje u poslijeratnom razdoblju, što će se nastaviti i ubuduće jer u dubrovačkim hotelima još ima puno neobnovljenih smještajnih kapaciteta……."
POZ,,,,,EVO MOJE DILEME,,MISLIM DRZAT DIONICE DUUGO,,–IZ VISE RAZLOGA MORAM,,–E SAD –DALI DLKVD ILI,,SVE U HT..—–MOZE MISLJENJE———-
POZ,,,,,EVO MOJE DILEME,,MISLIM DRZAT DIONICE DUUGO,,–IZ VISE RAZLOGA MORAM,,–E SAD –DALI DLKVD ILI,,SVE U HT..—–MOZE MISLJENJE———-
Ak si doista dugoročni, onda dileme ne bi trebalo biti. Dionica DLKV ima daleko veći potencijal rasta od HT-a i to uopće nije za usporedbu. HT može 10%, možda malo više ( možda sam i tu pretjerao ) – to je konzervativna dionica. Cijena dionice DLKV će narasti do razina gdje je samo rijetki očekuju… [cool]
Da li bi neki dobri forumaš mogao napisati koliko dionica ima na prodaji do 400 kuna?
Hvala i pozdrav. [kiss]
najbolje ti je portfelj rasporedit na što više dionica da smanjiš rizik,tako da ti preporućujem uzmi dlkv ovih dana a Ht malo pričekaj jer je dosta visoka cijena pa se ne isplati
već je 6877 ili 2.371.980,00 kn
po meni triba strpljivo lagano skupljat i čekat da se vrate iz plastik fantastik… [lol]
nadam se samo da neće opet u ATGR… [rolleyes]