Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
HM,,,,,,, LJUDI HOČE LI 2012,G,–BIT NEKE DIVIDENDE ——
Ja kad bi znao šta će biti ove godine bio bi jako sretan.
HM,,,,,,, LJUDI HOČE LI 2012,G,–BIT NEKE DIVIDENDE ——
Skupština je valjda u lipnju, pa ćeš onda doznati…
za razliku od jučerašnjeg dana, danas skoro pa nema prodaje ispod 330,00 kuna, ne gura se baš nešto ni kupnja…je li ovakva situacija dobra ili loša? [undecid]
za razliku od jučerašnjeg dana, danas skoro pa nema prodaje ispod 330,00 kuna, ne gura se baš nešto ni kupnja…je li ovakva situacija dobra ili loša? [undecid]
morat će usljedit neka korekcija jer smo rasli preko 100kn u mjesec dana,ja sam svoje prodo još zadnji tjedan nije nikakav druk samo savjet
p.s. postavio nalog na 290
morat će usljedit neka korekcija jer smo rasli preko 100kn u mjesec dana,ja sam svoje prodo još zadnji tjedan nije nikakav druk samo savjet
[/quote]
To je jako racionalan potez rezervirati novac za transakciju koja se neće desiti kao da nema ništa drugo na ovoj burzi što bi u međuvremenu moglo porasti. Dalo se je i oročiti. To je bar sigurno da će se desiti.
[/quote]
nekad se je padalo po 100 kn pa nije bilo korekcije već daljneg pada od 100 ili 200 kn
ne znači da smo bili budale oko smo dlkv svojevremeno kupovali po 1000 kn
već da je ovo još uvijek jako podcjenjena dionica
koja će možda u korekciju a možda prije korekcije na 400 kn za početak
ima puno nji koji su izašli jer su očekivali korekciju na 280 pa neki na 300
sve u svemu vrijeme će pokazati
neki žele svaki dan zarađivati po malo a neki puno na duge staze
osobno mislim tko malo očekuje ne dobija u životu puno
preporuka hold [thumbsup]
ovdje je najveci problem da ne rade gubitke pa nisu interesantni spekulantima
[/quote]
nekad se je padalo po 100 kn pa nije bilo korekcije već daljneg pada od 100 ili 200 kn
ne znači da smo bili budale oko smo dlkv svojevremeno kupovali po 1000 kn
već da je ovo još uvijek jako podcjenjena dionica
koja će možda u korekciju a možda prije korekcije na 400 kn za početak
ima puno nji koji su izašli jer su očekivali korekciju na 280 pa neki na 300
sve u svemu vrijeme će pokazati
neki žele svaki dan zarađivati po malo a neki puno na duge staze
osobno mislim tko malo očekuje ne dobija u životu puno
preporuka hold [thumbsup]
[/quote]
to je i moja preporuka,a što se tiče korekcije,cijena sasvim solidno oscilira,špekulanti se svako malo otresaju,pa opet upadaju,ali,zasad trend je dosta postojan,a kad cijeli index krene u jaču korekciju,onda ćemo vidjetikoliko je čvrstih ruku unutra,a koliko drhtavaca…
Nakon što je u ponediljak ušao u top 10,u utorak već na 8 poziciji
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 22.842 1,00 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA +2200
Evo htio bi iznjeti svoje viđenje situacije na srednji rok oko kretanja cijene dionice. Objektivno, koliko mi situacija dopušta :))…
2. Najava izlaska na Varšavsku burzu radi prikupljanja jeftinijeg kapitala, prije nego što se dogodi sigurno će "mladu" ušminkati za udaju, pa nam ostaje da vidimo koiko tržište u Poljskoj cijeni istu..
Evo da se prisjetimo što su iz Dalekovoda ponudili prilikom uvrštenja u službeno tržište ZSE.
Ovdje se može pročitati dosta zanimljivih stvari, kao npr.:
– Postati vodeće poduzeće u svojoj djelatnosti u Europi
– Među prvih smo pet svjetskih izvoznica ovjesne opreme
Bez obzira na ovakovu prezentaciju, na dan uvrštenja Dalekovoda u službeno tržište ZSE dionica se nije pomjerila sa mjesta. Valjda iz razloga što od 10 naših tvrtki barem njih 8 ima za cilj da postane
vodeće u svojoj djelatnosti u Europi, pa je to kao nešto što kod nas spada pod normalno, i ne treba tome pridavati nikavu važnost. Tako su to tada bili procjenili naši "majstori". Moram priznati da sam prilično znatiželjan kako će to isto vrednovati oni na WSE.
…..kolega……postavili ste jedno doista granično pitanje…..a odgovor znaju …..gotovo svi – ni blizu te cijene nećemo biti.Radi burze same i koleracije cijena ostalih dionica (a pritom ne mislim da će ih ubiti kolera [angry] )…a i radi same dionice Dalekovoda…..nema takvog bulla koji bi je mogao potjerati do 1000 ( a da sve ostalo zakoči)…bez obzira što bi mi htjeli…dabogda se prevario [lol]